Marek Murawski

Chirurg plastyczny

Szpital MSWiA
Wołowska

Byłam na konsultacji, lekarz zaproponował Browlift, zgodziłam się bo uwierzyłam w kompetencje lekarza. Blizny są ogromne, nierówne, jedna wyżej nad brwią, druga jest zygzakiem na linii brwi. Wygląda to strasznie, byłam na kilku zabiegach usuwania blizn ale dostałam informację, że już nic nie da się zrobić, a blizny kompletnie oszpeciły mi twarz. Nie polecam.

dr n. med. Mariusz Uryszek

Szpital Lux Med
Puławska 455

Bardzo polecam, konkretne i profesjonalne podejście. Szybka reakcja, stworzona miła atmosfera. Cieszę się że trafiłam pod opiekę pana doktora!
Opinia dodana przez: Alicja

lek. dent. Tomasz Fałkowski

KidsMed
Syta 120

Bardzo polecam P. dr Tomasza Falkowskiego. Młody zespół z wielką troską i entuzjazmem podchodzią do spraw pacjentów. W wesołej atmosferze udało się zrobić ząbki, wcześniej omawiając schemat działania. Dziękuję 😁
Opinia dodana przez: Julia
Lepiej nie mogłem trafić!!! Profesjonalizm, empatia... Doktor Cichocki to doskonały onkolog-chirurg i po prostu bardzo dobry lekarz.
Opinia dodana przez: Wiesław

lek. dent. Paweł Rosik

Centrum Stomatologii Efektdent Filip Cezary Brzozowski
Rudnickiego 3A/lok. 7H

Szczerze polecam Państwu osobę Pana Doktora Pawła Rosika.Zgodnie z planem leczenia - pierwszy chory ząb oczyszczony i zaplombowany.Nie było jeżdżenia "borkiem" po żywym mózgu (jak do tej pory w dość smutnej historii moich kontaktów z polską stomatologią),ale zabieg wręcz relaksacyjny po bezbolesnym znieczuleniu.Myślę,że Pan Doktor nie patrzy na pacjenta jak na kolejny (beznadziejny) przypadek medyczny do uleczenia,ale -holistycznie- z uwzględnieniem bogactwa i braków osoby - człowieka i jego aktualnej sytuacji.Mam …
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Piotr Grzesiuk

Samodzielny Publiczny Kliniczny Szpital Okulistyczny
ulica Sierakowskiego 13

Bardzo profesjonalny dentysta. Ma stosunkowo niskie ceny bo pozwala sobie na pracę bez tych wszystkich asystentów i techników, wyszukanych recepcji, wysublimowanych placówek. Obecnie przyjmuje w gabinecie z boku budynku szkoły przy ul. Kowieńskiej. I po prostu skupia się na tym co wychodzi najbardziej - leczeniem zębów. Ze wszystkim w gabinecie radzi sobie sam i to całkiem nieźle. Jest bardzo miły, elastyczny jeśli chodzi o terminy i ma na prawdę dobre …
Opinia dodana przez: Avruk

dr n. med. Paweł Zawadzki

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Dentis
ul. Bukowińska 22A lok. 4u, 02-703 Warszawa

W żadnym wypadki nie polecam. Przeciwnie. Poważne ryzyko utraty zdrowia. Można żałować do końca życia

dr n. med. Marek Tramś

Chirurg ogólny, Ortopeda

Szpital Lux Med
Puławska 455

Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Opinia dodana przez: krzysztof

lek. dent. Grażyna Stelmaszczyk-Niezgoda

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

STOMATOLOGIA&PROTETYKA
Radzymińska 234/236

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, pani doktor zawsze wszystko wytłumaczy. Leczę się u niej od wielu lat, jest naprawdę godna polecenia! Usługa na najwyższym poziomie!
Opinia dodana przez: Stefan
Pan Profesor to człowiek ogromnej wiedzy i empatii. Niezwykle zaangażowany w leczenie. Jako jedyny lekarz dał nam nadzieję. Dzięki Niemu mój mąż żyje. Bezinteresowny. Panie Profesorze bardzo dziękujemy i życzymy zdrowia.

lekarz Leszek Sójka

Prima-Dent

Niestety nie mogę polecić tego stomatologa. Założył wypełnienie na ząb, który po kilku miesiącach bólu okazało się, że podszedł ropą i prawie doszło do zakażenia okostnej. Na szczęście trafiłem później do świetnej specjalistki i udało się uratować ząb. Podsumowując lekarz dobry do prostych wypełnień zęba i higienizacji. W pozostałych przypadkach nie polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Piotr Fabrycy

Serocka 51 A lok. 2

Miły stomatolog do pogawędki. W trakcie konsultacji lub leczenia nie informuje o wszystkich możliwościach i posługuje się krótkimi zdawkowymi informacjami. Nie wykorzystuje nowych możliwości odbudowy zębów. Preferuje odbudowy koronami nawet jeśli wiek pacjenta jest młody i ten ma prawie całe ząb. Czyszczenie zębów z kamienia wykonane niedbale - pozostawiony kamień na trójce od strony językowej, w przestrzeniach międzyzębowych siekaczy oraz na zębach trzonowych (siódemki).

lek. dent. Wojciech Lambrecht

Bełdan 2

Pan Doktor od początku do końca ekstrakcji 8 wykazał się pełnym profesjonalizmem, wyjaśnił wszelkie niepewności, poinformował o przebiegu zabiegu jak również w trakcie mówił po kolei co się dzieje, jednocześnie uspokajając. Dba o pacjenta na każdym kroku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

dr n. med. Witold Bojar

Płocka 17 lok. 15

Bardzo dobry specjalista. Trafiłam do Doktora w bardzo złym stanie. Precyzyjnie opisuje co zamierza zrobić na danej wizycie. Naprawdę polecam.

lek. dent. Magdalena Chałacz

SPZOZ Warszawa-Białołęka
ulica Milenijna 4

Jedyny lekarz któremu nie jest obojętne zdrowie człowieka i dyskomfort z którym się zmagałem pół roku załatwiła w 5 min dziękuję pani z całego serca.
Opinia dodana przez: Mariusz

dr n. med. Jarosław Stańczyk

Chirurg plastyczny

Linea Corporis
Nowiniarska 1

Bardzo polecam dr i klinikę. Przed operacją konsultowałam się z wieloma lekarzami, znanymi nazwiskami i klinikami jednak nigdzie nie poczułam że to "ten" lekarz i miejsce . Po wozycie u dr Stańczyka odrazu wiedziałam, że tu zostanę. Symetryzacja dużej asymetrii , na 2 mc po operacji efekt świetny. Sam lekarz -człowiek i profesjonalista w jednym. Bez nadęcia , słuchający i ogromnie pozytywny . Polecam
Opinia dodana przez: Iza
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg stomatolog
                                       dr n. med. Piotr Wychowański

dr n. med. Piotr Wychowański

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Wychowański Stomatologia
Rakowiecka 9

Jestem pacjentem doktora Wychowańskiego od 11 lat. Ufam kompetencjom pana doktora, który kompleksowo podchodzi do leczenia, do tego bardzo dokładnie tłumaczy stomatologiczne zawiłości i przebieg proponowanego leczenia. Zawsze poświęca mi wystarczająco dużo czasu. Jeśli implanty lub korony, to tylko u doktora Wychowańskiego!
Opinia dodana przez: Krzysztof Michalak

dr Zbigniew Mentrak

Chirurg onkolog

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Dzisiaj 25 maja 2018 r. byłam na wizycie u Pana doktora Zbigniewa Mentraka , za wizytę zapłaciłam 170 zł, w gabinecie byłam 5 minut i uzyskałam poradę, "brać chemię", WOW, wysoce odkrywcze zalecenie dla osoby, która od lat tę chemię bierze bez widocznych efektów. Pan „doktor„ nawet nie pokusił się, aby rzetelnie zapoznać się z dokumentacją medyczną. Uważam takie postępowanie, za wysoce nieetyczne i niegodne człowieka, TYM BARDZIEJ lekarza. Nie …

lek. dent. Marek Durdyń

Chirurg stomatolog

Mazowieckie Centrum Stomatologiczne dawne Wojewodzkie Centrum Stomatologiczne
Nowy Zjazd 1

Nic dodać nic ująć. Bardzo wysokiej klasy specjalista. Trafiłam z polecenia koleżanki wiele lat temu z bólem zęba (a wcześniej był leczony ząb u innego stomatologa, z zębem byłam chyba 6 razy i oczywiście każda wizyta płatna masakra i wtedy trafiłam na Doktora na jednej wizycie załatwił wszystko ząb naprawiony i bez bólu) Następnym razem wyrwanie 8 trwało 5 minut potem bez żadnych komplikacji. Nadal leczę zęby jak jest potrzeba …
Opinia dodana przez: Iwona

lek. med. Jerzy Ruszkarski

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Jestem bardzo zadowolona. W rozmowie Pan doktor może nie jest wylewny, ale to mi odpowiada. Jest konkretny i zwięzły. Zabiegi wykonane bardzo dobrze, a blizny ładne:) Być może w poprzednim życiu był krawcem:)) Mogę polecić z czystym sumieniem Pana doktora, a jemu samemu baaardzo podziękować:)