lekarz Jarosław Rządkowski

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny estetycznej

Centum Medycyny Estetycznej Bellazone
Kiedrzyńska 64
42-200 Częstochowa

Doktor Jarosław Rządkowski to świetny lekarz, rzeczowy, życzliwy, słucha cierpliwie i wszystko wyjaśnia. Jestem bardzo zadowolona z zabiegów i obsługi w Klinice Bellazone u Pana Doktora a efekty Jego pracy są zdumiewające. Z przyjemnością wrócę na kolejne zabiegi do Pana Doktora i wszystkim gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Iza
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Radosław Teleszko

lek. dent. Radosław Teleszko

KLINIKA UŚMIECHU stomatologia estetyczna Radosław Teleszko
Dekabrystów 41B lok.110 tel. : 694453310
Częstochowa

Nie polecam ! Nie ma podejścia do pacjenta. Zamiast wyleczyć to zniszczył mi ząb i bezczelnie udał, że nic się nie stało ! A za wizytę kazał sobie zapłacić! By się wstydził ! Omijajcie jak możecie!
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Chirurg onkolog
                                       lekarz Piotr Januszewski

lekarz Piotr Januszewski

Chirurg onkolog

Centrum Medyczne "OLMEDICAL" - Szpital
Krynicka 1/3
42-221 Częstochowa

Zdecydowanie polecam Pana Doktora. Wiedza i doświadczenie w połączeniu z empatią, wyrozumiałością, spokojem. Dziękuję Panie Doktorze!
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Chirurg plastyczny
                                       lekarz Grzegorz Sztolcman

lekarz Grzegorz Sztolcman

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz polecam miałam robiony zabieg jestem bardzo zadowolona Profesjonalna opieka po zabiegu
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Ryszard Łupiński

Starzyńskiego 8/143

lekarz Adam Lizak

Onkolog, Radioterapeuta

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Najcudowniejszy lekarz na świecie:-)Podejście wyrozumiałość wspieranie w chorobie na wysokim poziomie.Bardzo dziękuję Panie Doktorze za opiekę nad moją mamą jesteśmy bardzo wdzięczne za wszystko co Pan dla nas zrobił :-)Najserdeczniejsze uściski od pacjentki Bogumiły i jej córki Ewy :-)

Dariusz Wróbel

Caritas Włoszczowa
Lenartowicza 10/20 lok. 6
42-200 Częstochowa

Super stomatolog z dobrze wyposażonym gabinetem!!! Uprzejmy, z poczuciem humoru, kompetentny. Adekwatna cena leczenia co do jakości wykonywanej pracy :) oraz leczenie tylko chorych zębów w przeciwieństwie do innych stomatologów. Znakomite podejście do pacjenta, perfekcyjne planowanie leczenia, a przede wszystkim punktualność - zawsze wchodzę o tej godzinie na którą jestem umówiony!!! Co do lokalizacji to łatwy dojazd i dużo miejsca na parkingu. POLECAM KAŻDEMU!!!

lekarz Marek Filipowski

Centrum Medyczne Św. Łukasza
ulica Zaciszańska 25a
42-200 Częstochowa

Dziękuję za podejście, opiekę nad moją mamą operowaną w Oddziele Torakochirurgii w Zabrzu..Pan DOKTOR ma podejście do pacjenta na duży plus.
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Leszek Sułkowski

ul. Sosnowiecka 56
42-200 Częstochowa

Bardzo kompetentny , miły, rzeczowy lekarz, bardzo dokładnie przeprowadził badanie USG jamy brzusznej, godny polecenia

lekarz Dorota Wojtachnio

Onkolog

NZOZ Przychodnia Lekarska lek.med. Agata,Paweł Dydoń s.c.
ul. Warszawska 347
42-200 Częstochowa

Bardzo miła pani doktor super podejście do pacjenta. Polecam panią doktor napewno będzie zadowoleni.

lekarz Maciej Wideł

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Św. Łukasza
ulica Zaciszewska 25a
42-202 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz. Zasługuje na zaufanie. Fachowo zdiagnozowana choroba, perfekcyjnie przeprowadzona operacja. Bardzo dobry kontakt i podejście do pacjenta oraz zainteresowanie zarówno przed operacją jak i po zabiegu. To niezmiernie ważne, ponieważ pacjenci onkologiczni to wyjątkowa grupa osób, która wymaga szczególnego podejścia. Takie ma doktor Maciej Wideł. Polecam Go zdecydowanie.
Opinia dodana przez: Katarzyna Stanienda-Pilecki
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Chirurg stomatolog
                                       dr n. med. Dariusz Filipek

dr n. med. Dariusz Filipek

Centrum Stomatologii "MEDIDENS"
św. Brata Alberta 42
42-200 Częstochowa

profesjonalne podejście do pacjenta, tłumaczy wszystko, uprzejma. Cały personel bardzo miły, nie ma poślizgu z umówiona wizytą. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: Joannna

lekarz Krzysztof Denis

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

ARCUSMED
42-200 Częstochowa

Ten Człowiek ma dar od Boga. Mam problem z usuwaniem zębów. Byłem u kilku lekarzy , którzy usiłowali mnie znieczulić jednak udało się tylko Panu Krzysztofowi. Polecił mi go inny stomatolog, który powiedział cyt. Jeśli Pana ten lekarz nie będzie w stanie znieczulić to nikt tego nie zrobi. U mówiłem się na wizytę i poszedłem do Pana Denisa. Od razu poczułem bardzo sympatyczną atmosferę. Pan Krzysztof był bardzo spokojny. Porozmawiaj …
Opinia dodana przez: Adrian

lek. dent. Izabela Ociepa-Wierus

Poradnia Specjalistyczna Stomatologiczna
Rędzińska 112
42-209 Częstochowa

Wzorowy lekarz. Takich chciałabym spotykać częściej. Wzbudza sympatię i zaufanie. Człowiek przestaje się bać bo pani doktor jest spokojna i uśmiechnięta. A zęby usuwa cudnie. Szybko,sprawnie i bezboleśnie. Widać, że lubi swoją pracę. Ma też bardzo sympatyczną asystentkę. Szkoda,że już nie mam nic do wyzwania, bo bardzo tam było fajnie.

lek. med. Andrzej Chmielarz

Chirurg onkolog

SULIGA
Meliorantów 3 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Serdecznie dziękuję Panie doktorze za przeprowadzenie skomplikowanej operacji i mojej mamy. Dokonał Pan niemożliwego i za to będziemy Panu dozgonnie wdzięczne. Natalia i Grażyna Witczak

Klaudiusz Olszowski

Iwaszkiewicza 9 m 23
Częstochowa

Dziękuję za udaną operację. Pan Klaudiusz jest wysokiej klasy specjalistą, zaangażowanym lekarzem, pełnym humoru i dobrej energii człowiekiem. Polecam z całego serca. Świetny chirurg.
Opinia dodana przez: Krzysztof Korbel

lekarz Paweł Wodecki

Chirurg naczyniowy

CENTRUM MEDYCZNE KLARA
Wały Dwernickiego 43/45
42-202 Częstochowa

fantastyczny fachowiec i pozytywna pelna energii osoba.Do rany przyłóż.Zlikwidował moj problem z zylakami .Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Stanislaw

lekarz Piotr Kamkow

NZOZ Specjalistzcyna Pryzchodnia Stomatologicyna
ulica Andersa 1
42-200 Częstochowa

Bardzo przyjazny Lekarz ,godny polecenia .Normalnie można porozmawiać Konkretnie podchodzi do problemu pacjenta Empatyczny 🙂
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Paweł Janecki

al. Aleja Pokoju
42-200 Częstochowa

Super lekarz , leczy mnie od 2009 roku, uratował mi ręce gdzie inni lekarze rozkładali ręce będę zawsze wdzięczna , jest lekarzem z powołania ma fajne podejście do pacjenta

lekarz Lech Panek

Al. Najświętszej Marii Panny 52
Częstochowa

Bardzo konkretny i miły lekarz,Zrobił badanie i dokladnie wszystko wyjaśnił.Wizyta na fundusz.Polecam z całego serca.