Trafilam na Pana doktora w poradni przy ul. Słowackiego Wizyta przebiegła w bardzo miłej i spokojnej atmosferze. Lekarz jest profesjonalny, empatyczny i wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiadając na każde pytanie bez pośpiechu. Badanie przeprowadzone delikatnie, z dużym wyczuciem i szacunkiem do pacjentki. Czułam się zaopiekowana i potraktowana indywidualnie. Zdecydowanie wrócę i polecam innym kobietom.
Trafilam na Pana doktora w poradni przy ul. Słowackiego
Spotkałam się z doktorem po porodzie na Polnej, na wszystkie pytania odpowiadał tak jakby chciał poniżyć pacjenta, na pytanie czy dostanę receptę na żelazo ( miałam anemię w trakcie ciąży oraz straciłam trochę krwi przy porodzie) stwierdził że mam się najeść wątróbki,
Żałuję, że nie przeczytałam opinii o lekarzu wcześniej, uniknęłabym przykrości. Potwierdzam negatywne opinie pozostałych kobiet. Ten człowiek powinien być pozbawiony prawa do wykonywania zawodu. Bardzo przykra wizyta, która doprowadziła mnie jedynie do płaczu i frustracji. Zero pomocy ani przekazanej wiedzy dotyczącej rozwiązania prostego problemu. Gdybym mogła, zaznaczyłabym ocenę 0/5.
Żałuję, że nie przeczytałam opinii o lekarzu wcześniej, uniknęłabym przykrości.
Potwierdzam negatywne opinie pozostałych kobiet.
Ten człowiek powinien być pozbawiony prawa do wykonywania zawodu.
Gdybym mogła, zaznaczyłabym ocenę 0/5.
Na początku lekarz wydawał się uprzejmy, jednak po chwili zaczęły się dziwne komentarze i wywody na temat tego jak bardzo lekarz nie lubi miesiączek (jego słowa) i tego, że kobiety czekają z ciążą do 30 lat i wtedy jest już za późno oraz komentarze że "jak może być po 30 latach życia nieplanowane dziecko?". Nie dostałam żadnych odpowiedzi na pytania, gdy dzieliłam się moim cyklem i odczuciami wobec mojego cyklu (gdyż to była pierwsza, i bardzo niezręczna wizyta) to zostały one negowane i niewysłuchane. Nie polecam lekarza, wiedza praktycznie żadna a opinie personalne lekarza wykraczały poza granice porady lekarskiej + namawianie na tabletki antykoncepcyjne gdy takiej potrzeby nie ma:)
Polecam Pana Doktora. Uprzejmy, delikatny, wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, wyczerpująco odpowiada na zadane pytania. Wizyta przebiegła bezstresowo i w miłej atmosferze.
Najlepszy lekarz jakiego poznałam . Spokojnie i bardzo profesjonalnie podejście . Na wszystkie pytania potrafi odpowiedzieć . Ma w sobie mega spokój co to czuć przy rozmowie . Polecam
Niestety nie mogę polecić tego lekarza. Lekarz dyżurujący na oddziale P3 na Polnej - 2 dni po CC mimo ogromnego bólu brzucha (nie rany) i 38 stopni gorączki nie zlecił podstawowych badań (USG czy CRP). Nie odpowiada na pytania tylko filozofuje i poniża rozmówcę. Całe szczęście że przy 39.3 stopniach (dostałam 2 apapy!!) zajął się mną inny lekarz który próbował rozpoznać przyczynę i wdrożył odpowiednie leczenie
Nie polecam Pana doktora. Miałam z nim styczność dwa razy, widziałam jak traktuje inne pacjentki i jestem okropnie zawiedziona jak można tak traktować ludzi. Ważne jest to co Pan doktor myśli, nie patrząc kompletnie na zdrowie fizyczne jak i psychiczne pacjentek, nie wiem jak taki człowiek może być dopuszczony do pracy z drugim człowiekiem. Nie mówiąc o tym, że nie usłyszałam żadnej diagnozy ginekologicznej od niego tylko, ale na temat wszystkiego dookoła ma dużo do powiedzenia.
Miałam styczność z Panem Doktorem w szpitalu. Po zadaniu pytania zostałam wyzwana. Lekarz nie oszczędził sobie komentarzy odnośnie mojej wiedzy. Nie odpowiedział na pytanie a wręcz pozwolił sobie na zbyt wiele. Do tej pory jestem w szoku zachowaniem tego Pana... Mam nadzieję że już nigdy nie będziemy mieli okazji się spotkać....
Najgorszy lekarz jakiego spotkałam, na badaniu prenatalnym połowę badania poświęcił na to aby mnie zastraszyć że umrę razem z dzieckiem jeśli się nie zaszczepie bo zaszczepione 30latki przeważnie przeżywają w ciąży. Kompletna porażka