Centrum Medycyny Specjalistycznej IKAR
Fromborska 18
Bydgoszcz
dziękuję Panie Doktorze za życie, za poświęcony czas, za wyrozumiałość i dotychczasową opiekę; jestem niezwykle wdzięczna
Centrum Medyczne Mirena
ul. Gdańska 59
Bydgoszcz
Fachowiec.Chcialem napisac tylko Fachowiec ale tzreba wpisac 100 znakow. Niezmiernie skromny czlowiek. Jeszcze raz podkreślę -fachowiec w kazdym calu. Znakomita reka i intuicja.
Centrum Onkologii
Toruń ul.Szeroka 25
Bydgoszcz
Chcę bardzo przeprosić pana doktora za poprzednią opinię . Nie znam lekarzy, nie wiedziałem, ze podpisany na wypisie rakarz prowadzący to inna osoba , która mnie operowała . Opinia dotyczyła dr Tomasza Staniuka
ulica Cieszkowskiego 5/1
Bydgoszcz
Bardzo dobry onkolog. Nie ma różnicy czy przyjmuje prywatnie czy w RCO. Wzbudza zaufanie, ma czas dla pacjenta. Wiedza i doświadczenie. A co najważniejsze uspokoił moją wyobraźnię. Polecam
Wojskowy Szpital
Rolna4 Bydgoszcz
Bydgoszcz
Lekarz o bardzo wyjątkowej osobowości, krzykliwy, troszkę narwany ale na moje po prostu z zasadami... Choć opierdzielił mnie przed zabiegiem to i tak polecam. Dogadaliśmy się bez problemu i swoją pracę wykonał doskonale. Trafna diagnoza która została w późniejszym czasie potwierdzona wynikami. Wyniki bardzo dobrze przetłumaczył na ludzki język bo z tych opisów człowiek nic nie rozumie... Natomiast żale pt. "nie chciał już przyjąć" należy kierować do NFZ-tu bo to ...
Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
Bydgoszcz
Nie wiem co by ze mną było gdybym nie trafił do Pana Doktora. Chodziłem do wielu lekarzy w Koszalinie ale dopiero szybka diagnoza , badania i zabieg uratowały moją wargę.Nawet nie ma śladu po zabiegu a ja pozbyłęm się raka zlośliwego.
Polecam lekarza.
Centrum Onkologii
dr Izabeli Romanowskiej 2
Bydgoszcz
Bardzo kompetentny lekarz z olbrzymią wiedzą. Na nurtujące mnie pytania zawsze uzyskałam fachową odpowiedź oraz wskazówki. Czułam sie zaopiekowana, jako pacjentka. Doskonaly chirurg. Mam bardzo duże zaufanie do dr Gralca, dlatego na wizyty kontrolne jeżdżę z Koszalina oddalonego o 3 godziny od kliniki. Zdecydowanie polecam. Adriana Andrusieczko
Centrum Onkologii im. Prof. Franciszka Fukaszczyka
ulica Dr. I. Romanowskiej 2
Bydgoszcz
Nie polecam. 20 lat temu,bratowej laparoskopowo wykonał wycięcie woreczka żółciowego, oczywiście z poważnymi powikłaniami. Teraz mojej znajomej wykonał laparoskopowo wycięcie guza na j.grubym, z powikłaniami. To jest lekarz?.... Chyba sobie dyplom kupił. NIE POLECAM.
Sanitas
Dworcowa 110
Bydgoszcz
Bardzo polecam. Miałam guzki w piersiach, po biopsji nic nie wykryto. Tak jak mówił dr w drugiej ciąży same zniknęły. Ale było bardzo dobre tłumaczenie choroby i dr zaraża dobrym optymizmem pacjentów.
Miałam problemy zdrowotne związane z chorobą jelita grubego jak również liczne zmiany skórne.Pana doktora poleciła mi moja znajoma, która byla niezwykle zadowolona zjej beznadziejnego , wydawałoby się przypadku.Osobiście jestem bardzo zadowolona z leczenia i jego efektów jak i kulturą osobistą. To wspaniały lekarzKompetentny spokojny i poswięcał mojej chorobie odpowiednio dużo czasu i wyleczył moją chorobę , za co jestem mu bardzo wdzięczna. Takich lekarzy więcej!!! Polecam tego lekarza!!!Pacjentka