Płock

Chirurg ogólny, Urolog

Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
09-411 Płock

Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Konrad Bielecki

Ortopeda, Traumatolog

Medic Park Płockie Centrum Medyczne
Kolegialna 18
09-402 Płock

Wspaniały lekarz.U mnie 5/5.Trafiłem do pana doktora z polecenia i naprawdę jestem zdumiony że w obecnych czasach są jeszcze tak wspaniali lekarze.Dziękuje panie doktorze (artroskopia kolana).
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Piotr Branczewski

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Szpital Sw Trójcy
09-410 Płock

Polecam, polecam ! Nie wierzylem ze ktos w Plocku sensownie mi ogarnie sprawe (jestem z Krakowa) a tu niespodzianka. Po powrocie spotkalem sie z naszymi ortopedami i sami byli zaskoczeni sposobem rozwiazania problemu bo rozwiazanie bylo nowatorskie i malo kto o nim slyszal w Polsce !! A on slyszal i jeszcze wiedzial jak zrobic i to zrobic dobrze.
{'id': 34524, 'name': 'Płock'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Adam Wideński

lekarz Adam Wideński

Leszczynowa 7a
Płock

Dzisiaj miałam wykonaną gastroskopię przez Pana dr. Lekarz kompetentny, konkretny, wzbudza zaufanie. Uprzejmy.Otrzymałam szczegółowy opis i wyjaśnienia. Dziękuję. Polecam Pana dr

lekarz Mariusz Obrębski

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5

lek. dent. Joanna Nowalińska-Solka

ul. Puchalskiego 6
09-409 Płock

Polecam Panią Doktor z czystym sercem i sumieniem! Wspaniały człowiek! Cierpliwy, empatyczny, pomocny! Najlepsza!! ❤️❤️❤️
Opinia dodana przez: Milena

dr Agnieszka Weresińska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Prywatny Gabinet Dentystyczny
ul. Jasna 17c
09-400 Płock

Bardzo polecam Panią Doktor. Jest miła, kompetentna, skrupulatna. Kobieta anioł. Przyjęła mnie z bólem zęba, po perturbacjach u innego stomatologa i pomogła już nie jeden raz. Satysfakcja gwarantowana, zna się na tym co robi. Ma doświadczenie. Świetney kontakt, będę wracać. Poczułam ulgę, gdyż ząb przestał boleć. O dobrego specjalistę w tych czasach trudno, a Pani Doktor jest fachowcem.

lek. dent. Grzegorz Frąckowiak

Jesienna 6
09-402 Płock

Bardzo polecam wizytę w tym gabinecie. Spokojna, miła atmosferą. Lek. den przede wszystkim z wielkim sercem. Uszkodzona jedynka została szybko, idealnie naprawiona. Ząbek jak nowy. Nie ma śladu po złamaniu. Bardzo dziękuję.

dr Lech Paćkowski

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Gdyby wszyscy lekarze mieli tyle empatii, co Pan Doktor Paćkowski, bylibyśmy chyba zdrowsi... Profesjonalizm, zaangażowanie i duuuużo ciepła oraz cierpliwości - za to Panu dziękuję najserdeczniej.

lek. dent. Alicja Gontarek-Guga

al. Jachowicza 3
09-402 Płock

Bardzo profesjonalna, dokładna, uprzejma i sympatyczna Pani stomatolog. To lekarz, któremu można w pełni zaufać. Polecam z czystym sumieniem!
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Wacław Wyborski

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Izabela Grabowska-Fighiera

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Kwiatka 5 A m. 8
09-400 Płock

szczerze polecam dr grabowską ! dzięki niej juz nie boję się iść do stomatologa, po ponad 20 latach mnie z tego strachu wyleczyła. wyrozumiała, delikatna! wspaniały specjalista ! polecam ja każdemu ! !!!!!!!!!!!!

lekarz Agnieszka Lemiec

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Rehabilitacji Ogólnoustrojowej ARS - MED
Królewiecka 2/P-25
09-400 Płock

Świetny fachowiec - z wielkim doświadczeniem. Uważnie kontroluje przebieg leczenia. Szybka bezbłędna diagnoza i delikatność. Dzięki Pani doktor moje dziecko przestało bać się badań i zabiegów. Świetnie nawiązuje kontakt z małymi pacjentami, cierpliwie tłumaczy. Polecam.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Przemysław Galbfach

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "MEDIKARD"
Kolegialna 47
09-402 Płock

Lekarz, który rozmawia z pacjentem.Omawia i proponuje najlepsze rozwiązanie problemu.Profesjonalista .W tym co robi jest najlepszy.Leczy do końca.Najlepszy lekarz.Dziekuje bardzo za profesjonalne przeprowadzenie operacji przetoki odbytu .28.05.2021 . Robert Kawecki
Opinia dodana przez: Robert

Mariusz Motyka

Chirurgicum Sp. z o.o.
ul. Gen. T. Kutrzeby 11
09-410 Płock

Wspaniały lekarz. Operował moją mamę, dzięki Niemu mama nadal jest z nami. Jestem Mu bardzo wdzięczna.

lek. dent. Renata Figatowska

al. Jana Pawła II 86 lok. 18
09-410 Płock

Do Pani Doktor chodzę od kilku lat wraz z rodziną. Moja córka polubiła wizyty u stomatologa :-) Pani Doktor jest przesympatyczna, uprzejma, dokładnie tłumaczy, co i dlaczego należy zrobić. Bardzo dba o pacjenta. Poprawia drobiazgi estetyczne, nawet, gdy pacjent nie zwraca na to uwagi :-) Bardzo cierpliwa. Wykonanie wypełnień, trwałe i solidne. Gabinet przyjazny, w czasie zabiegu można obejrzeć wiadomości lub film (głównie obejrzeć, bo w czasie wiercenia, trudno coś …

lek. dent. Bogumiła Siemaszko-Gajewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MED-JAR" s. c.
Armii Krajowej 2a
09-410 Płock

Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie spotkałam się jeszcze z tak delikatnym podejściem do pacjenta. Zarówno do mnie jak i 5 latka. Leczenie przebiegło szybko o bezboleśnie. Polecam każdemu!!!

lekarz Jacek Stogowski

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Derma-Med"
Wyszogrodzka 18 A/2
09-402 Płock

Bardzo dobry dentysta😊 Konkretny , zna się na tym co robi . Polecam tego stomatologa z czystym sumieniem.

lekarz Adam Lewandowski

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5
09-400 Płock

Bardzo dobry specjalista i jednocześnie super jako człowiek, z bardzo dobrym, przyjaznym podejściem do pacjenta. Operował moją nogę - stripping żył, w trakcie konsultacji w poradni wszystko dokładnie wytłumaczył, z zaangażowaniem, uśmiechem na twarzy i poczuciem humoru. Operowałem się w szpitalu pod Gostyninem, gdzie pan doktor pracuje, przyjechałem tam z Warszawy i nie żałuję. Oby więcej lekarzy z taką wiedzą i takim ukierunkowaniem na pacjenta :)
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Przemysław Zieliński

GABINET STOMATOLOGICZNY PRZEMYSŁAW ZIELIŃSKI
Kobylińskiego 4/lok.2
09-400 Płock

Do Pana Przemka poszłam z polecenia, nie żałuję! Wizyta u stomatologa kiedyś budziła strach, odkąd chodzę do Pana Przemka nie boję się, jest delikatny, uprzejmy, zawsze wszystko wytłumaczy i ceny są naprawdę przystępne ! Bardzo bardzo polecam!!! Aktualnie cała nasza rodzina korzysta z usług stomatologicznych pana Przemka :)
Opinia dodana przez: Magda