Chirurg Ogólny Koszalin

- 21 lekarzy
Koszalin Chirurg ogólny dr n. med. Andrzej Krajewski

dr n. med. Andrzej Krajewski

Chirurg ogólny, Chirurg plastyczny

Gabinet konsultacyjny Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej dr Andrzej Krajewski

wizyta już od 100
Średnia ocen: 4,9/5
Zachęcona pozytywnymi opiniami o Klinice i dr. Krajewskim postanowiłam udać się na konsultację i absolutnie tego nie żałuję. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne a potem było już tylko lepiej, zabieg przeprowadzony bez komplikacji, opieka na najwyższym poziomie dzięki Paniom pielęgniarkom, które są przesympatyczne. A efekt po zabiegu jest świetny, jest super! Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam cały personel Kliniki :)
Opinia dodana przez: Oliwka

dr Zbigniew Gołofit

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ul. Partyzantów 13/1
75-411 Koszalin

Średnia ocen: 4,3/5
Ja osobiście nie polecam tego lekarza.
Po badania Doplerem zostala mi zaoferowana skleroterapia bo żyła się nadawała według lekarza.
Miałam dwa zabiegi w odstępie 6 dni.
Obstrzykiwanie odbyło się ‚na oko’.
Mieszkam po za granicami Polski.
Niestety zabieg się nie udał. Gdyby to był tylko problem to nic wielkiego ale noga wygląda strasznie. Żyła mnie bardzo boli.
Napisałam 3 e-mail na które nie dostałam ...
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Paweł Cipora

Chirurg ogólny, Chirurg onkolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROFILAKTYKA"
Stanisława Staszica 8 a
75-449 Koszalin

Średnia ocen: 2,4/5
Lekarz bardzo rzeczowy. Pomimo niejasnego powstania mojej choroby wykazał się ciekawością i chęcią poznania zagadnienia. Zabieg przeprowadzony z wielką ostrożnością i dokładnością w warunkach covidowych. Trafiłam na chirurgię po raz drugi i tym razem również zostałam potraktowana z szacunkiem i pełnym profesjonalizmem. Nie mam doktorowi nic do zarzucenia.

lekarz Joanna Pakiet-Chmielewska

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

Średnia ocen: 4,0/5
Dziękuję z całego serca Pani dr Joannie Pakiet-Chmielewskiej za opiekę nad moja teściowa polecam z całego serca i życzę wszystkiego dobrego. Podejście do pacjenta na bardzo dobry + miła, uprzejma, życzliwa lekarz z powołania wszystko wytłumaczy polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Dariusz Jurgielaniec

Chirurg ogólny, Gastrolog

Specjalistyczny Gabinet Chirurgii Ogólnej i Endoskopii Diagnostyczno-Zabiegowej
Morska 28
75-223 Koszalin

Średnia ocen: 3,8/5
Bardzo sympatyczny Lekarz a co najważniejsze specjalista z dużą wiedzą
Przed badaniem zostałam poinformowana o jego przebiegu.
Po zakończonym badaniu Pan Doktor wytłumaczył mi wszystko
Również Pani Pielęgniarka bardzo miła ,spokojna, podczas zabiegu cały czas była przy mnie

dr n. med. Sławomir Błaszczyk

Chirurg ogólny, USG

Lelewela 11 lok. 18

Średnia ocen: 3,0/5
Stanowczo nie polecam. Zgadzam się z poprzednią negatywną opinią też mam niestety taka opinie, potwierdzam, że nie słucha pacjenta, patrzy tępo na wyniki badań, coś mruczy pod nosem, nie odpowiada na pytania. Pani Pielęgniarka w tym duecie również niemiła sugeruje doktorowi co powiedzieć czy co przepisać, wtrąca się niepytana podczas rozmowy z lekarzem, żenujący poziom obsługi i fachowości, nie wiem za co ten doktorat bo kolega weterynarz jak zobaczył szycie ...
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Tomasz Marszałek

Chirurg ogólny, Chirurg naczyniowy

ul. Zamenhoffa 26
75-663 Koszalin

Średnia ocen: 4,6/5
Polecam ,jestem zachwycona wizytą.Kompetentny,poświęcił mi dużo czasu,wykonał dokładnie badanie,wytłumaczył.

Andrzej Ilków

GABINET PRYWATNY

Średnia ocen: 3,7/5
W imieniu mojej cioci i swoim własnym pragnę złożyć najserdeczniejsze podziękowania dla pana doktora Andrzeja Ilków za empatię, profesjonalizm i zwykłą ludzką rozmowę. Dzięki temu ciocia od pierwszej chwili nabrała ogromnego zaufania w powodzenie leczenia. Życzymy samych sukcesów w trudnej pracy. Podejście pana doktora przywraca wiarę w dobro!. Dziękujemy.!!!

lekarz Anna Majewska

Chirurg ogólny, Chirurg onkolog

PRZEDSIĘBIORSTWO LECZNICTWA SZPITALNEGO
ulica Szpitalna 2
75-720 Koszalin

Średnia ocen: 5,0/5
W sierpniu 2016 r. wraz z mężem zostaliśmy skierowani przez Poradnię Dermatologiczną na leczenie zmian skórnych do Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej ONKOMED w Koszalinie, przy ul. Szpitalnej 2, prowadzonego przez Panią Doktor ANNĘ MAJEWSKĄ - specjalistę chirurgii ogólnej i onkologicznej.
Nasze doświadczenia z wizyt u ww. Pani Doktor są zaskakujące, oczywiście POZYTYWNIE.
To naprawd

lekarz Janusz Kurzawa

Średnia ocen: 5,0/5
Pierwszy lekarz, który postawił trafną diagnozę. Kompetentny, taktowny i profesjonalny. Skierował mnie na różne badania, wnikliwy, opiekuńczy. Nie żałuje swojego czasu, nawet odwiedza potrzebujących tego pacjentów. Godny polecenia onkolog.
Opinia dodana przez: Urszula W.

Chirurdzy ogólni w Koszalinie

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się