dr n. med. Maciej Chwaliński

Chirurg onkolog, Proktolog

Klinka Flebologii
ul. Wawelska 5

Według mnie Dr Maciej Chwaliński to bardzo dobry chirurg onkologiczny. Teraz krótka historia. 3 lata temu mój Ojciec zachorował na bardzo rzadki nowotwór GIST. Po 3 latach przyjmowaniu leku -Glivec, który kontrolował chorobę jedna zmiana zaczęła progresować. Pozostałe zarówno w wątrobie jak i w jamie brzusznej były dalej pod kontrolą leku. W centrum onkologii lekarz prowadzący nie chciał podjąć się operacji i usunięcia rosnącego guza ( twierdził, ze to leczenie …
Opinia dodana przez: Piotr Witkowski

dr Artur Binda

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231

Potwierdzam, że Pan Binda to świetny specjalista jeśli chodzi o terapie związane z otyłości Dzięki niemu po latach zaniedbań jakoś zmieniłam dietę i tracę kilogramy. Polecam wszystkim, a jednocześnie dotarcie do PanMedic dzięki temu, żę to blisko metra w Centrum nie ma żądnego problemu.

dr n. med. Sadegh Toutounchi

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Serdeczne podziękowania dla Pana doktora za poświęcenie i profesjonalizm w opiece podczas mojego pobytu w szpitalu. Pana troskliwa opieka i zaangażowanie są nieocenione. Pańska postawa i wsparcie pomogły mi przetrwać trudne chwile. Dziękuję za to, że jest Pan lekarzem, który swoją pracę traktuje z powołaniem, empatią i pasją . Z wyrazami szacunku Teresa Sierocka
Opinia dodana przez: Teresa Sierocka

lek. dent. Karolina Trusiewicz

Best way Dent - Krasińskiego
Krasińskiego 59 lok. 73

Zgłosiłem się do gabinetu w celu odbudowy estetycznej górnych i dolnych zębów. Byłem bardzo zadowolony z końcowego efektu, dlatego od tego czasu nie chodzę już do żadnego innego dentysty. Ostatnio byłem na leczeniu kanałowym górnego zęba, którego Pani Doktor uratowała…. Pani Doktor jest bardzo miła i zawsze wszystko tłumaczy, dlatego wiem jak będzie wyglądać leczenie. Widać, że traktuje swój zawód z pasją i pełnym zaangażowaniem. Gabinet jest świetnie wyposażony w …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Daniel Leszczyński

Chirurg ogólny, Urolog

Szpital Lux Med
Puławska 455

Obrzezanie pełne, likwidacja zaawansowanej stulejki. Strach miał olbrzymie oczy. Zabieg laserowy przeprowadzony mistrzowsko. Opieka po zabiegu rewelacyjna. Tym którzy się boją, powiadam: bez obaw! Wielkie dzięki dla Pana Doktora ( Ode mnie i od mojej żony ;-)
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Marta Kowal

Przychodnia Stomatologiczna
Esperanto 12

Pani Marta jest genialnym lekarzem! Mila, bardzo dokladna. Przestałam się bać leczenia stomatologicznego! Wyleczyłam u Pani wszystkie zęby. Nie mam już stresu przed wizytą kontrolną) Bardzo dziękuję!!!
Opinia dodana przez: Ludmiła

Michał Pelc

Al. Jana Pawła II 61B/247

Najlepszy specjalista od beznadziejnych przypadków. Skomplikowana wada zgryzu nie stanowi problemu, a traumy po dentystach można zapomnieć.
Opinia dodana przez: Małgorzata K.

dr hab. n. med. Andrzej Suwara

Ortopeda, Chirurg ortopeda

MEDI HORIZON CLINIC
Domaniewska 39A

Znam Pana Doktora Suwarę jeszcze z czasów ,gdy pracował w szpitalu w Starachowicach(2002r).Wtedy moja 2,5 letnia córka miała wypadek. Jej dwa małe paluszki zostały prawie ucięte (można powiedzieć, że wisiały na włosku). Po dotarciu do szpitala trafiłyśmy na dr Suwarę, który podjął się bez wachania zabiegu uratowania paluszków mojej córki. Bardzo się cieszę, że wtedy zaufałam dr Suwarze,bo dzięki niemu moje dziecko ma wszystkie palce i co ważniejsze ma w …
Opinia dodana przez: Renata
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr Łukasz Antolak

dr Łukasz Antolak

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Medyczne Gamma
Broniewskiego 3

Bardzo dobry lekarz. Wnikliwy, dokładny jestem pod dużym wrażeniem zaangażowania. Potrafi cierpliwie wytłumaczyć. Spodobało mi się jego indywidualne podejście i zaangażowanie, które w obecnych czasach jest tak rzadko spotykane. Więcej takich nadzwyczajnych lekarzy to służba zdrowia byłaby bardziej ludzka.
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Eryk Chrapowicki

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Instytut Onkologii im. M.Skłodowskiej Curie
Wawelska

Przyjazny , konkretny, potrafi słuchać pacjenta, bardzo empatyczny posiadający bogatą wiedzę medyczną i doświadczenie. Szczerze polecamy
Opinia dodana przez: Sławek

dr n. med. Paweł Piotrowski

Chirurg onkolog

Lecznica Lekarzy Specjalistów "Puls"
Plutonu Torpedy 26

Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Iwona Werocy-Yehya

Archimedesa 3/40

Pani Iwona to stomatolog, na którego zawsze można liczyć – skuteczna i niezwykle profesjonalna w swoim podejściu. Z pełnym zaangażowaniem podchodzi do leczenia, dbając o najwyższe standardy, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewności, że jesteśmy w dobrych rękach. Polecam każdemu, kto szuka fachowej opieki!

lek. dent. Konrad Krszyna

Stomatologia DENTICA NZOZ
Ogrodowa 16B

Perfekcjonista, super profesjonalista. Mega pozytywne podejście do pacjenta. Naprawdę można poczuć się podczas wizyty komfortowo, bezpieczenie.

lekarz Maria Sowa-Molska

Chirurg plastyczny

Marszałkowska 84/92

Pani dr.Sowa Molska jest /tak uważam/ najlepszym chirurgiem plastycznym w Warszawie.Bardzo się ucieszyłam gdy zgodziła się na wykonanie u mnie zabiegu.Niestety zmieniła zdanie/widocznie miała ważne powody/.Szanuję jej decyzję. Do Pani dr. mam pełne zaufanie,jest super dokładna ,kompetentna i precyzyjna. Wszystkim potrzebującym pomocy chirurga plastycznego polecam Panią dr.Sowę Molską.Życzę jej wielu sukcesów.Pozdrawiam serdecznie Wiesława B 14.01.2025r
Opinia dodana przez: Wiesława B

lek. dent. Elwira Piotrowicz-Mierzwa

Al. Reymonta Władysława 12 A/lok.11

Pani doktor Ewelina Piotrowicz-Mierzwa to prawdziwa specjalistka z powołania. Bardzo opanowana, empatyczna i autentycznie zainteresowana pacjentem. Od samego początku wizyty buduje atmosferę zaufania – wszystko dokładnie tłumaczy krok po kroku, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna. W gabinecie panowała tak kojąca aura, że momentami czułam się, jakbym była u psychologa, a nie u stomatologa! To było naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Dziękuję z całego serca za profesjonalizm, delikatność i ludzkie podejście. …

lekarz Marek Sikora

Jana III Sobieskiego 18

Świetny chirurg i profesjonalne podejście do pacjenta. Mój zabieg czy operacją to podobno prosta sprawa ale jestem mu wdzięczny za wszystko. Personel cały chirurgii ogólnej szpitala w Otwocku przy ul. Stefana Batorego fantastyczny. No i jako pacjent też trzeba być dla nich człowiekiem i wszystko gra. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Sebastian
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Krzysztof Ostrowski

dr n. med. Krzysztof Ostrowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)

Pan doktor jest niezwykle milym i rzeczowym lekarzem. Wszystko dokładnie wyjaśnia i tłumaczy jest cierpliwy i uwaznie słucha. Poświęca tyle czasu ile jest potrzeba nie spieszy się.To przyjemność mieć kontakt z Panem Doktorem a przede wszystkim mieć poczucie bycia w dobrych rekach. Polecam i cieszę się ze moglam byc konsultowana przez Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Teresa

lek. dent. Jacek Dawidowicz

Waryńskiego 9 lok. 23

Znam Doktora wiele wiele lat..., nigdy mnie nie zawiódł. Dzisiaj chcę podzielić się tym z innymi stresującymi się dentystą ludźmi. Pan Doktor nie tylko zna się na swojej robocie, po prostu Mistrz!!!, ale potrafi ukoić, przemówić, poradzić. Ludzki Pan, bardzo Go lubię i wszystkim polecam z całego ❤️ W ogóle przyjazna, na miarę XXI wieku Klinika.
Opinia dodana przez: Grażyna

lek. dent. Marta Krawcow

BO-DENTAL Gabinet Stomatologiczny
Międzyborska 60/62

Najlepsza stomatolog u jakiej byłam-sympatyczna i delikatna,widać że lubi swoją pracę, doradza zawsze najlepszą opcję zarówno leczenia jak i cenową.Polecam wszystkim a przede wszystkim tym,którzy nie przepadają za wizytami u stomatologa.
Opinia dodana przez: Aga
Stomatolog godny polecenia. Trafiłam do Pani Czerwińskiej z polecenia męża:)który bardzo sobie chwali jej usługi. Pani doktor bardzo miła, troskliwa (co chwilę spradza czy aby na pewno nie boli:))sumiennie tłumaczy co należy zrobic i ile będzie kosztowało. Co do "jakości" ja zaczełam póki co chodzić i moge powiedzieć, że zeby mam bardzo ładnie naprawione, mój mąż po od 3 lat jest jej pacjentem i nie uskarża się by coś było …