Polecono mi tego lekarza jako wyjątkowego specjalistę - niestety wyszłam z gabinetu rozczarowana, a przede wszystkim niedoinformowana.Podsumowując, niezbyt uprzejmy człowiek, który oczekuje od pacjenta wiedzy medycznej, sam przy tym niczego nie wyjaśniając.
Witam ! Jest to WSPANIAŁY LEKARZ i CZŁOWIEK jednocześnie. Mam ogromne zaufanie do tego lekarza. Jestem pod jego opieką kontrolną od kilku lat i nie mam żadnych uwag do jego zachowania i kompetencji.
Świetny lekarz, mocno podbudowuje człowieka, zawsze uśmiechnięty i dowcipny, nie za wszystkie konsultacje bierze pieniądze, bierze mniej niż ma zapisane w cenniku:) Byłam u niego z 3 razy przed zabiegiem i wziął pieniądze tylko za zabieg. Polecam
Świetny fachowiec, szybkie rozpoznanie, skuteczne leczenie. Polecam
Świetny fachowiec, szybkie rozpoznanie, skuteczne leczenie. Polecam
doskonały specjalista - kompetentny, wierzę mu w 100%, wspaniały człowiek - sprawia, że pacjent po wejściu do gabinetu przestaje się bać
Ja osobiście szczerze polecam tego lekarza; rzeczowy, ciekawy (wywiad) i szczery; profesjonalista w każdym calu. Koszt wizyty, rzecz jasna, uzależniony jest od rodzaju zabiegu, któremu się poddajemy.
Świetny specjalista, miła atmosfera, pełne zrozumienie, wspaniała opieka, zabieg całkowicie bezbolesny, profesjonalne wykonanie zabiegu, polecam z całą odpowiedzialnościa!!
pAN DOKTOR JEST OSOBĄ BARDZO KONTAKTOWĄ I POGODNĄ ORAZ BARDZO BEZPOŚREDNIĄ NIE STWARZAJĄCĄ DYSTANSU pOZA TYM JEST TO WSPANIAŁY SPECJALISTA I CZŁOWIEK
Świetny specjalista , godny polecenia, szanujący pacjentów zwłaszcza ich czas, niesamowicie miły i taktowny, pomijając oczywistą kwestie, jaką jest jego absolutny profesjonalizm.
Został mi polecony przez osobę której pomógł i też bardzo go chwali.Chodziłam do niego na krioterapie. Jedyny lekarz któremu ufam. Miał wiele cierpliwośći dla mnie bo dzwoniłam i chodziłam do niego bo miałam wiele pytań jeżeli coś tylko wzbudzało moje wątpliwości podczas leczenia. Nie wachałabym się ani chwili żeby polecić go.