lek. dent. Damian Łabędzki

Centrum Stomatologiczne Dentarama M. P. Ossowscy
Senatorska 28 A
58-316 Wałbrzych

Bardzo sympatyczny i fachowy lekarz, trafilam całkiem przypadkiem i okazało się, że trzeba usunąć osemkę, która nie jest łatwa. Odbyło się bezboleśnie i bez komplikacji. Obecnie kontynuuję leczenie. Dziękuję Doktorze za fachowość i ludzkie podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Danuta

Marta Ossowska

Ortodonta, Stomatolog

Senatorska 24/8
58-316 Wałbrzych

Początek mojego leczenia zaczął się 1,5 roku temu , i jeśli bym miała podjąc decyzje o założęniu aparatu jeszcze raz nie zawahała bym się . Ogromne podziękowania dla Dr Marty Ossowskiej za mój odmieniony uśmiech , jestem mega zadowolona z pracy jaką zrobiła dla mnie Dr. Marta Ossowska
Opinia dodana przez: Celina

lekarz Andrzej Frejnagel

Andersa 115 / 4
Wałbrzych

Byłam na wizycie w Osteonie,w świdnicy.Wizyta trwała może 5 min.Przyszłam z guzem w pachwinie.Doktor uznał,że on ze swojej strony nic nie widzi.Nawet nie napisał informacji dla lekarza ,który mnie do niego skierował.Po miesiącu okazało się,że mam mięsaka.Nic dodać,nic ująć.

lek. dent. Małgorzata Ziegler-Nowak

STOMAX
Czerwonego Krzyża 4
58-300 Wałbrzych

Pani doktor uratowała mi niejednego zęba, mojej córce również. Zawsze porządnie wszystko zrobione. Miło i sympatycznie. Polecam
Opinia dodana przez: ALEKSANDRA

lekarz Jarosław Janas

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital im. dra A. Sokołowskiego
Sokołowskiego 4
58-309 Wałbrzych

Doskonały lekarz, rzeczowo tlumaczy pacjentowi jego stan, rokowanie i przebieg procesu leczenia. Na oddziale szpitalnym od rana do wieczora widoczny, opiekuńczy. Bardzo sympatyczny. Jestem Mu bardzo wdzięczny za przepracowanie mnie przez najtrudniejszy okres życia Bardzo za to dziękuję.
Opinia dodana przez: Jerzy

lek. dent. Joanna Kucharczyk-Lorenc

Wrocławska 16 (Viadent)
58-309 Wałbrzych

Lekarz kompletnie nie zwracający uwagę na innych bierze pacjentów nie poprzez kolejkę a widzi misie przyszedłem o 7.30 żeby zarejestrować się jako 1 i zrobiłem tak a k tak wchodzę jako ostatni ponieważ ta pani nie potrafi się trzymać kolejki kompletnie nie zwraca uwagi na pacjentów z bólem ponoć pacjenci z bólem wchodzą między pacjentami bujda
Opinia dodana przez: Maciej

Hanna Willak-Makowska

Ortodonta, Stomatolog

Bolesława Chrobrego 10/2
Wałbrzych

Nie polecam !!! Pierwsza wizyta bez obecności p.doktor zdjęcie ,odciski itd. Druga wizyta „ ustalenie i omówienie leczenia” ?! Pani z recepcji podsuwa dokumenty do podpisu w wielkim pośpiechu na kolanie w korytarzu rzekomo regulamin i zgody małoletniego. Później okazało się że podpisałam in blanko świadomy plan leczenia, który uzupełnia doktor Makowska w trakcie wizyty. Wszystko w pośpiechu chaotycznie. Pani doktor przedstawiła taki plan leczenia, że już na wizycie wydawał …
Opinia dodana przez: Mama

lekarz Damian Brzoza

ul. Wincentego Witosa 82
58-306 Wałbrzych

Lekarz nie przyjemny nie miły byłam pacjentką innej pani doktor , która w tamtym czasie była nie obecna więc zarejestrowałam się do tego Pana był on opryskliwy nieprzyjemny nie zbadał mnie bo stwierdził ,że nie jestem jego pacjentka po wyjściu z przychodni udałam się do szpitala tam dostałam leki przeciwbólowe i inne i konkretną pomoc... Nie polecam.

dr n. med. Czesław Jaremczyk

Chirurg ogólny, Ortopeda

gen. Bema 83a
58-304 Wałbrzych

Kompetentny, miły, konkretny. Dobry kontakt z pacjentem. Chętny do udzielania wyjaśnień. Wnikliwie analizuje przypadek medyczny.
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Wiktor Jaremko

Blankowa 46 / 1
Wałbrzych

Nasze dziecko trafiło do lekarza z rozciętym palcem. Już na początku dało się odczuć, że doktor podchodzi do sprawy z pewną arogancją – w jego ocenie rana nie była poważna. Po badaniu zdecydował jednak o konieczności założenia szwów. Trzylatek został zaprowadzony do gabinetu zabiegowego i, ku naszemu zaskoczeniu, był bardzo dzielny – nie płakał i zachowywał spokój. Wtedy do gabinetu wszedł lekarz. Jego podejście było, niestety, mało delikatne – bez …
Opinia dodana przez: Lidia

Andrzej Czurko

Blankowa 46 / 1
Wałbrzych

Nie uprzejmy,butny i arogancki.Śpieszy się,wykonywane czynności wykonuje jakby miał syndrom ADHD.Byle szybciej,kasa do "łay" i nstp.Proszę !

lek. dent. Włodzimierz Dobrowolski

Słowackiego 13 lok. 2