Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Mohsen Nasher

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.
Wspaniały lekarz, pełen empatii, uśmiechu i życzliwości. Wszystko dokładnie objaśnia. Godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Joanna

dr n. med. Dawid Kędzia

Otolaryngolog

SOLUMED
Ul. Wyrzyska 18

Byłam wczoraj z 9 letnią córka na Sorze Dziecięcym w Koszalinie i trafiłyśmy do Pana Doktora Dawida Kędzia. Pan Doktor jest wspaniałym człowiekiem, bardzo miłym, empatycznym, rzeczowym, dokładnym. O wszystko zapytał,zbadał córkę, bo miała obrzek policzka , wszystko dokładnie wyjaśnił, doradził,przy okazji pożartował. Mimo, ze było juz późno, to poświęcił nam dużo czasu. Wydrukował nawet adres z nr telefonu do pogotowia stomatologicznego. Cięzko teraz spotkać tak dobrego, cierpliwego, ludzkiego lekarza …

lekarz Piotr Krawczuk

Wielkopolska Przychodnia Sportowo-Lekarska
ulica Reymonta 35

Pan Doktor to ortopeda z powołania! Wykonuje świetne operacje. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję.

lek. dent. Agnieszka Trzcionka

Chirurg stomatolog, Stomatolog

NZOZ "M-Dent"
Przepiórcza 23c/1A

Szukałam dobrego chirurga szczękowego w Poznaniu. Kierowana dobrymi opiniami o Pani doktor, umówiłam się na zabieg usunięcia ósemek. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Pani doktor jest miła, profesjonalna i z pełnym spokojem krok po kroku przechodziła ze mną przez cały zabieg. W zupełności polecam wszystkim, którzy szukają dobrego chirurga szczękowego. Ja przekonałam się o tym, że dr Trzcionka to trafiony i dobry wybór :)

lekarz Marek Stajgis

Os. Pod Lipami 7

Wyjątkowy lekarz.Moja mama,córka i ja jesteśmy pacjentkami doktora.Z USG czy wynikiem biopsji nie mam potrzeby wracać do specjalisty.Ma ogromną wiedzę i lekarze innych specjalności widząc Jego podpis nie mają nic do dodania.Imponująca wiedza. 100% zaufania.Każdy komu poleciłam doktora Stajgisa podziela moje zdanie.Warto poczekać na wizytę.🙂
Opinia dodana przez: Joanna

mgr Grażyna Skuza

Psychoterapeuta

Polski Instytut Ericksonowski
Mostowa 11

naprawdę świetna osoba i specjalista.zawsze czułam od Pani Grażyny troskę, zaangażowanie. Odważnie i uważnie przeszła ze mną przez otchłań abym mogła pożegnać się z tym co straciłam i zacząć od nowa... Na pewno nie jest typem "gadającej głowy" i nie boi się emocji dzięki czemu i ja je oswoiłam i przyjęłam z nowym nastawieniem. Dziękuję...

dr Andrzej Święcicki

Lekarz rodzinny, Pediatra

irydolog
ul.Chociszewskiego 25/1

Byłam z dzieckiem u wielu lekarzy, ale Pan dr Święcicki to pierwszy lekarz, który słucha. Jest bardzo uważny, cierpliwy. Wszystko szczegółowo wyjaśnia. Uspokaja. A metody leczenia są naprawdę zadziwiająco skuteczne. Nie mogę więc zrozumieć, dlaczego homeopatia ma tylu przeciwników.Pan Doktor codziennie ma dyżury telefoniczne. W czasie choroby dziecka Pan Doktor jest w stałym kontakcie. To naprawdę niespotykane i bezcenne. Jestem mu ogromnie wdzięczna

lekarz Aleksandra Kołczewska

Reumatolog

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Najlepsza reumatolog w Poznaniu. Pacjent jest traktowany przez panią dr Aleksandrę Kołczewską podmiotowo. Dosłownie - uratowała mi męża. Teraz pomogła mnie.
Opinia dodana przez: Lidka

lekarz Mariusz Kasprzyk

Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie
ulica Szpitalna 45

Z całego serca dziękuję Panu Docentowi Mariuszowi Kasprzykowi za wspaniałą opiekę od momentu diagnozy, przez cierpliwe i życzliwe zaznajomienie mnie z istotą mojej choroby i sposobem operacji, a nade wszystko za profesjonalny, pomyślny i szczęśliwy przebieg operacji oraz dalszą opiekę. Życzę pacjentom torakochirurgicznym aby znaleźli się pod opieką Pana Docenta Kasprzyka w drodze po odzyskanie zdrowia i sił. Janina Krzyczyńska - pacjentka
Opinia dodana przez: Janina Krzyczyńska

lek. dent. Christos Allecou

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Głogowska 107/109

Bardzo miły i rzeczowy stomatolog. Poleciła mi go moja szwagierka i lepiej trafić nie mogłam. U dr Allecou miałam leczenie kanałowe i wstawiany implant i naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystko miałam wyjaśnione, zawsze znałam cenę, nigdy nie było żadnego nieporozumienia. Mogę polecić.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Andrzej Pogłodziński

gabinet
Emilii Sczanieckiej

Wspaniały i wybitny lekarz. Który ma powołanie do pomagania pacjentom. Wysłucha i doradzi. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Pełen profesjonalizm. Można zaufać w 100 %
Opinia dodana przez: Monika D

lekarz Alaksandr Astapau

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Dzień dobry, dzisiaj pan doktor Aleksander Astapau opiekował się moją koleżanką na oddziale zakaźnym SZACUNEK PANIE DOKTORZE ZA ODWAŻNE DECYZJE I SZYBKIE REAGOWANIE I LUDZKIE PODEJŚCIE.DZIĘKUJĘ BARDZO Małgorzata

lekarz Jacek Kocur

Radiolog

Gabinet USG
Mostowa 25

Byłam wcześniej w dwóch innych klinikach, w zadniej z nich nie uzyskałam tak fachowego badania, prezycyjnego opisania , profesjonalnego podejścia do pacjenta z empatią. Serdecznie polecam wizyty w Onkoteam u Pana doktora. Dziękuję i pozdrawiam
Opinia dodana przez: Paulina

dr hab. n. med. Marcin Stopa

Os. na Murawie 12

Profesor M. Stopa przeprowadził u mnie pionierską operację endoresekcji guza naczyniówki. Mało, że uratował mi oko przed enukleacją, to jeszcze usunął tego guza w taki sposób, że inni lekarze wpatrywali się w to oko jak w obrazek i nie dowierzali, że tak można to zrobić. Dodatkowo przeprowadził późniejsze dalsze leczenie i efekt jest taki, że widzę na to oko w mojej opinii rewelacyjnie!!! , a mogłem je stracić. Dziękuję Panie …

lekarz Aldona Siwińska

Kardiolog, Pediatra

Cordis
al. Niepodleglosci 2

35 lat temu Pani doktor operowała mnie czym uratowała mi życie. Dziękuję bardzo i polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. dent. Andrzej Śmigielski

Medicus Gabinet Ginekologiczny
os. Bolesława Śmiałego 35

Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Jeżdżę specjalnie z innej miejscowości od lat i moje zdanie nie jest ani trochę gorsze niż na początku. Co tu więcej pisać trzeba po prostu skorzystać z wizyty i się samemu przekonać. Polecam !
Opinia dodana przez: Agnieszka Łoza

lekarz Elżbieta Bręborowicz

Internista, Onkolog

Marcelińska 62/4 i 20

Wspaniały lekarz, a przed wszystkim wspaniały człowiek. Pani Doktor jest miła, sympatyczna, kompetentna i empatyczna.

dr n. med. Paweł Żebryk

Laboratorium Diagnostyki Genetycznej
28 Czerwca 1956 r. 135/147

Pan doktor jest bardzo dobrym specjalistą i do tego bardzo miły .Ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,wszystko wytłumaczy. Powiem krótko takich lekarzy jak pan doktor naprawdę rzadko się spotyka.
Opinia dodana przez: Izabela

technik Beata Jandy

Higienistka stomatologiczna

LUX MED Sp. z o.o.
Dwór Hamburski, Wierzbięcice 1

Zgadzam się w 100% z wcześniejszymi opiniami. Pani Beata okazała się bardzo sympatyczną i bardzo miłą osobą. Wszystko dokładnie przed zabiegiem wytłumaczyła, jak też i w trakcie zabiegu mówiła o tym co będzie teraz robić i czy będzie bolało oraz co będę czuł w danej chwili, co dla mnie (bardzo bojącego się dentysty) miało olbrzymie znaczenie. Bardzo polecam wszystkim Panią Beatę.