prof. dr hab. n. hum. Jacek Szmidt

Chirurg naczyniowy

"Centrum Medyczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego"
Banacha 1a

Najwyższej klasy specjalista, ranga międzynarodowa, konsultant krajowy w dziedzinie chirurgii ogólnej, ordynator kliniki chirurgii ogólnej i naczyniowej w szpit. na ul. Banacha w W-wie, do tego - i to robi największe wrażenie podczas spotkania z Profesorem - jeden z najbardziej skromnych i uroczych ludzi jakich spotkałem. A wielu spotkałem w życiu. Kontakt - ja odnalazłem profesora przez Przychodnię na ul.. Uniwersyteckiej 5 w W-wie, k. Pl. Narutowicza
Opinia dodana przez: maciej

dr n. med. Mariusz Kęcik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Prosta 2/14 lok. 78

Witam. Moja pierwsza wizyta u Doktora, i wrażenie tak jak wyżej oceniłam, naprawdę super, mam porównanie z racji zawodu. Wybieram się na kolejną wizytę i później na zabieg z pełnym zaufaniem . Serdecznie polecam Doktora Mariusza Kecika. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Marciniak- ratownik medyczny.
Opinia dodana przez: Elżbieta Marciniak

dr n. med. Marcin Osęka

Chirurg naczyniowy

Pana Doktora wyróżnia wysoki poziom kultury osobistej, życzliwość i profesjonalizm. W najtrudniejszych sytuacjach potrafi być przy pacjencie, dba o udzielenie wsparcia i dobre samopoczucie nie stroniąc od sięgania po dobry humor. Polecam!
Opinia dodana przez: Magdalena Pułtorak

lekarz Dariusz Danis

Linmed Rehabilitacja
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 99

Dr Danis jest świetnym operatorem. Ma tzw. lekką rękę i talent. Byłam u niego operowana dwukrotnie . Darzę go ogromnym zaufaniem i bez obaw poddałabym się jeszcze raz za biegowi.

dr n. med. Jan Sarzyński

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Po ciężkiej 3 miesięcznej walce wygrałem nowe życie jedynie dzięki Panu doktorowi Sarzyńskiemu. Do tej pory każdy lekarz u którego odbywam wizytę i poznaje moją historię choroby dziwi się, że przeżyłem. Wiem, że lekarze dawali mi 15% szans na przeżycie ale dzięki doświadczeniu i umiejętnościom Pana doktora żyję. Życzę samych sukcesów w pracy i w życiu prywatnym dużo zdrowia i jak najmniej takich trudnych przypadków jak ja. Pozdrawiam M. Szerszeń
Opinia dodana przez: M. Szerszeń

lekarz Maciej Stryga

ul. Gwiaździsta 15A/254

Leczyłam się u p.doktora z powodu owrzodzenia podudzi,szybko zostałam wyleczona zaledwie po 3-ch wizytach .Pan doktór jest człowiekiem o niezwykłej osobowości. B.kompetentny, niezwykle cierpliwy, chętnie odpowiada na wszystkie pytania i wyjaśnia wątpliwości .Polecam bez chwili wahania
Opinia dodana przez: Jolanta Grabowska

lekarz Mariusz Kuśmierczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Opinia dodana przez: Robert Czajkowski

dr n. med. Maciej Chwaliński

Chirurg onkolog, Proktolog

Klinka Flebologii
ul. Wawelska 5

Według mnie Dr Maciej Chwaliński to bardzo dobry chirurg onkologiczny. Teraz krótka historia. 3 lata temu mój Ojciec zachorował na bardzo rzadki nowotwór GIST. Po 3 latach przyjmowaniu leku -Glivec, który kontrolował chorobę jedna zmiana zaczęła progresować. Pozostałe zarówno w wątrobie jak i w jamie brzusznej były dalej pod kontrolą leku. W centrum onkologii lekarz prowadzący nie chciał podjąć się operacji i usunięcia rosnącego guza ( twierdził, ze to leczenie …
Opinia dodana przez: Piotr Witkowski
Zerwany mięsień głowy długiej bicepsa - kosultacja z 3ma topowymi specjalistami w Warszawie. Dr Kordasiewicz jako jedyny przedstawił pełne, rzetelne spektrum sytuacji, wskazując alternatywę. Pozostali dwaj - operacja. Pamiętajcie to biznes jak każdy inny. Dr Bartłomiej to człowiek godny szacunku.
Opinia dodana przez: Marcin

dr Artur Binda

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231

Potwierdzam, że Pan Binda to świetny specjalista jeśli chodzi o terapie związane z otyłości Dzięki niemu po latach zaniedbań jakoś zmieniłam dietę i tracę kilogramy. Polecam wszystkim, a jednocześnie dotarcie do PanMedic dzięki temu, żę to blisko metra w Centrum nie ma żądnego problemu.

dr n. med. Sadegh Toutounchi

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Serdeczne podziękowania dla Pana doktora za poświęcenie i profesjonalizm w opiece podczas mojego pobytu w szpitalu. Pana troskliwa opieka i zaangażowanie są nieocenione. Pańska postawa i wsparcie pomogły mi przetrwać trudne chwile. Dziękuję za to, że jest Pan lekarzem, który swoją pracę traktuje z powołaniem, empatią i pasją . Z wyrazami szacunku Teresa Sierocka
Opinia dodana przez: Teresa Sierocka

lekarz Daniel Leszczyński

Chirurg ogólny, Urolog

Szpital Lux Med
Puławska 455

Obrzezanie pełne, likwidacja zaawansowanej stulejki. Strach miał olbrzymie oczy. Zabieg laserowy przeprowadzony mistrzowsko. Opieka po zabiegu rewelacyjna. Tym którzy się boją, powiadam: bez obaw! Wielkie dzięki dla Pana Doktora ( Ode mnie i od mojej żony ;-)
Opinia dodana przez: Krzysztof
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       lek. med. Filip Kucharczyk

lek. med. Filip Kucharczyk

LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)

Szpital im Grucy w Otwocku, Oddzial 3, grudzien 2018. Pan doktor kierowal tego dnia obchodem na Oddziale. To byla druga doba po artroskopii stawu biodrowego. Gdy nadeszla moja kolej stwierdzil: -“Pani dzis do domu”. Nawet nie zapytal jak sie czuje. Poniewaz chodzac czulam sie jeszcze bardzo niepewnie, nie utrzymywalam zupelnie nogi w gorze bez pomocy reki i czulam duzy bol w biodrze (ostatni lek p/bolowy otrzymalam poprzedniego dnia przed snem), …
Opinia dodana przez: Daria

dr hab. n. med. Andrzej Suwara

Ortopeda, Chirurg ortopeda

MEDI HORIZON CLINIC
Domaniewska 39A

Znam Pana Doktora Suwarę jeszcze z czasów ,gdy pracował w szpitalu w Starachowicach(2002r).Wtedy moja 2,5 letnia córka miała wypadek. Jej dwa małe paluszki zostały prawie ucięte (można powiedzieć, że wisiały na włosku). Po dotarciu do szpitala trafiłyśmy na dr Suwarę, który podjął się bez wachania zabiegu uratowania paluszków mojej córki. Bardzo się cieszę, że wtedy zaufałam dr Suwarze,bo dzięki niemu moje dziecko ma wszystkie palce i co ważniejsze ma w …
Opinia dodana przez: Renata
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr Łukasz Antolak

dr Łukasz Antolak

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Medyczne Gamma
Broniewskiego 3

Bardzo dobry lekarz. Wnikliwy, dokładny jestem pod dużym wrażeniem zaangażowania. Potrafi cierpliwie wytłumaczyć. Spodobało mi się jego indywidualne podejście i zaangażowanie, które w obecnych czasach jest tak rzadko spotykane. Więcej takich nadzwyczajnych lekarzy to służba zdrowia byłaby bardziej ludzka.
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Eryk Chrapowicki

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Instytut Onkologii im. M.Skłodowskiej Curie
Wawelska

Przyjazny , konkretny, potrafi słuchać pacjenta, bardzo empatyczny posiadający bogatą wiedzę medyczną i doświadczenie. Szczerze polecamy
Opinia dodana przez: Sławek

dr n. med. Paweł Piotrowski

Chirurg onkolog

Lecznica Lekarzy Specjalistów "Puls"
Plutonu Torpedy 26

Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Opinia dodana przez: Barbara

dr Maciej Miszczak

Przychodnia Nr 4
Broniewskiego 7

Jestem pacjentką Doktora od dekady. Zgłaszałam się z różnymi problemami ortopedycznymi. Zawsze była stawiana właściwa diagnoza i wdrażane efektywne leczenie. Jeśli problem nie nadawał się do gruntownego wyleczenia, to przynajmniej po leczeniu następowała duża poprawa i zwyczajnie dawało radę funkcjonować. Doktor ma świetne spojrzenie całościowe i mimo, że jest świetnym chirurgiem, nie proponuje rozwiązania operacyjnego, jeśli pozostaje skuteczna metoda zachowawcza. Bardzo go za to cenię. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Tomasz Okoń

Ortopeda, Traumatolog

Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a

Jak najbardziej polecam lekarza jako wspaniałego fachowca. Operację kolana przeprowadził u mnie przy pomocy robota w szpitali w Otwocku. Po miesiącu odstawiłam kule i bardzo sprawnie się poruszam bez bólu. lekarz jest bardzo miły i przyjazny, przed operacją wszystko dokładnie wytłumaczył. Wcześniej byłam u kilku ortopedów, ale z lekarza T. Okonia jestem zadowolona najbardziej. Jestem bardzo wdzięczna za życzliwe podejście do pacjenta, przeprowadzona operację i opiekę,

lekarz Maria Sowa-Molska

Chirurg plastyczny

Marszałkowska 84/92

Pani dr.Sowa Molska jest /tak uważam/ najlepszym chirurgiem plastycznym w Warszawie.Bardzo się ucieszyłam gdy zgodziła się na wykonanie u mnie zabiegu.Niestety zmieniła zdanie/widocznie miała ważne powody/.Szanuję jej decyzję. Do Pani dr. mam pełne zaufanie,jest super dokładna ,kompetentna i precyzyjna. Wszystkim potrzebującym pomocy chirurga plastycznego polecam Panią dr.Sowę Molską.Życzę jej wielu sukcesów.Pozdrawiam serdecznie Wiesława B 14.01.2025r
Opinia dodana przez: Wiesława B