Dr Agata Pakla-Misiur jest absolwentką Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie.
Jest również dyplomowanym lekarzem medycyny estetycznej - absolwentką Krakowskiej Szkoły Kosmetologii Lekarskiej.
Ponadto jest członkiem sekcji medycyny estetycznej Polskiego Towarzystwa Lekarskiego.
Od 2009 roku zajmuje się medycyną estetyczną.
Umiejętności zdobywała w renomowanych ośrodkach w Łodzi, Krakowie i Warszawie.
Z dużym powodzeniem wykonuje wiele zabiegów w zakresie zarówno medycyny…
Ciepła, serdeczna i uważnie słuchająca Pani doktor. Bardzo mi pomogła z problematyczną cerą twarzy i do tego niewielkimi zasobami finansowymi. Żeby takich lekarzy było więcej!!!!
Żeby takich lekarzy było więcej!!!!
100 % satysfakcji i bezpieczeństwa. Na pewno tu wrócę nie raz! Pani doktor pomogła mi przywrócić zdrowy wygląd skóry.
Mezoterapia igłowa tylko w Anti – Age. Pani, która wykonywała mi zabieg była bardzo rzeczowa i konkretna, plus naprawdę jestem zadowolona z efektów – zmniejszyły mi się zmarszczki mimiczne!!! Polecam z czystym sumieniem
Polecam z czystym sumieniem
Pani doktor jest mega cierpliwa, spokojna i co najważniejsze – stawia trafne diagnozy!!! Gorąco polecam, bardzo mi pomogła!!!!!!!!
Gorąco polecam, bardzo mi pomogła!!!!!!!!
Pani doktor bardzo pomogła mi z moim problemem. Szczerze polecam innym paniom z problemami skórnymi.
Byłam poprosić o pomoc w bardzo wstydliwej sprawie- rewelacyjne podejście do pacjenta. Pani doktor jest wspaniała i bardzo, bardzo pomocna!
Pani doktor jest wspaniała i bardzo, bardzo pomocna!
Również gorąco polecam ten Gabinet. Wspaniała obsługa, ceny akceptowalne i jestem bardzo zadowolona z efektów mezoterapii. Szczerze polecam
Piękny gabinet, przemiłe znające się na swojej pracy panie. W fajnych cenach można poprawic swoja urodę. Robiłam sobie usta, zero bólu efekt piorunujacy! Gorąco polecam p. Agatę.
Szczerze polecam centrum anti-age. Sympatyczna i konkretna pani dr. Pomogła mi w tym w czym miała pomóc i za to jej dziękuje.
Pani Agata super lekarz!!!!!! Bardzo mi pomogła z problemami skórnymi. Polecam każdemu kto ma takie problemy jak ja.
|---|---|
| Konsultacja lekarska + dermatoskopia | 200 |