Ukończyłem studia na Śląskim Uniwersytecie Medycznym na wydziale lekarsko - dentystycznym, uzyskałem dyplom doktora nauk medycznych oraz z chirurga stomatologa. Jestem także Inspektorem Ochrony Radiologicznej. Biorę czynny udział w licznych polskich i międzynarodowych sympozjach naukowych oraz ciągle poszerzam swoją wiedzę na szkoleniach. Otrzymuję wiele dyplomów i certyfikatów.
Jestem właścicielem Specjalistycznej Przychodni Stomatologicznej "Happy Dent" oraz „Stomatologia Adeeb Clinic”. Codziennie wykonuję wiele skomplikowanych zabiegów chirurgii stomatologicznej oraz stomatologii estetycznej.
Zajmuję się kompleksową chirurgią stomatologiczną w znieczuleniu ogólnym (narkoza), komputerowym lub miejscowym.
W profesjonalny sposób wykonuję specjalistyczne usługi.
Szkolę młodych dentystów i dentystów stażystów.
Jestem autorem wielu publikacji naukowych oraz książek wydawanych zarówno w Polsce jak i za granicą.
Wieloletnie doświadczenie oraz praktyka zawodowa w różnych klinikach stomatologicznych oraz na chirurgii szczękowo twarzowej pozwoliło mi na uznanie wśród pacjentów oraz lekarzy jako zaufanego fachowca.
wyrwal mi 8 bezbolesnie, szybciej niz zdarzylam dzien dobry powiedziec! :) polecam jest rewelacyjny!
Moge szczerze polić doktora Adeeb Wahab. Wczoraj usuwałam 8, nic nieczułam, zrobił to normalnie w kilka sekund i ząbek miałam już w ręce:)A do tego nic mnie nie boli po wyrwaniu rewelacja.. :)
Warto iść do tego doktora na zabiegi zatrzymane zęby. Robi idealne zabiegi i bez bolesne. Cudowny doktor, wachowiec 1 klasa jako chirurg stamatologi. Próbujcie i zobaczycie, że naprwade mam racje i napewno mnie podziękujecie . Szczęśwlia pacjentka po zabiegiem u pana doktora Wahaba Adeeba .
Jestem pod wrażeniem po wizycie u Pana Doktora.Zdecydowanie zgadzam się w 100% z poprzedzającymi komentarzami. Jest to wysokiej klasy fachowiec w swojej dziedzinie, którego można z czystym sumieniem polecić innym osobom.
Profesjonalizm.Po wizycie u kilku stomatologow ktorzy nie podjeli sie zrobienia zabiegu doktor zrobil go szybko i bezbolesnie.POLECAM
szybko i sprawnie; swoją fachowość pokazuje dopiero w razie problemów, ale tego nikomu nie życzę;
szybko i sprawnie;
swoją fachowość pokazuje dopiero w razie problemów, ale tego nikomu nie życzę;
Miałam zabieg, którego nikt nie chciał się podjąć w innych placówkach, a doktor Wahab Adeeb wykonał ten zabieg w kilka minut i bezboleśnie. Bardzo dobry fachowiec. Ze skomplikowanymi zabiegami tylko do tego lekarza. Pozdrawiam
Zdecydowanie polecam tego lekarza bo pozbawił mnie masakrycznego ząbka w parę sekund.Zdecydowanie polecam go do wyrywania.
Jak najbardziej mogę polecić tego specjalistę. Usuwałam górną ósemkę, tak naprawdę nie wiem kiedy to się stało a zęba miałam juz w ręce ;-) Chirurg stomatolog z powołania z niesamowitym podejściem, uspakaja samą swoją osobowością. Naprawdę warto, szczerze polecam. REWELACJA!!!