Lepszego lekarza jeszcze nie spotkałem. Oprócz wysokiej kultury osobistej i szacunku dla pacjenta charakteryzuje się ogromnym profesjonalizmem. Pani Doktor nie bagatelizuje słów pacjenta, jest troskliwa i staranna. Od pierwszego kontaktu pacjent może z pełnym zaufaniem oddać się w ręce Pani Doktor. Oby więcej było tak wspaniałych Lekarzy.
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Lekarz dokładny, cierpliwy, z poczuciem humoru mimo miliona pacjentów, rana zagoiła się bezproblemowo. Polecam.
Nasze wizyty u p. Krzysztofa były spowodowane koniecznością leczenia zębów u jednego z synów, który (niestety) nie należy do łatwych "przypadków" (nasz 4-latek jest strasznym uparciuchem). Pan doktor jest baaaaardzo cierpliwy, wszystko wyjaśnia, stara się doradzić jak najlepiej. Na dniach sama byłam jego pacjentką i jestem bardzo zadowolona z wizyty. W związku z leczeniem mnie po raz pierwszy, dokonał ogólnego przeglądu uzębienia i uświadomił w kilku kwestiach, na które dotąd …
Przychodnia Komunalni Sp. z o.o.
ulica Sportowa 5
Bydgoszcz
Polecam z serca. Cudowny lekarz i Cudowny człowiek. Bardzo się cieszę, że miałam okazję trafić do Pana Profesora
Szpital Uniwersytecki nr 1. im Jurasza
Bydgoszcz
Lekarz z wysoką kulturą osobistą, wyrozumiały,rzeczowy, kompetentny. Jestem po dzisiejszej wizycie u dr Pawła,lekarz z empatia,przesympatyczny,dużo czasu poświęcił na Dopplera,wyjaśniał wszytko, na każde pytanie bezproblemowo odpowiadał. Całoksztalt wizyty na ogromny plus. Życzę każdemu pacjentowi aby miał szczęście trafić na takiego lekarza.
Przychodnia Specjalistyczna
Armii Krajowej 10
Jędrzejów
Witam, bardzo sympatyczny lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, dokładnie objaśnia wynik badania, godny zaufania. Polecam.
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Wspaniały lekarz, a przy tym dobry, ciepły człowiek, który pomimo ogromu pracy i zmęczenia ZAWSZE znajduje czas dla pacjenta oraz rodziny, aby porozmawiać, wytłumaczyć i uspokoić . Za wszystko bardzo dziękujemy, choć nie ma takich słów, które potrafią wyrazić naszą wdzięczność. Życzymy dalszych sukcesów w pracy naukowej i wszystkiego najlepszego w życiu!!
Konsorcjum Medyczne AMIKA
ulica Piastów 16
Września
Panią doktor Annę Wejman – Matelę poznałem podczas mojego pobytu w klinice na ul. Przybyszewskiego. Już podczas pierwszego kontaktu daje się odczuć u pani doktor życzliwość i bezpośrednie podejście do pacjenta. Jest to osoba, która przełamuje dystans pomiędzy lekarzem a pacjentem. Pani doktor jest cały czas dla chorych, zawsze znajdzie czas i zawsze odpowiada na zadawane pytania w sposób rzeczowy, a co ważne nie pokazuje zniecierpliwienia na powielające się pytania. …
Przychodnia "PODKARCZÓWKA"
Kryształowa 2
Kielce
NIESAMOWITY FACHOWIEC ! Bardzo, bardzo dobry człowiek i lekarz. Wszystko wytłumaczył mi przed operacją i to co działo się ze mną podczas . Oby cała służba zdrowia tak praktykowała jak pan doktor. Dziękuję.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Polecam wszystkim pacjentkom dr Marka Mazurka świetny lekarz , wysoka kultura , specjalista godny polecenia .Dziekuje .
al. 1 Maja 49 lok. 4
Pani doktor wyprostowała moje zęby bez usuwania zębów trzonowych, jak proponowali mi inni specjaliści. Do każdej wizyty była przygotowana w 100%, zawsze wyjaśniła mi co będzie robione oraz czego się spodziewać po każdej aktywacji aparatów. Oceniam ją bardzo pozytywnie, efekt leczenia u niej był powyżej moich oczekiwań i utrzymuje się do dziś (niedawno minęło 5 lat od zdjęcia aparatów).
Kleeberga 1 B
Olsztyn
Cudowna lekarka, podjęła się leczenia ortodontycznego po innym lekarzu, gdzie inni bali się i staszyli, że stracę zęby bo taki był stan. Pani Wiesia doprowadziła mój zgryz do uzywalności , zawsze bedeę ją wychwalać! .
Przychodnia POZ Nr 1 - Filia Przychodni POZ Nr 2
Floriańska 24
Siedlce
Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie pomimo tego że gabinet trochę z minionej epoki. Lekarz ostoja spokoju bez układu nerwowego pełna kultura.
Poradnia Stomatologiczna "ELA-DENT"
Grunwaldzka 8a/21
Płońsk
Z całego serca polecam Panią dr Ewę! Profesjonalizm na najwyższym poziomie, ogromna wiedza i niesamowite podejście do pacjenta – zarówno dorosłego, jak i dziecka. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, wszystko dokładnie wyjaśnione, konkretnie. Czułam się zaopiekowana od pierwszego kontaktu. Jeśli szukacie stomatologa, który naprawdę dba o swoich pacjentów, to lepiej trafić nie można. Ja już nie wyobrażam sobie wizyt u kogoś innego!
Wizyta w gabinecie Monodent Pani Moniki Broniszewskiej to z pewnością kompetentne i rzeczowa podejście do pacjenta, dokładna informacja o zakresie planowanego zabiegu, a w jego trakcie bieżąca informacja o jego przebiegu. Bezbolesny przebieg leczenia (co dotychczas wydawało mi się nie możliwe), bardzo miła atmosfera i co bardzo ważne wizyta umówiona na konkretną godzinę, więc nie traci się niepotrzebnie cennego czasu. Dotychczasowe złe skojarzenia ze stomatologiem zniknęły bezpowrotnie. Polecam, osobom szukającym …
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Targówek
Bardzo dobry , z empatia lekarz. Leczenie bez stresu i bolu . Obecnie pod jej opieka jest cala moja rodzina.