Rewelacyjny lekarz i człowiek. Operował osobiście moją 3 letnią córeczkę i po wadzie ani śladu. Miły i sympatyczny i z super podejściem do dzieci. POLECAM !!!!
Podczas meczu zerwałem więzadło barkowe. Tego doktora polecił mi znajomy ordynator mówiąc, że jest najlepszy do tego typu urazów. Poczatkowo dowiedziałem się, że na zabie na NFZ będę czekać 2 lata z opcją jakichś tam komisji przyspieszających. Na szczęście udało mi się wyprosić znajomego o interwencję i dwa dni później mnie przyjęli. Warunki w szpitalu na 28 czerwca są wszystkim znane. Doktor wyjaśnił mi wszystko przejrzyście, przedstawił swojego pomocnika doktora Astapova i kilka dni później miałem założony popręg i kotwicę. Operacja przebiegła pomyślnie, wszystko jak najbardziej ok. Problem pojawił się dwa miesiące później, gdy wyjęto mi druty. Doktor wyciał "brzydka" bliznę i zostawił szew kosmetyczny. Rana się rozlazła i czułem jak puszcza zrośnięta skóra. Dziś w 3 lata po operacji mam potężnego bliznowca i obojczyk pod, który można wsadzić palec. Biegły lekarz PZU uznał operację jako wymagającą poprawy. Doktor Czaja oczywiście tłumaczył mi, że tak mogło się stać i wszystko jest perfekcyjnie. Niestety nie jest. Odradzam barki u tego doktora.
Lekarz jak cała nasza służba zdrowia .Tylko kasa się liczy a pacjentów ma głęboko w d....Arogancki cwaniaczek z Poznania
Lekarz zarozumiały, niezbyt dużo czasu poświęca pacjentowi, wizyta trwała 2 minuty, zapłaciłam dużo kasy. Ale jeden wielki plus wizyty: Pan doktor w pare sekund postawił trafną diagnozę, problemy z nadgarstkiem miałam od wielu miesięcy, inni lekarzy przepisywali różne leki, stawiali różne diagnozy. Pan doktor jednym zastrzykiem załatwił sprawę, ból zniknął w oka mgnieniu. Ocena lekarza: podejście do pacjenta - ocena niedostateczna, kompetencje i pomoc: bardzo dobry.
Zarozumiały, wizyta u niego trwa ok 2 min.Liczy sie tylko kasa.
Zarozumiały, wizyta u niego trwa ok 2 min.Liczy sie tylko kasa.
Pan dokor Czaja jest dla mnie absolutnym mistrzem, przywrócił mi sprawność i chęc do życia. Kazdemu, kto potrzebuje znakomitego operatora polecam
Niestety, miałam złe doświadczenia z dr. Czają. Wyłudzanie pieniędzy poprzez niepotrzebne wizyty. Leczył moją rękę na różne sposoby i umawiał się na kolejne wizyty, choć wiedział, że to schorzenie reumatyczne i powinien mi powiedzieć, że to nie jego działka. Miał wgląd do moich badań. Pokazałam mu wynik którego nie umiałam ocenić. Póżniej dowiedziałam się, że wynik wskazywał wyraźnie na RZS. Nie chciał mi powiedzieć co mi dolega jednoznacznie, tylko same ogólniki typu "ja pani stawów nie wymienię". Przez niego opóźniłam leczenie reumatyzmu.
BEZNADZIEJA LICZY SIĘ TYLKO KASA. NIC MI POWIEDZIAŁ CO JUŻ WIEDZIAŁEM,
BEZNADZIEJA LICZY SIĘ TYLKO KASA. NIC MI POWIEDZIAŁ CO JUŻ WIEDZIAŁEM,
sprawia wrażenie zarozumiałego człowieka
sprawia wrażenie zarozumiałego człowieka
Ja jak najbardziej mogę polecić tego lekarza ; ) trafiłam do niego z ... trzaskająym biodrem : ) odradził mi bieganie, ale bioderko zoperował i teraz nie boli :) wreszczie nie wydaje krocie na tabletki przeciwbólowe a sportu uprawiam coniemiara : ) polecam !!