lek. dent. Hanna Popiołek

CENTRUM STOMATOLOGICZNE POLDENT PRZYMORZE
Jagiellońska 36 F

Pani dr Popiołek jest lekarzem bardzo wyczulonym na odczucia pacjenta. Dokładnie tłumaczy problem i nie boi się go rozwiązać. Szybko-skutecznie-bezboleśnie. Stosuje materiały z bardzo wysokiej półki. Miałem do czynienia z wieloma dentystami, ale od wielu lat ja i moja rodzina jesteśmy pacjentami Pani dr Popiołek i każdy z nas potwierdza, że Pani dr Hania Popiołek jest osoba wrażliwą, bardzo kompetentną i lubi swój zawód. POLECAM WSZYSTKIM
Opinia dodana przez: PIOTR

lekarz Anna Babińska

Endokrynolog, Internista

Gabinety przy Kowalskiej
Kowalska 5/1

Pani Lekarz bardzo miła. Wysłała mnie na dodatkowe badania, dopiero wtedy zapisała leki. Niestety przyjmuje w przychodni na niskim poziomie o nazwie endomed, ta przychodnie odradzam.

lekarz Ewa Markiewicz

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Pani dr. Markiewicz podchodzi do pacjenta ze zrozumieniem, wyjaśnia i odpowiada na pytania dotyczące dolegliwości, nie ponagla. Jest doświadczonym i kompetentnym lekarzem. Rzetelnie i dokładnie przeprowadza badanie. Przy tym jest bardzo miłą, serdeczna osobą.

lekarz Elżbieta Gotalska

Okulista dziecięcy, Okulista

al. Grunwaldzka 121 lok. 1

Najlepszy lekarz okulista, jakiego dane mi było spotkać. Pani Doktor jest niezwykle kompetentna (jestem długoletnią pacjentką i zawsze byłam właściwie zdiagnozowana),skupiona na problemie, ale wrażliwa na potrzeby pacjenta, zawsze miła i uśmiechnięta. Wymarzony lekarz nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych.
Opinia dodana przez: Beata

lek. med. Aleksandra Klein-Obrębska

Laryngolog, Otolaryngolog

CORDIMED
ul. Biała 7A

Wspaniały człowiek i lekarz, przy którym czuję się bezpiecznie. Dbająca o pacjenta, tłumacząca. Opiekuje się mną i moja rodzina laryngologiczne wiele lat. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Małgorzata Abramska

lekarz Anna Siewruk-Kalicka

Startowa 1/gab.14

Serdecznie polecam Panią Doktor Annę Siewruk-Kalicką i Doktora Macieja Cherka. Oboje wykazali się ogromnym profesjonalizmem, delikatnością oraz pełnym zaangażowaniem. To lekarze, którzy dbają o pacjenta na każdym etapie badania, nie stawiając swojego ego na pierwszym miejscu, lecz koncentrując się w pełni na komforcie i potrzebach chorego. Dzięki ich pilności i skrupulatności wynik otrzymałam już po 4 dniach, w niedzielę! Jestem niezwykle wdzięczna za tak sprawną i troskliwą opiekę.
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Joanna Murawska

ul. Jana Kozietulskiego 21/5

Krótko.Wspaniała kobieta i wspaniały lekarz. Polecam .Co tu więcej pisać trzeba się wybrać i przekonać .
Opinia dodana przez: Andrzej z ELBLĄGA

lekarz Zygmunt Będkowski

pl. Wałowy 3

Pan dr Będkowski przyjął mnie na "cito" porobił mi dokładne badania z których wyszło początek zaćmy, ustalił wartość szkieł do okularów.Zapisał krople i inne suplementy,po miesiącu lub dwóch jak skończą się leki wrócę na wizytę kontrolną aby zobaczyć jakie są skutki leczenia. Polecam Pana doktora jest godny polecenia
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Radosław Brunowicz

Urolog

Bliżniąt 11/13

Rewelacja-zarówno pod względem wiedzy jak i kultury osobistej oraz skuteczności leczenia. Wzór do naśladowania. Taki lekarz to skarb w przychodni.
Opinia dodana przez: stefan

lekarz Krzysztof Krysiak

Anestezjolog

Horeszków 29

Wspanialy lekarz .Oby wiecej takich!!! Spokojnie wysluchal moich"opowiesci o chorobach", wyjasnil na czym ma polegac zabieg operacyjny i jakie sa metody znieczulenia.Wzbudzil moje zaufanie.
Bardzo się cieszę, że trafiłam do Pani Doktor. Wiem, że jestem u właściwej osoby! Poświęca mi dużo czasu, zawsze mogę być w kontakcie.

lekarz Tomasz Somnicki

Chirurg ogólny, Urolog

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy
Grunwaldzka 68

Jeżeli wizyta u lekarza w ogóle może być przyjemna to ta była. Pan doktor Somnicki jest jednym z niewielu lekarzy (niestety) który po prostu rozmawia z pacjentem a nie traktuje jak kolejny przypadek medyczny. Cieszę się, że trafiłem na tak dobrego specjalistę.
Opinia dodana przez: Janusz

lek. dent. Katarzyna Lisiecki-Patyna

ul. Aldony 2A/3

Moim skromnym zdaniem jest to najlepszy albo jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Gdańsku. Moja żona otrzymała fantastyczna pomoc od Pani dr.Katarzyny, a ja wczoraj od Pani dr.Magdy Nie mogę pominąć Pani Beaty z która miałem pierwszy kontakt. Pełny profesionalizm oraz bardzo miła i serdeczna osoba. Polecam serdecznie gabinet Pani dr. Katarzyny.
Opinia dodana przez: Bogdan Olszowka

lekarz Jarosław Czyż

Hematolog, Internista

Rzeczpospolitej 33

Z wielkim uznaniem obserwuję zaangażowanie Profesora w funkcjonowanie Kliniki w Bydgoszczy. Warunki lokalowe na dzień dzisiejszy panujące w Bydgoszczy są trudne dla pacjentów i wymagają od lekarzy ponadstandardowego wysiłku. Mimo wielu przeszkód pacjent może podejść do Profesora i spytać o nurtującego go problemy. Gołym okiem widać zaangażowanie i dążenie do godnego dla pacjentów procesu leczenia.
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Konrad Tłustochowicz

Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118

Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)

lekarz Marta Mrozik

ul. Magellana 12A/42

Doktor Marta Mrozik to najwspanialszy pediatra u jakiego byłam z córka. Pełna empatii i wsparcia, zawsze wysłucha obaw rodzica i wnikliwie zbada małego pacjenta. Jestem wdzięczna, że trafiłam z córka pod skrzydła tej cudownej Pani doktor!
Opinia dodana przez: Klaudyna

dr n. med. Piotr Mielcarek

Intermed
Gen. Sosnkowskiego

Pan doktor,to bardzo dobry specjalista.Godny poleceniam

dr n. med. Michał Dubowik

Gastrolog, Internista

Specjalistyczne Gabinety Lekarskie MeaMedica
aleja Grunwaldzka 74

Wspaniały, bezinteresowna i kompetentny Doktor Michał Dubowik. Bardzo skupiony na swojej pracy i konkretny. Wizyta na NFZ przebiegła bardzo rzeczowo i zakończyła się zabiegiem. Trafna, ekspresowa diagnoza Pana Doktora zakończyła 3 krotne, powracające zapalenie trzustki. Bardzo dziękuję Doktorze.
Opinia dodana przez: Leonarda

lekarz Grzegorz Jerzakowski

Rehabilitacja, Fizjoterapia, Ortopedia, Neurologia - Centrum Medyczne Rehika
Subisława 28

Rewelacyjny lekarz,wszystko dokładnie wytłumaczy, bez pośpiechu, z uśmiechem,i tak że pacjent czuje się bezpiecznie..polecam z całego serca!

lek. med. Katarzyna Gałecka

Internista, Reumatolog

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Trudno w kilku słowach strescic opinię. Pani dr jest przede wszystkim cudownym człowiekiem. Taki kontakt z pacjentem ma już sam w sobie działanie uzdrawiające. Bezpośrednia, empatyczna, życzliwa, mająca czas dla pacjenta. Widać, że ten zawód to jej pasja i powołanie. Lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem i śmiało mogę stwierdzic, że to cud, że do niej trafiłam. Jestem bardzo wdzięczna. Życzę Pani doktor wszystkiego co …
Opinia dodana przez: Dorota