Estetykadent
Sienkiewicza 1
Kazimierza Wielka
Fantastyczny lekarz. Idealny dla dzieci. Bardzo dokladny. Swietny kontakt z pacjentem. Fachowa i rzetelna usluga. Bardzo polecam
Centrum Uśmiechu Stomatologia
Wojska Polskiego 3
Ostróda
Bardzo miła Pani doktor, swoją pracę wykonuje profesjonalnie.Pozdrawiam Panią stomatolog i dziękuje za wyleczenie mojego zęba. Kazimierz.
ul. Józefa Poniatowskiego 68/1A
Stalowa Wola
Pani doktor bardzo uprzejma. Wysłuchała co się dzieje z zębami. Zrobiła przegląd. Założyła kartę, zrobiła notatki odnośnie każdego i wyleczyła w ramach wizyty na NFZ dwa najcięższe ubytki. Reszta do kontroli za dwa miesiące. Dobry stomatolog. Polecam serdecznie.
Fourmed Przychodnia Specjalistyczna
Świętokrzyska 30
Mińsk Mazowiecki
Pani doktor jest przemiła, spokojnie i dokładnie wykonuje zabiegi, tłumaczy co się dzieje. Godna polecenia.
"Klinika Krakowska"- Przychodnia Specjalistyczna
Józefa Mehoffera 6
6 lat temu uległem poważnemu wypadkowi w wyniku czego przebiłem płuco prętem. Brak mi słów a żeby podziękować Panu dr.hab.n.med Waldemarowi Hładkiemu za uratowanie mojego życia które miał w swoich rękach na stole operacyjnym "Czerwona Chirurgia". dzięki niemu wróciłem do zdrowia a moje lewe płuco funkcjonuje. Panie Doktorze Moje Najserdeczniejsze Podziękowania....
ZOZ OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
ulica Szymanowskiego 11
Bodzechów
Pierwszy raz spotkałam się z tak ciepłym, życzliwym człowiekiem-lekarzem. Delikatny, taktowny, dbający o komfort psychiczny pacjenta( w szpitalu w Iłży). Kompetencje zgodne z kwalifikacjami. Na podstawie obserwacji pacjenta i badań palpacyjnych określa schorzenie, które zgadza się z diagnozą, po RTG i USG. Bardzo dba o to by pacjent nie odczuwał bólu, śledzi historie swoich pacjentów. To lekarz z powołania. Wspaniały człowiek. Gratuluję pani dyrektor szpitala w Iłży, że ma takiego …
ul. Kielecka 138
Kostomłoty Pierwsze
Bardzo miła, sympatyczna, kompetentna Pani, i jak na prywatny gabinet z przystępnymi cenami. Godna polecenia.