Bardzo polecam ginekologa-położnika doktora Wojciecha Mazika! Jest to lekarz ,który nie bagatelizuje problemu a wręcz robi wszystko ,by zaradzić i pomóc w dyskomforcie .Mialam problem z nawracającymi stanami zapalnymi i z wysiłkowym nietrzymaniem moczu już ręce rozkładałam bo nikt nie potrafił mi pomóc. Poszłam z polecenia do Doktora i jestem bardzo zadowolona z leczenia ! Bardzo polecam zabieg z osocza oraz zabieg HIFU, które mi polecono i mi pomogły! W końcu mogę normalnie funkcjonować.Jestem bardzo wdzięczna za pomoc!
Z całego serca chciałabym polecić dr. Wojciecha Mazika, który przeprowadził u mnie zabieg z zakresu medycyny estetycznej pochwy w Ostrowie Wielkopolskim. Został mi polecony przez koleżankę i był to wybór, którego absolutnie nie żałuję. Przez lata zmagałam się z powikłaniami po porodzie – pęknięciem blizny krocza, obniżeniem tylnej ściany pochwy oraz nietrzymaniem moczu. Problemy te znacząco wpływały na moje samopoczucie i komfort życia. Dr Mazik wykonał u mnie plastykę środka ścięgnistego krocza, usunął nadmiar tylnej ściany pochwy oraz przeprowadził ostrzyknięcie cewki moczowej osoczem bogatopłytkowym. Do całej procedury podszedł niezwykle profesjonalnie …
Dr Mazik wykonał u mnie plastykę środka ścięgnistego krocza, usunął nadmiar tylnej ściany pochwy oraz przeprowadził ostrzyknięcie cewki moczowej osoczem bogatopłytkowym. Do całej procedury podszedł niezwykle profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Każdy etap zabiegu został mi dokładnie wyjaśniony, czułam się zaopiekowana i dobrze poinformowana.
Również po zabiegu mogłam liczyć na pełne wsparcie – kontakt z lekarzem był bezproblemowy, zawsze odpowiadał na wiadomości i służył pomocą.
Z całego serca polecam dr. Wojciecha Mazika – to lekarz godny zaufania, który zna się na swojej pracy i traktuje pacjentki z pełnym szacunkiem i empatią. Polecam także same zabiegi – kobiety, nie bójcie się zadbać o siebie i swoje zdrowie. To naprawdę może odmienić życie!
W lutym 2025 Pan doktor Mazik przeprowadzil u mnie operacje usuniecia trzonu macicy laparoskopowo. Wszystko przebiegło profesjonalnie bez najmniejszych komplikacji. Polecam Pana doktora za empatie - opieke po operacji w szpitalu i na wizytach kontrolnych, za bardzo dobry kontakt w celu konsultacji.
Wielkie podziękowania dla Pana doktora,uratował Nas w trudnej sytuacji,doradził.Jesteśmy dzisiaj razem,synek urodził się zdrowy
Super lekarz i wspaniały człowiek.Skierowal mnie na operacje do szpitala i laparoskopowo usunął macicę.Pobyt w oddziale bardzo miły za sprawą personelu który opiekował sie mną cały czas Wszystkim polecam i dziękuje .
Super lekarz.Kontaktowy i uprzejmy.Wizyta niestresujaca i konkretna. Oddzwania na telefony i co najwazniejsze pracuje w szpitalu wiec można liczyć na pomoc również tam. Polecam.
Wybrałam dr Mazika, ponieważ znalazłam pozytywne opinie na jego temat w internecie, ale teraz bardzo żałuję, bo była to tylko strata pieniędzy. Odradzam wizytę u Pana doktora! Wizyty prywatne trwają batrzo krótko - poniżej 10 minut. Moja pierwsza wizyta również do takich należała, w dodatku brak zainteresowania pacjentką, szybka i niesatysfakcjonujaca odpowiedź na pytania, pan doktor sprawiał wrażenie nie mającego czasu. Kolejna wizyta (na szczęście u niego ostatnia) trwała niecałe 3 min, mimo złych wyników badań nie uzyskałam konkretnych odpowiedzi na swoje pytania ani informacji dotyczących dalszego leczenia. Okazywanie braku szacunku pacjentce odbierając swoje prywatne telefony, a po nim pośpiech żeby móc oddzwonić. Z całego serca nie polecam, ponieważ uważam, że będąc na wizycie prywatnej nie powinno się na siłę wyciągać wszystkich informacji z doktora, lecz przeciwnie.
Lekarz godny polecenia, wszystko jest tak jak być powinno, jeden z najlepszych w Ostrowie. Wizyty krótkie, ale konkretne. Polecam szczerze.
Gdy dostałam skierowanie na patologię ciąży ten lekarz mnie przyjmował i od razu byłam zaskoczona jego profesjonalizmem. Potem po wywoływaniu porodu, które nie wyszło zrobił mi cesarkę i wszystko jest w porządku, więc polecam. Zażartuje z pacjentką, wytłumaczy i jest delikatny.
Ten lekarz prowadzi moja pierwsza ciążę . Jestem z niego zadowolona. Wizyty krótkie i konkretne. Na wszystkie pytania udzieli mi odp. Bez problemu idzie się dodzwonić na telefon. Tak samo jest ze zwolnieniami chorobowym. Lekarz delikatny i cytologia u niego wcale nie boli ! Nie wiem kto wymyślił takie bzdury. Gorąco polecam lekarza na pierwszą wizytę. :-)