lekarz Aneta Ptak

Dermatolog estetyczny

4,8
4,9

Polecam całym sercem Panią Doktor Anetę Ptak. Jest kompetentną osobą ze świetnym warsztatem i dużym doświadczeniem. Ponadto jest dobrym i empatycznym człowiekiem, co w pracy lekarza jest tak ważne.

Do Pani doktor po raz pierwszy zawitałam 3 lata temu. Nie mam nic złego do powiedzenia, same plusy. Po pierwsze atmosfera świetna, po drugie bardzo estetyczny gabinet i po trzecie zawsze skuteczna pomoc ze strony Pani doktor. Jak najbardziej polecam :)

U Pani doktor zawitałam pierwszy raz 5 lat temu i od tego czasu nieprzerwanie jakość usług jak i kompetencje na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca.

Dr.Aneta Ptak wspaniały lekarz dokładana profesjonalna ma bardzo duża wiedzę świetne podejście do pacjenta poświęca dużo czasu na rozmowę i wszystko dokładnie tłumaczy Jestem mega zadowolona ,,,Nie mogłam trafić lepie,,,Zabiegi wykonane bezboleśnie, w świetnej atmosferze, a efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania!

Wielki profesjonalizm, kultura osobista. Świetny sprzęt. Pani Doktor podchodzi całościowo do człowieka. Zatrzymuje się i po prostu pomaga.

Trafiłam do Pani doktor po wizytach w kilku klinikach medycyny estetycznej, zatem mam porównanie 😉 Pani doktor jest niesamowitą osobą, ciepła, serdeczna, bardzo dobry fachowiec, aż chce się tam wracać. Polecam całym sercem, jestem zachwycona 😊 Pozdrawiam serdecznie 😘

Mogę napisać jedynie:polecam ! Bardzo duża kompetencja lekarska,czas poświęcony na konsultacje zaowocował świetnym efektem zabiegu. Pani doktor z dużym doświadczeniem,kulturą i nieudawaną sympatią Atmosfera w gabinecie bardzo dobra Niestety terminy dość odległe i problem z kontaktem telefonicznym Innych zastrzeżeń nie mam .Na pewno tam wrócę:-)

Mogę napisać jedynie:polecam !
Pani doktor z dużym doświadczeniem,kulturą i nieudawaną sympatią
Atmosfera w gabinecie bardzo dobra
Niestety terminy dość odległe i problem z kontaktem telefonicznym
Innych zastrzeżeń nie mam .Na pewno tam wrócę:-)

Leczę się u Pani Doktor od paru lat i nie spotkałam jeszcze tak kompetentnej osoby,a w dodatku miłe i uprzejmej.Pomogła całej mojej rodzinie wiele razy i uważam iż to najlepszy gabinet. polecam

4,0

po 10 latach nareszcie trafiłam na panią Ptak - i zdecydowanie polecam! kompetentna osoba, zaproponowała mi skuteczne leczenie, wcześniej dokładnie opisując jego etapy. Dodatkowo, przyszłam kiedys do niej na wizytę prywatną (koszt 50zł) kilka minut przed czasem. Nie miała żadnej pacjentki, więc przyjęła mnie wcześniej... bez pobrania opłaty. Zdecydowanie polecam!

Swietny lekarz, naprawdę godny polecenia.Pełny profesjonalizm!

Swietny lekarz, naprawdę godny polecenia.Pełny profesjonalizm!