Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

dr Stanisław Potoczek

Hematolog

ZOZ
Pastera

Świetny specjalista i szlachetny człowiek. Oprócz fachowej wiedzy, ma odpowiednie podejście do pacjenta - słucha i informuje. Poza tym, ma wysoki poziom kultury osobistej. Serdecznie polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Luiza

dr n. med. Monika Morawska-Kochman

Laryngolog

Komandorska 53E / 2

Polecam z całego serca Panią Doktor cudowna kobieta przeprowadziła korektę uszów uszów córki która wyszła pięknie,Pani Dr jest bardzo przyjazna i miłą osobą o wielkiej wiedzy oczywiście cudowne podejście do pacjentów jak i rodziców dziękujemy za całego serca.
Opinia dodana przez: Agata

dr n. med. Ewa Nojek

Ginekolog położnik, Ginekolog

Indywidualna Praktyka Lekarska W Miejscu Wezwania Nojek Ewa

Pani doktor Nojek jest rzadkością ( niestety) wśród dzisiejszych lekarzy. Kompetencja, dobroć, delikatność i empatia to pani doktor Nojek. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: beata
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psychiatra
                                       dr n. med. Patryk Piotrowski

dr n. med. Patryk Piotrowski

Centrum Zdrowia Parkowa 10
Parkowa 10

Polecam z całego serca. Już po pierwszej wizycie trafna diagnoza, leki dobrane idealnie. Wszystko kompleksowo wytłumaczone, bez żadnego pospiechu. Psychiatra z powołania.

dr n. med. Przemysław Jaźwiec

Radiolog

Lecznictwo Szpitalne 4WSKzP
ulica Weigla 5

Doktor Przemysław Jaźwiec to bardzo miły, kompetentny lekarz. Z tak serdecznym, miłym i kulturalnym lekarzem się jeszcze nie spotkałam a w ostatnich latach odwiedzam ich sporo . Pan doktor nie tylko jest super specjalistą w swojej dziedzinie ale także wrażliwym, wyrozumiałym i ciepłym człowiekiem. Nie wyobrażam sobie robienia badań u kogoś innego. Szkoda, że nie można klonować ludzi, bo przydałoby się więcej takich lekarzy. Bardzo bardzo polecam :-)
Opinia dodana przez: Urszula

dr n. med. Mateusz Głód

I Klinika Chirurgii Ogólnej, Gastroenterologicznej i Endokrynologicznej
M. Skłodoskiej-Curie 66

Bardzo miły, a zarazem profesjonalny i kompetentny lekarz.przed zabiegiem wszystko fajnie wytłumaczył i nawet narysował co będzie robić. W trakcie zabiegu świetnie informował o wszystkim,przez co nie stresowałam się.

lekarz Cezary Kucfir

Gogolińska 9 lok. 6

Wysoka kultura osobista, cierpliwość, kompetencja w podejściu do pacjenta, lekarz z jakim dawno się nie spotkałam, aż przyjemnie być iść na wizytę.
Opinia dodana przez: Liliana
Serdecznie polecam Pana Profesora bardzo bardzo miły i sympatyczny, odpowiada na każde pytanie i jest bardzo skupiony i zaangażowany w sprawy pacjentów i pacjentek. Pan Profesor na pewno pomoże. Ponadto nie trzeba długo czekać na wizytę . Serdecznie polecam wspaniały przy pierwszej wizycie.
Opinia dodana przez: jmaksymowicz

lekarz Sylwester Gerus

Wrocławskie Hospicjum dla Dzieci
aleja Wiśniowa 36

Wspaniały, empatyczny, profesjonalny lekarz, operował mojego wnuka już 2 razy, teraz trzeci. Bardzo polecam Pana doktora jak i klinikę chirurgii dziecięcej.Pełen szacunek i podziękowania.
Opinia dodana przez: Eea

lek. dent. Piotr Jaszcz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DENTAL-ART"
Komandorska 53a/3b

Pan Piotr Jaszcz usunął mi górną lewą szóstkę, podniósł dno zatoki szczękowej, osadził implant, a następnie koronę. Do tego poprawił mocowanie korony innego implantu. Podczas każdej wizyty było komfortowo, bezboleśnie, miło i kulturalnie. Prezentowana wiedza i umiejętności oraz podejście do pacjenta są na najwyższym światowym poziomie. Taki lekarz to prawdziwy skarb. Jestem bardzo zadowolony z leczenia.
Opinia dodana przez: Piotr Dyba

lekarz Bartosz Sapilak

Sołtysowicka 30

Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
Opinia dodana przez: DARIA

lek. dent. Magdalena Moździerz

ul. Ciepła 9-11/1j

Jestem bardzo zadowolony z leczenia zębów u p. Doktor. Na podstawie zdjęcia paronamicznego, przeglądu zębów i dokładnego wywiadu p.Doktor zaproponowała plan leczenia, który stopniowo był realizowany. Wizyty były dokładnie zaplanowane np. na 45, 60 lub 90 minut w zależności od potrzeby poswięcenia czasu na konkretnego zęba. Podczas leczenia p.Doktor dba o komfort pacjenta, bezbolesny przebieg leczenia i miłą atmosferę w gabinecie. Czułem się bardzo dobrze zaopiekowany i jestem zadowolony z …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Ryszard Grendziak

wojewódzkiszpital

Wspaniały lekarz na właściwym stanowisku. Bardzo sympatyczny i kontaktowy człowiek. Dla niektórych kolegów po fachu powinien być inspiracją ...
Opinia dodana przez: Darek D.

lekarz Roman Massopust

Chirurg ogólny, Gastrolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

Kompetencja , uprzejmość ,pod opieką takiego lekarza pacjent czuje się bezpiecznie. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: ZDZISŁAWA

lekarz Mariusz Szablewski

Róży Wiatrów 9A

Gorąco dziękuję d.n.med.Mariuszowi Szablewskiemu za bardzo szybką reakcję na moje powikłania poszczepienne.Doktor n. med. M. Szablewski kocha swój zawód i wykonuje go wyjątkowo profesjonalnie z bardzo wielkim zaangażowaniem.Wyjątkowo dba o zdrowie pacjentów.Wysoko oceniany jest przez nich.Do oceny pracy doktora wystarczą dwa słowa PLUS NIESKOŃCZONOŚĆ. Życzę zdrowia i wytrwałości w dalszej pracy. Z szacunkiem i poważaniem Ryszard Brzozowski
Opinia dodana przez: Ryszard
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ortopeda
                                       lekarz Tomasz Pytel

lekarz Tomasz Pytel

Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A

Z całego serca polecam! Doktor Pytel jest kompetentnym lekarzem, który wykonuje swoją pracę niezwykle dokładnie i fachowo. Widać, że zależy mu przede wszystkim na dobru pacjenta, dlatego wkłada w swoją pracę dużo serca i wszystko co robi jest wykonane najlepiej. Naprawdę można mu w pełni zaufać. Potrafi bardzo dokładne wytłumaczyć na czym polega dane schorzenie, jest niezwykle cierpliwy i wyrozumiały. Ponadto ma duże poczucie humoru, dzięki czemu nawet operacja nie …
Opinia dodana przez: Paulina W

dr n. med. Radosław Kaczmarek

Gabinet lekarski

Mam 66 lat. Jako emerytowany oficer wielokrotnie wielokrotnie bywałem u różnych lekarzy specjalistów, w tym okulistów. Na ogół wychodziłem z mieszanymi uczuciami. Jakiś dobry los i wyjątkowe szczęście mnie spotkało, że w momencie, kiedy widziałem już tylko przez mgłę, zupełnie przypadkowo trafiłem na wizytę do Pana doktora Kaczmarka. Poczułem się jak bym był w zupełnie odległym, nieznanym kraju. Osobowość, uprzejmość, kontakt z pacjentem, skromność, rzeczowość i widoczny gołym okiem nieprzeciętny …
Opinia dodana przez: Aleksander

lek. dent. Iwona Posońska-Nasuszny

ulica Powstańców Śląskich 191/30

Pani Iwona jest świetnym stomatologiem. Nie tylko leczy, ale też wspomaga pacjenta w aspektach okołostomatologicznych kierując w razie konieczności do ortodonty, bądź doradzając zakup akcesoriów odpowiednich dla danych zębów, tudzież doradzając/odradzając pewne zabiegi estatyczne jak wybielanie z konkretnym uzasadnieniem za i przeciw. Co więcej jest osobą bardzo spokojną i emanującą ciepłem, co zdecydowanie umila wizyty. Polecam!
Pan doktor z Medixu jest bardzo miła, wizyta przebiegła w swobodnej atmosferze. Przeprowadzona bardzo sprawnie, a zalecenia póki co przynoszą pożądany efekt.

lek. dent. Karolina Andrzejewska

KOCHam 100matologię Healthy Smile Clinic
Energetyczna 10a

Anioł nie kobieta! Punktualna, delikatna i dokładna. Wystarczy ze spojrzy i już wie, co w trawie piszczy. Moje dziecko też miało przyjemność poznać Panią dr.Karolinę, która zyskała sobie jego sympatię, a my nową dr.ciocię - którą uwielbiamy.
Opinia dodana przez: kati