Bolesława Chrobrego 1 D
Ostróda
Profesjonalizm pod każdym względem. Zaangarzowany, uprzejmy i godny polecenia. Świetny lekarz z poczuciem humoru. Najlepszy w okolicy (I nie tylko). Leczę się u doktora od lat. Jest the BEST
ulica Tartaczna 7
Krotoszyn
Bardzo polecam tego lekarza. Pan doktor sympatyczny, delikatny i kompetentny. Lekarz z powołania :)
"Ośrodek Zdrowia Rodzina" Sp. z o.o w Iławie
ulica Wiejska 3A
Iława
Fantastyczny lekarz.Dokładnie i precyzyjnie objaśnił jak będzie wyglądało leczenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam:-)
Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
Clinica Medica
ul.Mireckiego 11
Gdynia
Operacja przepukliny pepkowej wykonana zostala profesjonalnie I w dogodnym dla mnie terminie.Po 6-ciu miesiacach nie ma zadnegosladu czy blizny, powrocilem szybko do pelni sil.Rekomendacje otrzymalem od znajomego, ktory byl operowany I polecil mi dr Kierznikowicz. Ja rowniez ja polecam.
Centrum Stomatologia
Moniuszki 3/7
Wieliczka
Właśnie zakończyłam leczenie u pana doktora Daniela Baniaka. Moim zdaniem pan doktor jest profesjonalnym endodontą stomatologiem. Wykonywał mi bardzo skomplikowane leczenie kanałowe zębów trzonowych, ponadto uratował mi zęba, który nie był do końca wyczyszczony - wykonując powtórne leczenie kanałowe (ząb był wcześniej leczony przez innego dentystę). Miałam też przeprowadzony skaling i piaskowanie zębów, co dało rewelacyjny efekt. Za ogromną zaletę pana doktora uważam jego osobowość i wysoką kulturę osobistą. Jest …
Gołuchowska 7 lok. 40
Leczę się u Pana Kamila od lat wraz z rodziną. Potwierdzam opinię poprzedników. Pełny profesjonalizm i zaangażowanie.
Głowackiego 4 lok. 2
Lublin
Cudowna lekarka! Leczę się u niej od lat, bardzo fachowa, potrafiła uratować ząb nie do uratowania, zakłada piękne białe wypełnienia, proteza mojej Mamy pasuje idealnie(z poprzednią męczyła się wiele lat myśląc że tak musi być, jak się okazało nie musiało!) zero fuszery gdy robi na NFZ życzmy sobie więcej takich doktorów!
"Centrum Medyczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego"
Banacha 1a
Najwyższej klasy specjalista, ranga międzynarodowa, konsultant krajowy w dziedzinie chirurgii ogólnej, ordynator kliniki chirurgii ogólnej i naczyniowej w szpit. na ul. Banacha w W-wie, do tego - i to robi największe wrażenie podczas spotkania z Profesorem - jeden z najbardziej skromnych i uroczych ludzi jakich spotkałem. A wielu spotkałem w życiu. Kontakt - ja odnalazłem profesora przez Przychodnię na ul.. Uniwersyteckiej 5 w W-wie, k. Pl. Narutowicza
WCM Remedium
Os. St. Batorego 80A/B/D
Jestem właśnie po operacji pęcherzyka żółciowego u dr, z każdym dniem czuję się coraz lepiej. Lekarz od początku odpowiadał na wszystkie moje zapytania, rozwiewał wątpliwości, a lista nie ukrywam była długa. Czułam, że wie co robi, byłam przez to spokojna. Polecam wszystkim. I jeśli ktoś ma też ochotę na spokojny, przyjazny, odgadujący w mig potrzeby pacjenta, tłumaczący i miły personel w cichym szpitalu to polecam oddział w Chodzieży. Jeszcze raz …