lek. dent. Michał Goliński

Protetyk, Stomatolog

Villa Dentica
Bronowicka 19/lu9

Pan doktor jest bardzo dokładny, wszystko tłumaczy, godny zaufania. Ma również dobre podejście do dzieci. Polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Justyna Pierścińska

ulica Wspólna 13A

Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!

lekarz Mirosław Garlicki

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

os. Witkowice Nowe

Najlepszy kardiochirurg i implantologia zniszczony przez Ziobrę. MOJ tata po przeszczepie w 2000 r żył do 2022 roku . Gdyby dalej pracował w Krakowie w szpitalu Jana Pawła to mój tato żyłby dalej, niestety dr Wierzbicki to już nie ten poziom co doktor Garlicki
Opinia dodana przez: Paulina

lek. dent. Tomasz Kozerski

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Polna 4

Na pierwszą wizytę wybrałam się po poleceniu Pana Tomasza przez mojego kolegę. Od tamtego czasu minęło niespełna 10 lat a ja wiem ze to była jedna z najlepszych decyzji. Profesjonalizm, spokój, przyjemna atmosfera, 100% zaufania do lekarza, wysoka jakość świadczonych usług, niewygórowane ceny. Mogłabym wymieniać w nieskończoność. Polecam każdemu, cała moja rodzina tam chodzi plus całe grono moich przyjaciół z UK.
Opinia dodana przez: Marcelina

prof. dr hab. n. med. Jan Zapała

Chirurg szczękowo twarzowy

Oddział Kliniczny Chirurgii Szczękowo-Twarzowej Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie
M.Jakubowskiego 2

Zgadzam się , profesjonalista. zna się na swojej pracy jak nikt;) miałam pęknięty oczodół , jestem rok po zabiegu i naprawdę nie myślalam że bedzie az tak dobrze.
Opinia dodana przez: ania
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Grzegorz Mocny

dr n. med. Grzegorz Mocny

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Szpital Dworska
Dworska 1B

Dr. Mocny zasługuje na pozytywny komentarz po mojej operacji plastyki brzucha. Jego wyjątkowe podejście, dostępność nawet w święta Bożego Narodzenia i profesjonalizm są godne podkreślenia. Operacja przekroczyła oczekiwania, a lekarz wykazał się doskonałym fachowym przygotowaniem i zrozumieniem dla pacjenta. Przyjazność, ciągła dostępność telefoniczna i przystępność cenowa świadczą o trosce o pacjentów i komforcie leczenia. Ogromne doświadczenie dr. Mocnego daje pewność siebie i eliminuje niepewności związane z poważną operacją. Dziękuję za …

lekarz Henryk Łabza

Chirurgia Naczyń Tomasz Aleksiejew-Kleszczyński
Kapelanka 17 II piętro

Doktor Labza to wspanialy chirurg ,majacy wspaniale umiejetnosci . Kiedys ,dawno temu operowal mojego meza,niestety nie dalo sie go uratowac ,przerzuty byly juz zawansowane ,jednak przedlurzyl mu zycie o 1,5 roku .Walczyl o niego do konca ,zrobil wszystko co w jego mocy by moc pomoc w najtrudniejszych chwilach mnie i jemu. Za to bede dr Labzie dziekowac do konca zycia. Panie dr duzo zdrowia zycze.
Opinia dodana przez: Zaneta

lek. dent. Katarzyna Opyrchał

inna Oświecenia 55/66

Super Pani doktor! Profesjonalne podejście, doświadczenie, świetny kontakt z pacjentem. Zdecydowanie polecam!

Sławomir Gabryś

FRESHDENT
Kniaźnina 2/2U

Bardzo dobry lekarz. Leczyłam zęby kanałowo , właściwie uratował mi je. Polecam .

lekarz Tomasz Tuleja

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Trafiłam do P Doktora jako pacjentka po oparzeniu. Moim zdaniem jest wybitnym lekarzem. Pod względem osobowościowym idealnie pasuje do tego zawodu. Bez wahania polecam.
Opinia dodana przez: Kamila

dr n. med. Paweł Skowronek

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Paweł Skowronek – Ortopeda Kraków
Kielecka 2

Dziekuje Panie Doktorze za operacje i opieke pooperacyjna. Kazdemy polecam oddac sie w rece Pana Doktora Skowronka. Jest fachowcem i bardzo mila osoba co bardzo stymuluje do wracania do sprawnosci. Potwierdzam ze zabieg wykonany Metoda Miss DAA r zeczywiscie pozwala po 2 tygodniach od operacji chodzic bez kuli , jezdzic na rowerku stacjonarmy i prowadzic samochod. Oczywiscie nalezy zachowac szczegolna ostroznosc. . Podkreslam ze dr Pawel Skowronek jest prekursorem tej …

lekarz Beata Stanek

Chirurg dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Pani Doktor jest najlepsza!!! To dzięki Niej nasza córeczka po założeniu dystraktorów żuchwy będzie mogła żyć normalnie 💪 Gdy nasz świat runął, Pani Doktor pomogła go odbudować. Dla małego pacjenta zrobi wszystko, co tylko może ❤️ a potrafi wiele... Cudowny człowiek o wielkim sercu i wielkich umiejętnościach. Z całego serca polecam ☺️
Opinia dodana przez: Asia
Bardzo polecam Panią doktor. Ma super podejście do dzieci, wszystko tlumaczy,pokazuje co do czego służy, nie spieszy się. Moje córka 3l. Sama siadła na fotelu dentystycznym i odrazu otwarła buźkę. Z uśmiechem współpracowała z Panią doktor. 8l panikara tez jest bardzo zadowolona z wizyty. Dziewczyny nie mogą doczekać się kolejnej wizyty 😊
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Radosław Pach

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Zabiegowe "Medicina" Sp. z o.o.
ulica Barska 12

Sympatyczny, miły i uprzejmy lekarz, badanie przeprowadzone rzetelnie oraz w spokojnej atmosferze, wszystko wytlumaczone. Bardzo polecam i oby więcej takich lekarzy z powołania a nie z przymusu :)
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Łukasz Kwieciński

Kadecka 1 (d. Królewska 65b)

Kompetentny, bardzo delikatny, wyjaśnia szczegółowo każdy etap leczenia, Stwarza bardzo miłą atmosferę w trakcie wizyty. W jego gabinecie leczenie zębów to prawdziwa przyjemność, I zero bólu! Polecam serdecznie tego stomatologa.
Opinia dodana przez: GRAŻYNA

lek. dent. Paweł Buchaniec

Gabinet stomatologiczny Paweł Buchaniec
os Na Lotnisku 1/U17

Prawdziwy lekarz z powołania. W moim przekonaniu wygląda to tak jakby z pełną świadomością postanowił poświęcić swoje życie i zdolności leczeniu ludzi. To co robi, robi dla ludzi, nie dla pieniędzy. Bo spokojnie mógłby z powodzeniem otworzyć gdzieś własny gabinet stomatologiczny (tak jak to robią młodzi stomatolodzy jak tylko zauważą, że leczą z powodzeniem) i zarabiać na spokojnie o wiele większe pieniądze, niż pracując przez lata w państwowej przychodni na …
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Agnieszka Kulig

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny A. Kulig, M. Szumera
ul. Bajeczna 2b/2

Pani doktor uratowała mi zęba, który przez innego lekarza został zakwalifikowany do usunięcia. Poza świetnym podejściem i wiedzą zawodową, to osoba o wysokiej kulturze osobistej. To lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Urszula

lek. dent. Agnieszka Dudek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TERAPIA-MED
os. Niepodległości 2

Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.

lek. dent. Dagmara Cagiel-Jeż

Małopolskie Centrum Medyczne S.C.
ulica Rejtana 2

Pani doktor jest godna polecenia.Wizyta w gabinecie oraz podejście do pacjenta rewelacja .Moja córka uwielbia tutaj wizyty
WSPANIAŁY LEKARZ,CUDOWNY CZŁOWIEK DOKTOR DO KTÓREGO MAM WIELKIE ZAUFANIE,....POLECAM PANIĄ DOKTOR DOROSŁEMU I DZIECKU,