{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Chirurg stomatolog

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Centrum Medycyny i Chirurgii Plastycznej
Świętokrzyska 5/U2
15-843 Białystok

Nie dodawać opinii pod wpływem emocji? Tak chyba nie można. Jestem pełen emocji!!! Na szczęście pozytywnych. Po pierwsze dlatego, że jest piątek. Po drugie dlatego, że dziś właśnie zakończyłem leczenie zębów i w przyszłości będę tylko uczęszczał na wizyty kontr. I co mogę napisać o leczeniu i dr Agnieszce? Otóż takiego lekarza można ze świecą szukać i przez całe życie nie znaleźć. Pełen szacunek dla jej wiedzy i delikatności (a …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Arkadiusz Woźniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Centrum Zdrowia MEDYCYNA Sp. z o.o.
ulica Mickiewicza 39
15-482 Białystok

Wybitny Lekarz i Człowiek! Pacjent, który trafia do Pana Doktora jest szczęściarzem. Ogromna empatia, kompetencja i szacunek dla chorego.

lekarz Piotr Lisowski

Chirurg ogólny, Internista

ulica Zachodnia 2A/26
15-345 Białystok

Do p. dr Piotra Lisowskiego trafiłam z polecenia. Już od pierwszego kontaktu dał się poznać jako człowiek sympatyczny, wyciszony, wzbudzający zaufanie, aby mu powierzyć swój problem zdrowotny. Dzwoni z przypomnieniem o wizycie, chociaż na początku było to tylko badanie USG. Udziela ponownie informacji jakie leki przyjąć i jak się przygotować do zabiegu. Zmienia datę, gdy pacjent nie może dotrzymać terminu. Już sam gabinet, bardzo nowoczesny sprzęt, a także stawianie na …
Opinia dodana przez: Barbara D.

lek. dent. Joanna Zagon-Mantur

Sikorskiego Władysława 26/5
15-667 Białystok

Ta pani doktor to osoba wyjątkowo życzliwa, że o kompetencjach nie wspomnę. Opłaty za leczenie nie są zbyt wygórowane.
Opinia dodana przez: Apoloniusz Bogumił

lek. dent. Ewa Szczygieł

Szczygieł Stomatologia
Konduktorska 34
15-711 Białystok

Zdecydowałem się na wszczepienie implantów w Szczygieł Stomatologia i z perspektywy pacjenta mogę śmiało powiedzieć, że był to doskonały wybór. Już od pierwszej konsultacji czułem, że trafiłem w ręce doświadczonych specjalistów. Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione – od diagnostyki po kolejne etapy leczenia. Sam zabieg przebiegł sprawnie, w pełni komfortowo i – co najważniejsze – całkowicie bezboleśnie. Klinika dysponuje nowoczesnym sprzętem, dzięki czemu cały proces był bardzo precyzyjny, a czas gojenia …
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Joanna Łaszkiewicz

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy "ESKULAP"
ulica dr Ireny Białówny 9/1
15-453 Białystok

Jeden z lepszych lekarzy, w razie potrzeby polecam z całego serca. Pani lekarz wszystko wytłumaczyła dokładnie i na każde pytanie odpowiedziała zrozumiale. 5/5
Opinia dodana przez: Iwona
Bardzo dobry specjalista.widać że sporo zabiegów już za nim.
Świetny fachowiec z długoletnim doświadczeniem, gorąco polecam. Obecnie przyjmuje w Poliklinice MSWiA na Ciepłej.

dr n. med. Marzena Prokopowicz

Interhem Poradnie Specjalistyczne
Choroszczańska 24
15-732 Białystok

Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie.Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę nad naszym mężem i ojcem Ś.P.Mikołajem Godunem.Zawsze służyła nam pomocą czy to na oddziale w szpitalu czy w przychodni. Nigdy nie odmówiła pomocy.Pani doktór serdecznie Pani dziękujemy. Wszystkiego najlepszego.
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Adrian Tokajuk

dr n. med. Adrian Tokajuk

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Gabinet Chirurga Klatki Piersiowej
Ul. Żelazna 9 lok. 7
Białystok

Wspaniały chirurg płuc Adrian Tokajuk empatyczny doświadczony pomocny. Byłam operowana przez Pana doktora. Godny polecenia.

lek. dent. Bożena Kossakowska-Grzesiak

PRIMADENT
Witosa 36 lok. 120
Białystok

Pani doktor jest osobą bardzo kompetentną i wzbudza zaufanie. Była to moja kolejna wizyta. Nie ma problemu z kontaktem i ewentualną poprawką. Ogólnie miła atmosfera w przychodni, polecam.

lek. dent. Marcin Rutkowski

Komarowa 50
15-682 Białystok

Trafiłam do lekarza z polecenie i wiem że był to trafny wybór. Pan Doktor bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta.
Opinia dodana przez: Mariola

dr n. med. Andrzej Dmitruk

Chirurg onkolog, Onkolog

al. Piłsudskiego 20/1
15-308 Białystok

Serdecznie NIE POLECAM, w nagłej sytuacji, zachęcona fantastycznymi opiniami postanowiłam zasięgnąć porady u Pana doktora. Nieco załamana gdyż nikt wcześniej nie był w stanie mi pomóc myślałam że lekarz z tak ogromnym doświadczeniem przynajmniej nakieruje mnie na jakiekolwiek "tory" w kierunku wyzdrowienia...Niestety, z uwagi że sytuacja wystąpiła dość nagle nie miałam możliwości umówienia się na wizytę (Pan doktor przyjmuje 2 dni w tyg. od 15 do 19 i tylko w …
Opinia dodana przez: Ewelina

Wojciech Czubek

Lekarska Spółka Partnerska "CHIRURGIA"
Wołodyjowskiego 4 lok.U2
15-732 Białystok

Pana doktora Wojciecha Czubka poznałam w Szpitalu Wojewódzkim w Białymstoku, w którym miała mieć miejsce moja operacja. Wstępnie miał ją przeprowadzić inny lekarz ale ostatecznie przeprowadził ją dr Czubek. Operacja udała się i jak mi później powiedziano nie było żadnych powikłań, chociaż operacja należała do tych trudnych.W kontakcie Pan Doktor był bardzo miły. Polecam. Przy okazji chciałabym wyrazić bardzo pozytywną opinię o cały personelu Oddziału Chirurgii w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym …
Opinia dodana przez: Jolanta
Czy bym go polecił? Z czystym sumieniem. Czy jest kompetentny? - jak najbardziej. A w dodatku świetnie tłumaczy jakie przygody w gabinecie mnie czekają. Szkoda, że takich lekarzy jest mało:-(
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Marzena Sulima

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

ms-dental
Witosa 25 lok.5
15-660 Białystok

Jestem zadowolony z wizyt u Pani dr. Sulimy. Miła atmosfera,doradzi,wyleczy,zapobiegnie,wie co robi. Jak najbardziej na plus, polecam wszystkim. Ł.M.

lekarz Ewa Matuszczak

Chirurg dziecięcy

Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
15-275 Białystok

Nie ma słów które są w stanie wyrazić moją wdzięczność za kompleksową opiekę w trakcie długotrwałego leczenia mojej córeczki Igi w UDSK w Białystoku.Moja córka miała szczęście iż trafiła po opiekę pani doktor .Pani prof. E.Matuszczak jest bardzo ciepłą osobą w pełni zaangażowaną w proces leczenia .Do pacjentów podchodzi z sercem i wyrozumiałością ,żadnego pytania nie pozostawia bez odpowiedzi.Dziękujemy bardzo.
Opinia dodana przez: Mama Igi D

lek. dent. Mariusz Zajkowski

Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,, Karedent "S.C.
ulica Bukowskiego 1/U-3
15-066 Białystok

Niestety leczenie u tego doktora to kompletna pomyłka. Praca bardzo nieestetyczna, oraz z góry skazana na porażkę, pomimo zgłoszenia uwag, brak chęci naprawy. W odpowiedzi usłyszałam, że to wina słabych zębów oraz jest nieestetycznie bo " uznałem, że tak wykonam pracę". Musiałam poprawiać u innego stomatologa. Ten Pan Doktor jest nieomylny i wszystkie jego prace zakończone niepowodzeniem są wina pacjenta. Życzę powodzenia z takim podejściem do pacjenta.