I would like to share my experience from a visit at dentist, dr Grażyna Mróz that works in LuxMed at pl. Dominikański 3, Wrocław. I visited her after I had received a recommendation from another LuxMed dentist at ul. Legnicka, two weeks earlier. When I went into her room, the doctor asked me which tooth I had the problem with. I answered honestly, I couldn't remember if it was left …
Indywidualna Praktyka Lekarska
ul.Kazimierza Wielkiego 85
Głogów
Witam serdecznie ja osobiście jestem z pracy pani Sylwi bardzo zadowolona mam zrobiony częściowy porcelanowy mostek ząbki są piękne nic mi nie przeszkadza jest super.Pani Sylwia jako lekarz i człowiek jest osobą bardzo miłą i wrażliwą.Nie wieżę bo wcześniej robiłam też mostek i to pani Sylwia mi zakładała trzymał się 16 lat pozdrawiam serdecznie panią doktor życząc jej dużo zdrówka
Ośrodek Profilaktyki i Lecznictwa Wojnów Sp z o.o.
ulica Strachocińska 83
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość. Z CAŁEGO SERCA POLECAM!
Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C
NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE!!!!DO TEGO DOBRY ,SERDECZNY CZŁOWIEK!!!! MISTRZ W USUWANIU TARCZYCY!!!!! Nie spotkałam nawet w opowieściach lekarza,który zainteresował się dlaczego pacjenta nie ma na oddziale a miał być...który operował tak długo ,aż był pewien,że nic nie zostało...który przyjechał o 21.30 ,bo coś się działo niepokojącego po operacji...Przyjechał do mnie!Dodam tylko ,że widział mnie przed tym wszystkim jeden raz kiedy przyszłam z paskudną diagnozą! DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE!
Pani Monika ? Trudno wyrazić w kilku słowach mój szacunek do tej osoby ,a także opinie, w jednym zdaniu : to najlepszy stomatolog w Szydłowcu,do tego to człowiek który jest człowiekiem dla pacjenta,jest mega profesjonalna w swojej pracy a zarazem ma ludzkie podejście i potrafi zrozumieć ból pacjenta z jakim do niej przychodzi co wizytę stawia na profesjonalnym poziomie ,praktycznie zero stresu . Bardzo pozdrawiam
Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
Nowy Targ
Bardzo uprzejmy i grzeczny pan doktor spokojny opanowany polecam z całego serca byłam parę razy na wizycie konkretny wytłumaczył mi wszystko polecam.
Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
Lublin
Najlepszy lekarz, jakiego znam. Zajmował się synem dosyć dawno, ale do tej pory pozostał w naszej pamięci jako wspaniały lekarz - pod wieloma względami - i bardzo życzliwy, serdeczny człowiek! Dziękuję Panie Doktorze!
PRZYCHODNIA
Rokicińska 125
Andrespol
Pan Marcin to mistrz w swoim fachu, skomplikowana 8 której kilku lekarzy się nie podjęło dla Pana Marcina nie była żadnym problemem. Ogromnie polecam
Ludwika Lewicka Przychodnia Piastowska
Czarnieckiego 24
Inowrocław
Trafiłam do doktora Z.Lewickiego i lepiej trafić nie mogłam.Całą diagnostykę przeszłam z doktorem.Człowiek z wielką empatią,jak i pani pielęgniarka która jest z doktorem asystowała przy biobsji ogromna dobroć.Dziękuję za opiekę
NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27
Pan dr Piotr Tosik bardzo empatyczny Czlowiek. Cierpliwie i fachowo odpowiada pacjentowi na pytania. Dzięki jego fachowosci i trosce rana na nodze pięknie się goi. Dłonie pana doktora leczą. Pani pielegniarka pracujaca z panem doktorem przecudowna, pomocna i bardzo zyczliwa.
Rok temu na skutek zgniłego wyrostka trafiłem na oddziale w szpitalu Strusia na Szwajcarskiej na Pana Doktora Horsta. Kilku lekarzom zawdzięczam to, że teraz mogę sobie znowu robić brzuszki wisząc za nogi na suficie i nadal mam wszystkie jelita. Nie operował mnie Pan Horst tylko jego współpracownicy, również świetni Dr Minkowski i Dr Domańska, co prawda całej ich pracy nie widziałem, bo gdy we mnie grzebali to spałem. Za to …
Zakład Opieki Zdrowotnej Lekarza Rodzinnego
Dworcowa 6
Szlichtyngowa
Lekarz kompetentny, miły, że specjalizacją i ogólnie stara się w swoim zawodzie jak może naprawdę można go polecać i ja polecam gorąco!
Dr Kruczykowska jest lekarzem człowiekiem z powołaniem, Podejście P Dr do pacjenta czyli mnie jest super, mówi do mnie ze zrozumieniem rozstrzyga warianty leczenia czego nie zrobili inni lekarze . Jestem zadowolona że trafiłam na tak wspaniałą kobietę lekarza Polecam Panią Doktor... dziękuję Pani Doktor z całego serca i cieszę się że tak dobrze trafiłam Pozdrawiam serdecznie 🍀 ♥️
NZOZ Specjalistzcyna Pryzchodnia Stomatologicyna
ulica Andersa 1
Częstochowa
Bardzo przyjazny Lekarz ,godny polecenia .Normalnie można porozmawiać Konkretnie podchodzi do problemu pacjenta Empatyczny 🙂
Narodowy instytut onkologii
Roentgena 5
Wspaniały chirurg płuc Adrian Tokajuk empatyczny doświadczony pomocny. Byłam operowana przez Pana doktora. Godny polecenia.