lekarz Paweł Mizerny

Skwierzyńska 37

Świetny diagnosta i mistrz w usuwaniu znamion, innych pieprzyków i różnych „pypci” laserem. Szybko, bez stresu i bezboleśnie, w luźnej, przyjaznej atmosferze. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Dorota

dr n. med. Karol Szymański

Chirurg ogólny, Ortopeda

MEDICAL PRESTIGE
ul. Barana 15

Polecam wszystkim Pana doktora Karola Szymańskiego. Najlepszy specjalista z chirurgii ogólnej jak i medycyny estetycznej jakiego miałam okazję spotkać. Oprócz tego bardzo miły do pacjentów.
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Piotr Matyba

Wizyty Domowe
Grunwaldzka 66

Zdecydowanie polecam. Jestem u Pana Doktora co roku i nie znam lepszego chirurga. Śladów po usunięciu pieprzyków brak, a mówimy o twarzy :)

lekarz Witold Kycler

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

DR WITOLD KYCLER TO NAJLEPSZY LEKARZ. PROFESJONALISTA W KAŻDYM CALU. W KONTAKCIE.Z PACJENTEM ZAWSZE PEŁEN EMPATII I CIERPLIWOŚCI. LEKARZ GODNY POLECENIA.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Agnieszka Pankowska-Paszyńska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8

Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem. Rzeczowo tłumaczy proces leczenia. Nie spieszy się w trakcie wizyty, odpowiada na każde pytanie. Uśmiechnięta, miła i uprzejma. Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Tomasz Wierzbicki

Wizyty Domowe
Grunwaldzka 66

Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz bardzo sympatyczny. Wszystko że spokojem tłumaczy

dr n. med. Tomasz Piernik

Chirurg ogólny, Urolog

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Od lat w sposób zaangażowany i rzetelny profesjonalne badania i USG. Pan doktor w bardzo zrozumiały sposób potrafi przekazać wiedzę medyczną . W empatyczny sposób komunikuje się i wyjaśnia sytuację. Kulturalny i przyjaźnie nastawiony lekarz. Chce się wracać na regularne badania bez stresu.
Polecam Panią doktor, zna się na rzeczy, wie co robi i dobrze to robi. Pomoże nawet najbardziej wystraszonym pacjentom. Polecam!!!

lek. dent. Magdalena Kiełpińska-Gajdus

Głogowska 111

Jakby ktoś szukał dentysty, to ta pani jest najlepsza. Ratuje wszystko i wszystkich. Pod jej opieką jestem od prawie dwudziestu lat i odwiedziłem ją setki, a nawet dziesiątki razy. Nigdy się nie poddaje, jest nastawiona na pacjenta i pracuje dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Piotr Kubacki

ICR Sp. z o.o.
ul. Jana Pawła II 14

Jestem bardzo zadowolona, Pan doktor wyjaśnił mi wszystkie zapytania dotyczący mojego stanu, było profesjonalnie , życzliwie z sercem do pacjenta
Opinia dodana przez: Poznanianka

lek. med. Jacek Hołderny

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Bardzo dobry lekarz kompetentny i skuteczny w leczeniu . Chory pod jego opiekom i leczeniem czyje się psychicznie mocny i pewny wyjścia ze stanu chorobowego
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Małgorzata Hojan-Osicka

Chirurg ogólny, Urolog

Słomiana 13

Zawsze uśmiechnięta życzliwa. Fachowość na najwyższym poziomie. Jestem niezmiernie wdzięczny za uratowanie życia. DZIĘKUJĘ....
Opinia dodana przez: Zbigniew

lek. dent. Maciej Piwosz

ul. Hetmańska 23/1

Podmiotowe podejście do pacjenta, miła atmosfera, profesjonalizm, nowocześnie wyposażony gabinet do tego konkurencyjnie niskie ceny. Szczerze polecam :)
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Piotr Szabłowski

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Przyjazny, godny zaufania , profesjonalny. Miałam zabieg 5 dni temu i bardzo cieszę się, że własnie tego lekarza wybrałam

lekarz Amgad Elnur Elhag

ulica Uradzka 18 N

Żałuję, ze ten lekarz nie przyjmuje w mojej przychodni, lekarz rodzinny ze Zdrovity pan Przemysław K-S ( to jakaś pomyłka z wyborem zawodu) odmówił badań i leczenia, pan Amgad nie miał żadnych problemów z przyjazdem do chorego. Wykonał profesjonalnie pełen zestaw badań - dziekuję.
Opinia dodana przez: Wiesław

lek. dent. Barbara Płaza

Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b

Wyjątkowo miła, uczynna i cierpliwa osoba. Z wielkim poświęceniem i sumiennością stara się pomóc pacjentowi. Jeśli chodzi o mnie poradziła sobie z wyjątkowo trudnym i skomplikowanym przypadkiem, gdzie inni dentyści po prostu nie dali rady. Naprawdę szczerze polecam i dziękuję....
Opinia dodana przez: Grazyna

lek. dent. Anna Zaczyńska

ulica Pilotów 22

Pierwszy raz spotkałem się z taka kobieta stomatologiem.Dla mnie jest super.Podejście do pacjenta, delikatność i wyczucie .
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Tomasz Kulczyk

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Os. Oświecenia 79

Mam pełne zaufanie do dr Kulczyka, który uratował moje uzębienie przed katastrofą. Dziękuję. Ryszard Szymczyk

lekarz Józef Świrkowicz

Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b

Wspaniały lekarz. Pan doktor bardzo dokładnie znieczulił miejsce i usunął mi znamię na ramieniu. Prawie nic nie czułam, mimo dość rozległej rany. Szycie perfekcyjne. Polecam.

dr hab. n. med. Maciej Biczysko

Gwiaździsta 37 A

Pan doktor to człowiek profesjonalista, pełen poświęcenia, cierpliwy. Trafnie zdiagnozował przyczynę mojego bólu brzucha i skutecznie zaopiekował się tym pod względem medycznym. Bardzo polecam tego profesjonalnego !!!
Opinia dodana przez: Anita