Lekarz bardzo miły, uśmiechnięty, z pewnością nie czuje się skrępowania w jego gabinecie. Choć faktycznie muszę przyznać, że bywa roztargniony i czasem trzeba pytać dwa razy ale ja jednak jestem z niego zadowolona. Podczas badania usg zwraca uwagę na wszystko.
licza sie przede wszystkim kasa jak dla wiekszosci radomskich lekarzy,
licza sie przede wszystkim kasa jak dla wiekszosci radomskich lekarzy,
uwazam ze moglby być bardziej drobiazgowy w wyjaśnianiu pacjentowi drobiazgów z diagnozy czy metody leczenia. Uważam też ze cena wizyty jest zbyt wysoka USG powinno byc w cenie wizyty tym bardziej ze aparatura USG stanowi część wyposażenia gabinetu.
Pan doktor nie zauważył na USG, że dziecko od 2 tygodni się nie rozwija, nie słuchał mnie kiedy mówiłam, że nie pasuje mi tydzień. Wg mnie był 8., a wg Pana doktora przez 2 tygodnie był tydzień 4. Ogólnie lekarz sympatyczny, ale po tym incydencie straciłam zaufanie. Wymaga z pewnością pilnowania bo sprawia wrażenie lekko roztrzepanego.
SZCZERZE POLECAM TEGO LEKARZA! PROWADZIŁ MOJĄ PIERWSZĄ CIĄŻĘ, BYŁ PRZY PORODZIE MOJEGO SYNKA. TERAZ PROWADZI MOJA DRUGĄ CIĄŻĘ. NA BADANIE USG MOGŁAM ZABRAC NIE TYLKO MĘŻA, ALE I SYNKA, KTÓRY BYŁ ZACHWYCONY, ŻE PAN DOKTOR POKAZAŁ MU JEGO SIOSTRZYCZKĘ:)- BYŁ BARDZO MIŁY I DOKŁADNIE WSZYSTKO TŁUMACZYŁ MOJEMU SYNKOWI. OWSZEM "GADA JAK NAKRĘCONY" ALE TO UWAŻAM ZA JEGO ATUT. LEPIEJ DUŻO MÓWIĆ NIŻ ZMUSZAĆ PACJENTKĘ BY SIĘ WSZYSTKIEGO DOMYŚLAŁA! KARTY PACJENTEK TEŻ PROWADZI. ZDECYDOWANIE GODNY POLECENIA!
KARTY PACJENTEK TEŻ PROWADZI.
ZDECYDOWANIE GODNY POLECENIA!
człowiek dusza,zawsze uśmiechnięty,ciepły a przede wszystkim kompetentny i niekrępujący co w przypadku lekarza ginekologa bardzo istotne.
profesjonalnie prowadził moją ciążę, na minus kolejka przed gabinetem
profesjonalnie prowadził moją ciążę, na minus kolejka przed gabinetem
czulam sie jakby lekarz siedzial ze stoperem i na wszystkie czynnoscie bylby odpowiedni czas
Lekarz bardzo miły i uprzejmy. Zapisujęc się jednak na wizytę prywatną nigdy nie wiadomo ile się będzie czekać (kilka osób na tą samą godzinę). Wszystkiego trzeba się samemu dopytywać, nie prowadzi kart pacjentek. Jedyny plus tego lekarza to to, że naprawdę jest bardzo życzliwy.
Lekarz jakich mało.Prawdziwy specjalista.Polecam.
Lekarz jakich mało.Prawdziwy specjalista.Polecam.