{'id': 8993, 'name': 'Wolsztyn'} Dermatolog

Dermatolog

Studio Medycyny Estetycznej & Day SPA NINA Studio Estetica
5-go Stycznia 44
64-200 Wolsztyn

Bardzo dobry lekarz . Dr Berlińska bardzo konkretny lekarz. Nawiązuje fajny kontakt z pacjentem bardzo miła osobą Efekty leczenia widoczne po dwóch wizytach. Odpowiednie zrobione badania i przepisane leki zrobily swoje. Z ręką na sercu mogę bardzo polecić panią doktor .
Opinia dodana przez: Justyna

dr Artur Dolicher

64-200 Wolsztyn

Lekarz z powolania, bardzo pomogl mojemu synkowi kiedy wyladowalismy w szpitalu, jestem niesamowicie wdzieczna Panu doktorowi,jest bardzo uprzejmy, bardzo zaangażowany w swoja prace. Bardzo mało jest dziś tak wspaniałych lekarzy.

lekarz Maciej Bardan

Chirurg ogólny, Flebolog

64-200 Wolsztyn

Lekarz z ogromną wiedzą i empatią. Dzięki doktorowi udało się opanować niespodziewane krwawienie wewnętrzne. Lekarz wytłumaczył możliwe przyczyny, opowiedział co dalej robić. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Anna Nowacka

dr Martyna Brychcy

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

Rehabilitacja Lecznicza
ul. Wolsztyńska 10b
64-211 Wolsztyn

Dr Martyna Brychcy zajmowała się rehabilitacją i wspomaganiem rozwoju mojej córki Laurki od jej 4 miesiąca życia. Jest to osoba z szerokim wachlarzem kompetencji, miła, uprzejma, mająca bardzo dobry kontakt z dziećmi i ich rodzicami:) Nasze spotkania i ćwiczenia trwały zawsze dłużej niż uzgodniony czas wizyty. Terapia była przygotowana dla indywidualnych potrzeb dziecka. Fizjoterapeuta ma duże doświadczenie w rehabilitacji dzieci metodą NDT Bobath, metodą Vojty i masażu Shantala. Jeśli moja …
Opinia dodana przez: magdalena

lek. med. Ewa Koźmińska-Badr

Lekarz rodzinny

Przychodnia Specjalistyczno-Diagnostyczna
Wolsztyn

Pani dr Ewa jest lekarzem na "6'. Zawsze poświęca mojej osobie tyle czasu, iż czuję się bardzo ważna i jakoś wyróżniona. To samo mówią inni Jej pacjenci. Nigdy nie zdarzyło się, aby diagnoza pani dr była niepoprawna. Zawsze bardzo szybko "stawia na nogi". Myślę, że to Jej spokój, skupienie i oczywiście najwyższy profesjonalizm. Może uśmiech i miły sposób bycia nie są najważniejsze w gabinecie lekarskim, ale u pani dr Ewy …

lekarz Dariusz Odbieżałek

64-200 Wolsztyn

Profesjonalizm i zainteresowanie pacjentem i jego sprawą wykraczające poza obowiązek. Żyje dzięki Panu doktorowi .
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Patrycja Drożdżal

ulica Wodna 6
64-200 Wolsztyn

No cóż. Mam pięcioro dzieci. Taka rodzina, bez lekarza godnego zaufania chyba nie może funkcjonować. Pani Doktor jest w pełni kompetentna i ufam jej w 100%. Zawsze wykazywała się empatią i zrozumieniem. Zawsze dbała nie tylko o moje zdrowie, ale i o mój budżet, także jak dla mnie (a mam całkiem spore doświadczenie) lekarz absolutnie godny polecenia.

lekarz Krzysztof Handzewniak

64-200 Wolsztyn

Świetny lekarz. Kiedy byłam dzieckiem żaden lekarz nie potrafił mnie zdiagnozować, sugerując że zmyślam. Dopiero ten lekarz postawił prawidłową diagnozę i mnie wyleczył w ciągu kilku dni. Jestem pod wrażeniem jego wiedzy i podejścia do pacjenta.
Opinia dodana przez: N.

lekarz Natalia Danielska-Piontek

Prywatny Gabinet Okulistyczny
Sienkiewicza 9
64-200 Wolsztyn

Pan Doktor Piontek jest niesamowicie dobrym, miłym a zarazem realnym lekarzem - najlepszym profesjonalistą w swojej dziedzinie. Od 30tu lat mieszkam na stałe w USA i dowiedziałam się o jego pionierskich i wynalazczych metodach regeneracji i rekonstrukcji łąkotki poprzez znakomite recenzje profesora Wong Keng Lin Francis z Singapuru. Prawie, że pojechałam do Singapuru na leczenie dopóki nie odkryłam, że mamy w Polsce takiego specjalistę, który wykonał przeszło 10,000 operacji stawów. …
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Monika Bider

64-200 Wolsztyn

Bardzo kompetentna Pani doktor wyczerpująco odpowiada na zadane pytania bardzo mila bezinteresownie pomaga

lekarz Jarosław Rybczyński

lekarz Patryk Kowalski

64-200 Wolsztyn

Profesjonalne podejście do pacjenta, a co najważniejsze szybka diagnoza.Na wszystkie pytania udziela dokładnej odpowiedzi, wszystkie niejasności dokładnie tłumaczy.Panu Doktorowi, świetnemu chirurgowi i wspaniałemu człowiekowi dziękuje za udaną operację i wyleczenie moich kciukow.
Opinia dodana przez: Malgorzata

dr Joanna Dolata

Radiolog, USG

64-200 Wolsztyn

Bylem juz na wizycie drugi raz, zmieniam teraz ortopedę i chciałem nowe badanie, atmosfera bardzo miła, dziewczyny były uśmiechnięte, dostałem archiwalne badanie bez najmniejszych problemów, w tym co robi Pani Dolata widać powołanie :) POLECAM
Opinia dodana przez: Dominik

dr n. med. Izabela Sworowska

Laryngolog

Praktyka lekarska
64-200 Wolsztyn

Pani doktor posiada rozległą wiedzę medyczną, jest bardzo kompetentna, ze świetnym podejściem do dzieci. Po sprawdzeniu kilku laryngologów w okolicy, jeżdżę z dziećmi do niej z innego województwa. Szczerze polecam.

lekarz Małgorzata Bucikiewicz

Dermatolog, Wenerolog

gen. Dąbrowskiego 1
64-200 Wolsztyn

Życzę wszystkim , którzy potrzebują pomocy medycznej w zakresie dermatologii polecam PANIĄ DOKTOR . Kompetencja , osobista kultura , wiedza medyczna , sposób prowadzenia rozmowy z pacjentem na najwyższym , rzadko spotykanym poziomie. Tym, którzy wyrażają negatywne opinie proponuję zastanowić się nad samym sobą.
Opinia dodana przez: RYSZARD

lekarz Przemysław Koryciński

Diabetolog

PSD Centrum Medyczne Maria Leśniczak, Iwona Zys s.c.
ulica Dworcowa 3
64-200 Wolsztyn

Kilka wizyt za mną, jak do tej pory no to mam wrażenie że jest w porządku.. mimo niezbyt dobrej opini "na miescie" ja złego słowa powiedzieć nie mogę:)

Anna Henschke

Ortodonta, Stomatolog

gen. Dąbrowskiego 1
64-200 Wolsztyn

Chciałabym podzielić się z Państwem swoją opinią na temat sposobu oraz skuteczności leczenia u Pani dr Anny Henshke. Obecnie jestem już po ściągnięciu aparatu ( system damon). Początkowo miałam bardzo nierównomierny zgryw na górnych oraz dolnych zębach. Zdecydowałam się na założenie aparatu (oba łuk)i. Z biegiem czasu zaczynałam coraz bardziej dostrzegać rezultat i często obserwowałam zachodzące diametralne zmiany jak pomału moje zęby efektownie się prostowały. Każda wizyta odbyła się w …
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Jolanta Miśkowicz

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Lipowa 22
64-200 Wolsztyn

Kategorycznie odradzam wizytę u tego lekarza. Ta pani zaleciła szczepienia okresowe mojej chrześniaczce, która właśnie dopiero co wróciła ze szpitala po przebytej 2-tygodniowej antybiotyko-terapii!!! Nie wiem czy ta pani jest świadoma okresu karencji jaki powinien być zachowany przed szczepieniami i czy zapoznała się z ulotką na szczepionce?! Dziecko z obciążeniami po antybiotykach nie wzbudziło u tej pani podejrzeń o ryzyko o niepożądane odczyny poszczepienne. Takich ludzi nie nazywam lekarzami a …
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Liliana Ratajczak-Grześkowiak

Słoneczna 4e lok. 12
64-200 Wolsztyn

Nie polecam tej pani, kilka razy źle doradziła i popełniła błąd w przypadku mojego dziecka i dziecka bliskiej znajomej. Odnoszę wrażenie, że brakuje jej POSTAWOWEJ (O ZGROZO!)wiedzy medycznej. Nie wiedziała np. o "podręcznikowej" reakcji na szczepienie i przez to niepotrzebnie wylądowałam zaniepokojona z dzieckiem u innego lekarza. Po tej "wpadce" zupełnie straciłam zaufanie. Polecam dr Dolichera lub dr Małuszek - wspaniali pediatrzy, których znam osobiście.

lekarz Stanisław Klisowski

Laryngolog

Prywatny Gabinet Specjalistyczny
ul. Dąbrowskiego 2 DOM USŁUG
Wolsztyn

Jezeli wierzysz w pseudo diagnozy majace na celu uspokoic nerwy to poszukaj innego slodziaka doktorka. Klisza jest najwiekszym konkretem jakiego mialem przyjemnosc poznac. Troche oschly;) ale 2 pokolenie, w naszej rodzinie korzysta z doswiadczenia Doktorka i koniec końców każdy problem zostal rozwiązany. Antyszczepy z daleka od Mistrza!;):)
Opinia dodana przez: Mariusz P