Ukończyłem studia na Śląskim Uniwersytecie Medycznym na wydziale lekarsko - dentystycznym, uzyskałem dyplom doktora nauk medycznych oraz z chirurga stomatologa. Jestem także Inspektorem Ochrony Radiologicznej. Biorę czynny udział w licznych polskich i międzynarodowych sympozjach naukowych oraz ciągle poszerzam swoją wiedzę na szkoleniach. Otrzymuję wiele dyplomów i certyfikatów.
Jestem właścicielem Specjalistycznej Przychodni Stomatologicznej "Happy Dent" oraz „Stomatologia Adeeb Clinic”. Codziennie wykonuję wiele skomplikowanych zabiegów chirurgii stomatologicznej oraz stomatologii estetycznej.
Zajmuję się kompleksową chirurgią stomatologiczną w znieczuleniu ogólnym (narkoza), komputerowym lub miejscowym.
W profesjonalny sposób wykonuję specjalistyczne usługi.
Szkolę młodych dentystów i dentystów stażystów.
Jestem autorem wielu publikacji naukowych oraz książek wydawanych zarówno w Polsce jak i za granicą.
Wieloletnie doświadczenie oraz praktyka zawodowa w różnych klinikach stomatologicznych oraz na chirurgii szczękowo twarzowej pozwoliło mi na uznanie wśród pacjentów oraz lekarzy jako zaufanego fachowca.
Polecam doktora! Po usunięciu ósemki zastanawiałam się czy ząb został w ogóle usunięty:) Żadnego bólu , żadnych problemów.
Żadnego bólu , żadnych problemów.
Parę dni temu udałam się do doktora w celu usunięcia ósemki. Bałam się zabiegu (to mój pierwszy z taką ingerencją w dziąsła i zęby) do tego stopnia że prawie zemdlałam po zajęciu fotela dentystycznego. Doktor z asystentką obniżyli fotel, mówili do mnie łagodnie i uspokajali. Pomogło mi to i w trakcie zabiegu byłam już spokojna i zrelaksowana, mimo wcześniejszego strachu. Faktycznie, tak jak mówili. Nie bolało nic 🙂 zabieg trwał 15 minut. Dostałam od lekarza szczegółową listę zaleceń i przeciwwskazań co robić lub czego unikać. Z gabinetu wyszłam uśmiechnięta (przynajmniej próbowałam, ciężko się uśmiecha po znieczuleniu haha) 🙂 kiedy znieczulenie zeszło zaczęłam panikować że boli i dzwoniłam do lekarza, on oddzwonił do mnie i powiedział że tak będzie, mam się nie martwić. Ale przejdzie, tylko żebym trzymała się do zaleceń od niego 🙂 miał rację. Jest nie tylko świetnym chirurgiem ale też opiekunem. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i że to właśnie jego wybrałam do tego zabiegu 🙂 mam nadzieję nie mieć już problemów z zębami, ale gdyby takowe przyszły, nie będę się ani chwili zastanawiać i napewno udam się do niego. Dziękuję doktorze za pomoc ❤️
Bardzo Profesjonalnie, szybko i bezboleśnie. Ząbek 8 usunięty . Jestem bardzo zadowolona . Polecam.
Pan Doktor podczas ekstrakcji zęba postępował bardzo szybko i energicznie, aby zminimalizować czas, jaki był potrzebny na ten zabieg. Wszystko trwało maksymalnie 2 minuty. Odczuwalne ukłucie podczas podawania znieczulenia, następnie brak jakiegokolwiek bólu przez ok. 5 godzin. Później tylko lekka opuchlizna aż do momentu pójścia spać. Następnego dnia jakby nic się nie stało. Jeśli na ekstrakcje to tylko do Pana Doktora 👌🏻
Polecam usługi stomatologiczne w NZOZ Happy Dent. Moja wizyta w przychodni przebiegła w sposób profesjonalny,zostałam dokładnie poinformowana o leczeniu .Pan doktor usunął mi zęba bezboleśnie, sprawnie i bez powikłań w miłej i przyjaznej atmosferze .Pacjenci przyjmowani są na bieżąco, bez kolejek i bez wygórowanych cen. Przychodnia ma podpisany kontrakt z NFZ.Polecam.
Pan doktor jest prawdziwym specjalista od ekstrakcji zębów. Boję się śmiertelnie usuwania zębów u Pana doktora trwa to chwilkę znieczulenie chwilę pogadamy pan doktor coś sprawdzi tylko w Ząbkach a tu już po wszystkiemu MISTRZ ŚWIATA,MASTER OF ALL DENTIST.
Polecam doktora w 100 procentach. Zabieg usuwania 8 przebiegł bezboleśnie. Doktor jest sympatyczny i wspiera pacjenta, pomaga w opanowaniu stresu. Doktora wybrałem na podstawie również opinii i sam teraz do tych opinii się dołączam. Lekarz jest godny polecenia. Pozdrawiam, Faisal
Miałam ekstracje 8. Panicznie się bałam ale doktor dosłownie podszedł do mnie jak do dziecka.. Profesjonalne usunął 8 bez bólu. Cały zabieg dbla o mnie pytał się czy wszystko w porządku.. Naprawdę polecam doktora Waga a.
Pierwszy raz byłam z z sobą i córką w tej przychodni ,już na wejsciu miła Pani z recepcji ,super Pan doktor i wszystkie Panie .Polecam jak najbardziej ,ząb wyrwany nie wiadomo kiedy.Pozdrawiamy.
Serdecznie polecam wyrywanie 5 na znieczuleniu przebiegło komfortowo i bezboleśnie. Lekarz przemiły i wizyta 10/10.😄😄