Mam sarkoidozę - miałam czerwoną twarz. Dzięki Panu Doktorowi znowu z radością mogę spoglądać w lustro. Gorąco polecam
Pan dr Aleksander Karpisiewicz – doktor o niezawodnej skuteczności leczenia – charyzmatyczna osobowość. Od kilku lat walczyłam na przeróżne sposoby z trądzikiem /postać dorosła/. Kilka razy w roku połykałam przez miesiące antybiotyki; stosowałam maści wszelkiego rodzaju – zalecane przez dermatologów, ale i wyszperane „cudowne-naturalne” kremy i specyfiki w sklepach internetowych. Mnóstwo wydanych pieniędzy; niby systematyczne kuracje, a zero efektów; noo, chwilowe.. Cierpliwość jednak ma swoje granice. Trafiłam do pana dr Karpisiewicza, który już na pierwszej wizycie zaprezentował Aknenormin; kompetentnie wyjaśnił, w jaki sposób wygląda leczenie. Początkowo czas osiągnięcia celu – …
Trafiłam do pana dr Karpisiewicza, który już na pierwszej wizycie zaprezentował Aknenormin; kompetentnie wyjaśnił, w jaki sposób wygląda leczenie. Początkowo czas osiągnięcia celu – pozbycie się raz na zawsze problemu z trądzikiem wydał mi się długi /w moim przypadku cztery miesiące; wiem, że bywa dłużej/, bo chciałam od razu, już.. Jak na życzenie efekty pojawiły się szybko
i z tygodnia na tydzień było coraz lepiej. Miesiąc temu skończyłam zażywać Aknenormin – patrząc w lustro sama czasami nie dowierzam – jest tak dobrze..jestem wyleczona; jestem zadowolona; uśmiecham się.. Uśmiecham się także do pana doktora i serdecznie, gorąco dziękuję.
PS. Leczyłam się u kilku dermatologów; żaden z nich nawet nie wspomniał, że jest lek, który może definitywnie zakończyć problem trądzikowy.
Przerażona wypadajacymi włosami i okropnym swędzeniem skóry głowy, wybrałam się z Gorzowa do Poznania, do dr A.Karpisiewicza - adres znalazłam w internecie. Zostałam przyjęta bez rejestracji, a pierwsza wizyta trwala 2 godziny.Diagnozę - atopowe zapalenie skóry, poprzedził b. szczegółowy wywiad dot. przebytych chorób, operacji, przyjmowanych leków i t. d. i bardzo dokładne badanie skóry głowy i włosów. Profesjonalne i ciepłe podejscie Pana Doktora, pomimo gnebiącej mnie depresji, dało mi nadzieję na wyleczenie. I rzeczywiście po 6 tygodniach -3 wizyty, dolegliwosci ustapiły. Cale leczenie oparte było na dobraniu leków nie kolidujących z przyjmowanymi.Uwierzyłam że są jeszcze lekarze którym bardziej niż na mamonie, zależy na fizycznym i psychicznym zdrowiu pacjenta. Warto było pokonać 3 x te 280 km. Dziękuję Panie Doktorze.
Kompetentny,mily, zyczliwy. Trafna i szybka diagnoza. Leczenie tanimi lekami dalo efekty po kilku dniach. Pelen profesjonalizm. POLECAM
Kompetentny,mily, zyczliwy.
Trafna i szybka diagnoza.
Leczenie tanimi lekami dalo efekty po kilku dniach.
Pelen profesjonalizm.
POLECAM
Do dr Karpisiewicza trafiłam z moim 19 – sto miesięcznym Antosiem. Zauważyłam u dziecka białą plamę na plecach. Obawiałam się bielactwa. Dr uspokoił mnie. Okazało się, że Antoś ma znamie bielacze, a NIE BIELACTWO. Dr wytłumaczył mi różnicę i pokazał przykłady na zdjęciach. Otrzymałam pełną wiedzę na ten temat. Teraz jestem spokojna. Polecam wszystkim rodzicom.
Mimo, ze leczenie jeszcze trwa, po 4 dniu zdecydowanie zniknęły objawy liszajca zakaźnego
Mieszkam w Szwecji i bedac w Polsce przed Sylwester bylam w gabinecie dr Karpisiewicza ,ktory przyjal nas , zbadal meza u ktorego stwierdzil grzybice miedzy palcami stop, przepisal leki , ktore pomogly skutecznie za co jestesmy mu wdzieczni
Pan doktor zdiagnozował u mnie naczyniaka rubinowego na klatce piersiowej oraz włókniaka pod lewą pachą i sprawnie je usunął laserem. Ja jestem zadowolony. Polecam.
Zachęceni opiniami na tego typu portalach poszliśmy do Pana Doktora z plamką typu "kawa z mlekiem", którą znalazłam u mojego 4-miesięcznego synka. Pan doktor obadał plamkę, uspokoił nas stwierdzeniem "kupa śmiechu" i kazał przyjść ponownie za 10 lat :) jako panikująca matka uspokoiłam się po tej wizycie, wierzę, że Pan Doktor miał rację. Koszt wizyty to 200zł za pierwszą, potem 100zł, jednak wpisałam 0zł ponieważ nie wziął od nas pieniążków.
Lekarz przesympatyczny. Trafiłam do Pana dr Karpisiewicza z dziwną zmianą na ustach. Postawił diagnozę: ziarniniak naczyniowy. Skierował do chirurga onkologicznego - dzisiaj jestem po zabiegu u równie sympatycznego dr Gromadzińskiego. Wygląda na to, że wszystko jest OK. No i ta mało spotykana w dzisiejszych czasach uczciwość - Pan dr Karpisiewicz stwierdził, że skoro on mnie osobiście nie wyleczy - nie weźmie ani grosza za wizytę. Szanuję i polecam!!!