lekarz Ireneusz Dauksza

Chirurg dziecięcy

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Zaangażowany , słuchający bardzo wrażliwy i pomocny lekarz, przywrócił mi nadzieję na służbę zdrowia w tym kraju ☺️
Opinia dodana przez: Agnieszka Figurewicz

dr n. med. Sławomir Ledzion

Chirurg stomatolog

Szpital
Szparagowa 10

Do Pana doktora trafiłam z 13 letnim synem, dla którego inni lekarze nie widzieli szans ratunku dwóch przednich zębów (stan po wypadku i raczej kiepskim leczeniu przez lekarzy) . Lekarz poinformował nas o ryzyku, zresztą byłam świadoma stanu, w jakim zęby się znajdują. Pan doktor fachowo zajął się naszym dzieckiem i choć leczenie jeszcze trwa, muszę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że pan doktor to prawdziwy profesjonalista. Syn obdarzył go zaufaniem …
Opinia dodana przez: EWA
Bardzo odważna p.doktor z ogromną wiedzą. Może i nie należy do ludzi słodzących i do obrzydzenia uprzejmych, ale nie taka jest rola chirurga i lekarza. Mojej rodzinie to bardzo odpowiada w ludziach, że tacy właśnie są. Bardzo konkretna i szczera, zawsze poświęci czas i wyjaśni wszystko w czym jest problem. Lekarz godny polecenia i zaufania.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Piotr Szypuła

Dworcowa 1d (Medicus 2)
Jastrzębie-Zdrój

Pan Szypuła jest bardzo uprzejmym i niewątpliwie doświadczonym chirurgiem, podczas konsultacji odrazu zapisał mnie na zabieg, który wykonał parę dni później. Sam zabieg przeprowadził bardzo sprawnie oraz z wyczuciem. Jestem bardzo zadowolona z leczenia u Pana Szypuly, nir często zdarza się spotkać tak ludzkiego lekarza.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Andrzej Noga

Chirurg ogólny, Urolog

Jurajskie Centrum Medyczne
11 Listopada 2-4
42-400 Zawiercie

Niesamowicie nieuprzejmy lekarz, stawia zle diagnozy, nie chce leczyc pacjentow, odsyla ich do domu w ciezkim stanie, nie nawet rozmawiac z pacjentami. Dalabym mu 0 gwiazdek gdybym mogla
Opinia dodana przez: Edy

lekarz Eligiusz Wasiak

Szpital Specjalistyczny w Pile

Doktor jest konkretny, kompetentny, profesjonalny i do tego ma wielką cierpliwość do pacjentów z SOR-u. Sama byłam opatrywana przez tego lekarza i nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Ania

Renata Jończyk

Chirurg dziecięcy

Punkt lekarski
Zenitowa 2
35-301 Rzeszów

Bardzo niesympatyczna i nieuprzejma. Byłam z córką na SOR - spadła i uderzyła się w głowę - wymiotowała. Po wejściu do pokoju badań zamiast zająć się córką - zaczęła krzyczeć na moją ciocię która z nami była żeby stąd wyszła. Można było grzecznie powierdzieć - "pani" dr odrazu zaczęła wrzeszczeć że co sobie wyobrażamy. Jeżeli chodzi o leczenie to nic nie powiedziała , nie wytłumaczyła. potem na oddziale dalsze leczenie …
Opinia dodana przez: Mama

lekarz Dariusz Nitka

PIEKARSKIE CENTRUM MEDYCZNE Sp. z.o.o. NZOZ Szpital Miejski- Oddział Gin-Poł
ulica Szpitalna 11
41-940 Piekary Śląskie

Jeden z najlepszych chirurgów w Piekarach opanowany zna się na wszystkim każde pytanie z konkretną odpowiedzią pomocny w każdej sytuacji drugiego takiego fachowca nie ma

lekarz Andrzej Grzęda

Leśna 8
Lubin

Czytając opinie na temat tego lekarza obawialam sie troche wizyty u niego, jednak bezpodstawnie. Przede wszystkim interesuje sie pacjentem, nie tak jak pozostali koledzy po fachu. W dzien operacji jeszcze dokladnie mnie zbadal a juz po zabiegu wytlumaczyl co wycieli, czego sie jeszcze doszukali i pocieszyl ze wynik histopatologiczny powinien byc ok :) Jestem bardzo zadowolona zwlaszcza ze do kolezanki (ktora ze mna lezala na sali) chirurg operujacy ja ani …

lekarz Joanna Piotrowska

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Bardzo dobrze i rzetelnie wykonuje swoją pracę. Zabiegi robione bezboleśnie. Ocenę wystawiam, gdzie miałem parę wizyt i za każdym razem było do niej dużo chętnych pacjentów. Bardzo skromna, sympatyczna kobieta. Dziękuje Pani chirurg za swoją pracę oraz zaangażowanie.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Lucyna Prusińska

Chirurg ogólny, Seksuolog

Poradnie Specjalistyczne
Mariańska 4
10-052 Olsztyn

Dzień dobry , Odbyłam dwie wizyty u Pani doktor .Pani doktor czytała na głos wyniki moich badań tłumacząc mi na bieżąco o co w nich chodzi i czym mam się martwić.Szczegóło opowiedziała o dalszym leczeniu odpowiadając przy tym na moje pytania .Bardzo poleceń Panią doktor .
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Honorata Stadnik

TERMEDICA
ul. Chrobrego 101

Dziękuję z całego serca za uratowanie życia mojego Taty. Wspaniały i oddany pacjentowi Lekarz. Pani Doktor znakomicie przeprowadziła operacje przepukliny roztworu przelykowego u mojego 78 letniego taty i mimo wielu obciążeń zdrowotnych i bardzo dużego ryzyka podjęła się tego zadania. Sprawy nie ułatwiała zakrzepica nogi nabyta od wkłucia centralnego z innego szpitala. I na to Pani Doktor znalazła rozwiązanie. Jestem pełen podziwu wiedzy, umiejętności i serca wkładanego w leczenie pacjentów. …
Opinia dodana przez: Pawel

lekarz Jarosław Janas

Rynek 8/1
57-400 Nowa Ruda

Doskonały lekarz, rzeczowo tlumaczy pacjentowi jego stan, rokowanie i przebieg procesu leczenia. Na oddziale szpitalnym od rana do wieczora widoczny, opiekuńczy. Bardzo sympatyczny. Jestem Mu bardzo wdzięczny za przepracowanie mnie przez najtrudniejszy okres życia Bardzo za to dziękuję.
Opinia dodana przez: Jerzy

Roman Gołąbek

Chirurg naczyniowy

Kielce

Kilka dni temu byłam u Pana Doktora w Plus Med na ulicy Warszawskiej w Kielcach. Wszyscy bardzo mili i nie było żadnego opóźnienia. Miałam zabieg metodą parową. Żylaki miałam bardzo duże i były widoczne nawet przez ciemne rajstopy. Warunki w klinice doskonałe, w oddzielnej sali jest czas przed zabiegiem żeby spokojnie przygotować i przebrać się (dostałam ubranie jednorazowe).Cały personel bardzo miły. W czasie zabiegu pan Doktor o wszystkim mnie informował …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Mirosław Wilczyński

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Malinowa 2

Jeśli chora osoba na serce ma lezeć 4 tygodnie w łódzkim szpitalu CKD i czeka stale na konsultacje pana doktora, aż w końcu lekarz rezygnuje z dalszego leczenia, obiecuje a następnie zwodzi, że wykona operację, to dr Wilczyński jest godny polecenia! Niestety takiego lekarza to nawet wrogowi nie polecam.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Wiesław Woźniak

Cmentarna 11
95-035 Ozorków

Nie polecam Pana Dr Pan Dr nie miły zero empatii do chorego nie pomógł wręcz prawie krzyczał. Chyba już przesilenie zawodowe. A starsze osoby to już wogóle bez szacunku traktuje.Nie Polecam

lekarz Adam Bednarz

pl. Ogrójecki 39
42-470 Siewierz

Polecam doktora P. Adama Bednarza. Wspaniały lekarz, chirurg. Zabiegi wykonuje bez zarzutu, najlepiej jak można wykonać. Pewna ręka, efekt gwarantowany. Sama osobiście doświadczyłam. Kompetentny, godny polecenia.

lek. med. Magdalena Górna

Chirurg ogólny - Telemedycyna

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Byłem omówiony na wizytę i nie mogłem się pojawić. Pani Doktor sama z siebie zaproponowała nowy termin i żeby nie lekceważyć przepukliny. Bardzo fachowo podeszła do stanu mojego zdrowia. Miła, kulturalna i pełna profesja.
Opinia dodana przez: Tomasz Gołębiowski

lek. med. Paweł Maliński

Szpital Lux Med
Puławska 455

Dziękuję bardzo za poświęcony mi czas, poświęconą mi uwagę w czasie przed zabiegiem, profesjonalnie wykonaną operację, troskliwość i zaangażowanie po operacji. Jestem pod bardzo dużym wrażeniem.

lekarz Euzebiusz Kowalski

ulica Gwarków 1
43-600 Jaworzno

Ja po rozmowie a potem po zabiegu chirurgicznym u Pana Euzebiusza Kowalskiego jestem bardzo zadowolona lekarz bardzo sympatyczny rzeczowy z super podejściem do wykonywanego zawodu jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie tego lekarza
Opinia dodana przez: Joanna