Pani mgr bardzo nie miła, swoją miną obrażoną straszy dzieci. oschła, nie przyjemna pediatra. zdecydowanie odradzam, brak podejscia do małych dzieci, traktowanie przedmiotowe to jej domena.
Zdecydowanie odradzam!!!chamska baba nie ma pojęcia o niczym a robi z siebie niewiadomo kogo,ja trafiłam na nią w przychodni po jej diagnozie i lekach jeszcze tego samego dnia musiałam jechac z synem wieczorem na izbe przyjęc bo by się udusił,szkoda słów!
No cóz...Wszystkim zdecydowanie odradzam ta pania dr.Dziecko przez nia wylądowało w szpitalu, pomimo ze wczesniej leczyla je baardzo drogimi lekarstwami w calym miescie niedostepnymi
Nie trafia w diagnozę, przepisuje bardzo drogie lekarstwa, które są trudno dostępne. Nie umiejętnie podchodzi do dziecka. Główne motto wizyty to "1-2-3 i do widzenia!"
Jest nieuprzejma pomimo tego,ze płaci się za wizytę.Według mnie jest niekompetentna,a przede wszystkim BARDZO ZACHŁANNA!!!!.Za szybko chce się dorobic kosztem dzieci.Szkoda słów-porażka