Bytom

Moj Tata byl operowany przez Pana Docenta w 2019r. rok zlosliwy glowa trzustki. Rokowania rok zycia po operacji. Dzis Tata ma sie dobrze i je prawie juz wszystko. Odzyskal swoje kilogramy. Jestem wdzieczna Doktorowi bo dal nowe zycie mojemu Ojcu. Oby jak najwiecej takich wspanialych lekarzy. Ja wiem, ze to wszystko zalezy od rodzaju raka ale lekarzy wciaz nam brakuje, ktorzy powaznie traktuja swoja prace i pacjenta zycie. Dr. Chmiel …
Opinia dodana przez: Marzena Bartosz

lekarz Sławomir Szczuka

Pułaskiego 82/2
41-902 Bytom

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Sebastian Mosiej

Wyczółkowskiego 26/4 (Sigma Bi)
41-902 Bytom

Ogromna kompetencja, szacunek dla Pacjenta, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo dobry specjalista- rzetelnie przeprowadzony zabieg.

lekarz Maciej Idzik

Chirurg onkolog

NZOZ Sigma-Bi
41-902 Bytom

Przypadkowo zostałam zapisana do dr Idzika i bardzo jestem z tego zadowolona, gdyż jest to bardzo miły i kompetentny lekarz. Polecam go wszystkim bardzo serdecznie.

lekarz Łukasz Będkowski

Stefana Batorego 18
Bytom

Byłam pacjentką na Oddziale w Bytomiu. Ten młody jest lekarz jest miły, uprzejmy i bardzo cierpliwy wobec pacjentów. Polecam
Opinia dodana przez: Alina

dr n. med. Janina Janicka Grabowska

Chirurg plastyczny

Aesthete
Stolarzowicka 38
Bytom

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji odstających uszu. Dziękuję Pani Doktor i całej ekipie za spełnienie mojego marzenia. Polecam tym, którzy się jeszcze zastanawiają - WARTO!!!

lekarz Grzegorz Swalarz

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Jolmed" Przychodnia Stomatologiczna Jolanta Kamińska
Konstytucji 93
41-906 Bytom

Lekarz z wieloma opiniami w Internecie- wszystkie prawdziwe - godny polecenia. Przyjmuje w Katowicach ul Kościuszki 175 GabinetyMed.pl
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Piotr Stołtny

dr n. med. Piotr Stołtny

Ginekolog położnik, Ginekolog

Przychodnia Medicus Bytom sp. z o.o.
Reptowska 20
41-923 Bytom

Doktor Stołtny prowadził moją czwartą ciążę(a znam wielu ginekologów).Trafiłam właśnie do niego dlatego,że ciaza była trudna.Dzieki Doktorowi przeżyłam ten ciężki czas.Od początku mój stan potraktował bardzo poważnie,zastosował leki, kazde złe wyniki badań prenatalnych wyjaśniał z innymi specjalistami,informował mnie o wszystkim,co dzieje się z dzieckiem,i nigdy nie przekreślił tej ciąży,zawsze odbierał mój telefon.To lekarz jak najbardziej kompetentny,godny polecenia i pełen empatii.Panie Doktorze oboje z mężem i dziećmi bardzo dużo Panu zawdzięczamy.Dziekuje
Opinia dodana przez: Hania

lekarz Przemysław Dydek

ulica Wyspiańskiego 8/8
41-902 Bytom

Polecam pana z całego serca gdyby wszyscy lekarze tacy byli polska by się badała miły pomocny lekarz na medal👍

lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Woźniaka 28/6
41-902 Bytom

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

lek. med. Przemysław Król

Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
41-902 Bytom

Piszę te słowa jako mąż Wspaniałej Kobiety mojej Żony ,na której drodze życia stanął RAK. Spadło to na nas jak grom z jasnego nieba, ale to samo Niebo dało nam poznać bardzo dobrego człowieka Pana Przemysława Króla. Pan doktor, jak mało który lekarz łączy w sobie profesjonalizm na najwyższym poziomie z autentycznym ludzkim i serdecznym podejściem do chorej osoby. Pan Przemysław w szczery i otwarty sposób wczuwa się w sytuację …
Opinia dodana przez: Józef
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Onkolog
                                       dr n. med. Krystyna Trela-Janus

dr n. med. Krystyna Trela-Janus

Onkolog, Radioterapeuta

Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
41-902 Bytom

Jestem obecnie pacjentką Pani doktor w Gliwicach w Instytucie. Jestem ostatnią pacjentką która pójdzie prywatnie do lekarza chyba, że to będzie już ostateczność. Do Pani doktor trafiłam po zaniedbaniu swych poprzednich lekarzy i to dzięki niej moje leczenie jest na dobrej odpowiedniej drodze. Nasze początki może nie były szczególnie miłe , ale to ze względu na poprzednich lekarzy zdenerwowana nie kryła swojej złości potrafiła uczciwie „. Ochrzanić” moich poprzednich lekarzy …
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Stanisław Zapotoczny

Chełmońskiego 9 lok. 5
Bytom

To specjalista. Wielkiej klasy. Przez otoczenie pielęgniarek nazywany "Kaszpirowskim". Pan doktor wykonywał u mnie zabieg usunięcia szczeliny odbytu w dość zaawansowanym stanie. Jestem kobietą przed 40-stką. Przed wizyta u pana doktora byłam pacjentka innego chirurga,który nie wykrył u mnie nic i stwierdził chorobę weneryczna, (!?) Jestem mężatka i mój mąż jest moim jedynym partnerem od zawsze. I co sobie mogłam pomyśleć? Ale doświadczenie nie pozwoliło mi się poddać , tym …

dr n. med. Michał Paliga

Stefana Batorego 18
Bytom

Bardzo sympatyczny lekarz. Wszytsko wytlumaczone, szybko i sprawnie. Duze doswiadczenie zawodowe. Polecam
Dla niego pacjent jest człowiekiem. Przeprowadził u mnie zabieg usunięcia tarczycy. Opieka lekarska po zabiegu była bardzo dobra.Polecam.
Pan Doktor jest osobą, która daje poczucie bezpieczeństwa. Kompetentny, miły, nie ocenia, z szacunkiem podchodzi do każdego pacjenta. Nie naciąga na badania za każdym razem ustala z pacjentem dalsze plany leczenia, badania jakie należy wykonać. Na operację kieruje do szpitala i jest to leczenie na NFZ. Wszystko tłumaczy, odpowiada na każde pytanie zadane w gabinecie, szpitalu oraz telefonicznie. Podczas badania, a nawet operacji tłumaczy co będzie robił. W gabinecie, a …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Przemysław Michalski

Stacja Pogotowia Ratunkowego
Stefana Żeromskiego 7
41-902 Bytom

Kompetentny lekarz. Lekarz wykonujący swój zawód z powołania. W wrześniu miałem zabieg usunięcia tarczycy w szpitalu MSW w Katowicach. Operacja przebiegła pełnym kunsztem znajomości i praktyki w zawodzie lekarza. Z poważaniem polecam tego lekarza. Dziękuję jeszcze raz że dostałem się takie ręce. Z poważaniem Janusz G.
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Chirurg naczyniowy
                                       lek. med. Rafał Boczej

lek. med. Rafał Boczej

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Specjalistyczna Praktyka Chirurgii Ogólnej i Naczyniowej
Katowicka 63
41-902 Bytom

Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Mirosław Strączyński

Chirurg onkolog

gen. Niedźwiadka-Okulickiego 16 (Sigma-Bi)
41-902 Bytom

Jestem drugi raz pacjentem pana doktora Strączyńskiego. Pan doktor jest osobą kompetentną, rzeczową. Odpowiedział na wszystkie zadane pytania. Zabieg usunięcia znamion wykonywał bardzo fachowo, szybko. Jestem bardzo zadowolony z Ośrodka Wczesnej Diagnostyki i Leczenia Chorób Nowotworowych w Katowicach.
Opinia dodana przez: Pacjent

dr Janusz Kaletka

Chirurg ogólny, Urolog

Szymały 140a
41-933 Bytom

Byłem u Pana doktora dzisiaj i mogę śmiało polecić.Fachowe podejście do pacjenta rzeczowe opowiedzenia o tym co robi, jasne objaśnienie wyników badań i dalszego postępowania. Polecam
Opinia dodana przez: Dawid