lekarz Krzysztof Poszytek

Działalność Pogotowia Ratunkowego
Księcia Józefa Poniatowskiego 4
35-026 Rzeszów

Krzysztof Poszytek - znakomity i przesympatyczny lekarz w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej. Chirurg z powołania, wirtuoz skalpela (i nie tylko) a i w dowcipie też cięty. Doświadczyłem na sobie talentów Pana Doktora i dziś nie tylko chodzę, ale mimo mojej siedemdziesiątki na rowerze jeżdżę tak, że Podkarpacia mi czasami już mało. Panie Doktorze, wielkie dzięki i każdemu polecam w potrzebie! Zdzisław Dziedzic
Opinia dodana przez: Zdzisław

lek. dent. Bartłomiej Siwicki

Prywatna Przychodnia Lekarzy Specjalistów "MEDYK" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Długa 13
77-200 Miastko

Świetny lekarz, bardzo dobry fachowiec. Gabinet i jego wyposażenie - XXI wiek. Zawsze gotowy nieść pomoc, zwłaszcza pacjentom bólowym. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Katarzyna Garczewska-Żywicka

Bagno 3/171

Jestem bardzo zadowolona z wizyty, pełen profesjonalizm. Pani doktor wszystko wytłumaczyła a leczenie odbyło się bez zarzutów

lek. dent. Małgorzata Żak-Sokół

SALMED Przychodnia Specjalistyczna
Królowej Elżbiety 84
58-160 Świebodzice

Leczę zęby u pani Żak,-Sokół od ponad 20 lat i mam jak najlepsze zdanie o jej pracy. Zawsze uśmiechnięta, uprzejma i wyjaśni co będzie robiła i dlaczego. Nigdy nie zdarzyło się abyśmy byli niezadowoleni z jej usług.
Opinia dodana przez: Maciej
Rewelacyjna i przesympatyczna stomatolog.Wspaniałe podejście do pacjenta.Jestem w szoku że wizyta u stomatologa może być taka...hmmmm...przyjemna?
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Izabela Puka

ulica Mieszka I 9A
32-500 Chrzanów

Serdecznie polecam! Bardzo profesjonalna, kompetentna i miła Pani Doktor. Od wielu lat leczę się w tym gabinecie i zawsze jestem bardzo zadowolona. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam, godna polecenia.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Jarosław Chudzik

Ciesielska 23

Pierwsza plomba nie można było nią zagryzać i przykry zapach . Druga plomba lekka poprawa ale pojawiający się brzydki zapach i wypadła . Trzecia wykonana w ramach gwarancji ale to samo co druga . Zapłaciłem za dwie plomby a efekt nie do przyjęcia . Za każdą wizytą namolne i nachalne namawianie do wykonania mostku tylko że najpierw jak się bierze pieniądze to trzeba umieć wykonać plombę . Ciekawe jak na …
Opinia dodana przez: Jan

lek. dent. Agnieszka Miedzowska

ul. Cicha 19/6
21-100 Lubartów

Pani Agnieszka jest naszym rodzinnym lekarzem usmiechow od kilku lat. Wizyta w gabinecie nigdy nie byla trauma. Konsultuje prace i rzetelnie doradza. Ma duzo pacjentow i czasem trzeba poczekac na przyjecie.
Opinia dodana przez: Sharon Stone Fan Club

lekarz Violetta Wesołowska-Milewska

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Częstochowska 21/2
62-800 Kalisz

Polecam serdecznie. Zaangażowanie w pomoc dla pacjenta i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Wszystko dobrze wyjaśnione, dobór leczenia, bardzo dobry kontakt

lek. dent. Paulina Pasternak

Kochanowskiego 40 lok. 8

Miło i profesjonalnie. Pani wyjaśniła przebieg leczenia. Bojąc się wizyt u stomatologa, tą wizytę mogę uznać za udaną. Polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Elżbieta Szymańska

Chirurg dziecięcy

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

Pani doktor bardzo miła i stanowcza osoba 8 lat temu trafiłam do Pani doktor z 3 letnia córka z chorą nóżką gdzie wcześniej byliśmy w Gdańsku tam wogule nie pomogli mojej córce a tylko ja skrzywdzili Pani doktor podjęła się leczenia i zrobiła operacje córka ma końską stopę szpotawa groziło jej nie chodzenie na tej nodze Pani Szymańska mimo wszytko chciała jej pomóc i tak zrobiła dziś córka ma 11 …
Opinia dodana przez: Roksana

lek. med. Jarosław Biłas

ul. Sebastiana Klonowica 45/2

Dobro pacjenta przedkłada ponad wszystko, ponad kasę, własny czas po godzinach przyjęć, niesamowite i obecnie niespotykane. Cierpliwie i spokojnie omawia problemy pacjenta i tok leczenia, nie ukrywa prawdy przed pacjentem, traktuje go autentycznie podmiotowo. Ceny zabiegów są adekwatne do realiów, w których żyjemy a nie do tytułu naukowego z zakresu nauk medycznych. Jestem bardzo wdzięczna za zdecydowane działanie i szybką pomoc. Oby jak najwięcej osób potrzebujących pomocy trafiło właśnie do …

lekarz Andrzej Gudarowski

Al. 1000-lecia Państwa Po 1
05-520 Konstancin-Jeziorna

Miłe profesjonalne podejście bez owijania w bawełnę. Życzliwy profesjonalista. Mój problem został rozpoznany i dostałem wyjaśnienie oraz zalecenia. Zabieg przeprowadzony bezboleśnie. Po paru tygodniach nie pozostał żaden ślad na skórze. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Dariusz Radym

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Trzebinia
ulica Harcerska 13
32-540 Trzebinia

Pan doktor to jedyny stomatolog na nfz któremu mogę z czystym sumieniem powierzyć leczenie moich zębów. Jako tzw. trudny pacjent stwierdzam, że doktor jest bardzo delikatny, empatyczny i absolutnie jeśli ktoś się upiera-leczy w znieczuleniu. Wszystko zostało mi wytłumaczone przystępnym językiem, leczenie kanałowe bez bólu, a fleczer trzymał się prawie dwa miesiące, a nie jak u innych lekarzy kilka dni do dwóch tygodni. Jedyny minus to długie terminy do doktora.

Bożena Muszkieta

Chirurg stomatolog

Wiosenna 10 / 1
Kłodzko

Zostałam oddelegowana z bólem zęba, bez wskazania co wziąść, co zrobić by ból ustał, i kiedy ewentualnie się zgłosić. W ogóle bez zagladania w usta, bo pani stomatolog miała akurat przerwę. Ja wszystko rozumiem. Wystarczyła minuta by powiedzieć, jaki lek wziąść by ulżyć w bólu, i kiedy się zgłosić na ewentualne działania w jamie ustnej.
Opinia dodana przez: Aga

Anna Czeraszkiewicz

Różana 10

Nie polecam. Umawiając się na wizytę do Pani doktor trafiamy w efekcie do kogoś innego (uczącego się stomatologa, który nie jest przez Panią doktor kontrolowany). Poza tym dodzwonić się do gabinetu Pani doktor graniczy z cudem.
Opinia dodana przez: Agata

dr n. med. Anatol Lemieszewski

64-400 Międzychód

Dobrze zna się na tym co robi. To naprawde dobry specjalista.

lek. dent. Ariana Buszkiewicz

św. Kolbe 3 b/u2
64-920 Piła

Pewnego razu potwornie bolał mnie ząb. Pamiętam, że była to sobota i nikt mnie nie chciał mnie przyjąć. Wszyscy tłumaczyli się, że mają wolne, że chcą odpocząć, że weekend i nie ma mowy, żeby mnie przyjęli. Pomocy udzieliła mi dopiero doktor Buszkiewicz. Również miała wolny dzień, ale specjalnie dla mnie przyjechała, żeby mi pomóc. Pani Buszkiewicz to miła, ciepła i rzetelna osoba, a przede wszystkim fachowa i kompetentna. Skutecznie mi …
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Maciej Goczewski

Okrzei 4
83-000 Pruszcz Gdański

Faktycznie bardzo drogo. Za leczenie kanałowe 7 dolnej zapłaciłam 3800 zł. Lecz sposób leczenia i jakosc wykonanej przez doktora Goczewskiego pracy w 100% rekompensuje powyższy wydatek. Bardzo polecam

lekarz Piotr Lenartowicz

Anestezjolog, Chirurg ogólny

Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Zaczynając moze trywialne. Spokoj, pełne opanowanie, wysokie kompetencje. Szacunek w pełnym calu. Dziekuje doktorze