lekarz Dorota Leonowicz

Madalińskiego 57/10

Świetna lekarka, profesjonalna, miła, uprzejma, cierpliwa. Robiła mi biopsję i operacje. Zajęła się mną jak kimś bliskim, chociaż mnie pierwszy raz na oczy widziała. Szczerze polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Dorota Castricum

lek. dent. Marzena Radzikowska

Turkot Barbara. Gabinet stomatologiczny
Grochowska 14F

Wspaniala pani doktor, sama trafilam do niej z polecenia juz kilka lat temu, a od tamtej pory polecam ja wszystkim znajomym. Fachowa, profesjonalna, bardzo staranna, a do tego przemila osoba.

lek. dent. Adriana Rydzińska

Ośrodek Pomocy Zdrowiu
Bellottiego Józefa 1

Wspaniała Stomatolog, bardzo profesjonalnie podchodząca do swojej pracy, Lekarz z ogromną wiedzą i uwagą na drugiego człowieka, podejście do pacjenta godne naśladowania.Gorąco polecam!

dr n. med. Aleksandra Kaszak

SoftDent
Pruszkowska 29/U3

W 100% polecam. Leczenie stomatologiczne zazwyczaj nie wymaga znieczulenia bo p.doktor jest bardzo delikatna. Dzieci też dzięki p.doktor przestały się bać stomatologa.
Opinia dodana przez: Aneta

dr n. med. Piotr Porzycki

Chirurg naczyniowy

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231

Chodzę na kontrolę już kilka lat. Wcześniej poddałem się operacji u lekarza. Wszystko OK. Polecam!

lekarz Aneta Dąbrowicz

Filia Nr 1 Anglo-American Corporation Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Stomatologiczna
Potocka 14

Dopiero gdy skorzystałam z usług innego stomatologa odczułam różnicę. Dotychczas myślałam, że wizyta u dentysty zawsze definitywnie kończy problem, a nie generuje nowe. Cóż, pani doktor Dąbrowicz teraz będzie poprawiac po koledze...Lepiej jeździc na drugi koniec miasta niż ryzykowac.

Katarzyna Kalwasińska-Woźniak

Centrum Stomatologii Estetycznej Dental Progress
Zwoleńska 127/25

Bardzo Miła gaduła. Zabiegi wykonuje delikatnie i co ważniejsze trwale. Nie mam wiedzy aby ocenić kompetencje dlatego z rezerwą daję "dobrze".

lek. med. Jarosław Rosochacki

Szpital Lux Med
Puławska 455

Jestem bardzo zadowolona . Wspaniały specjalista, profesjonalizm i życzliwośc to cechy przewodnie :-). POLECAM

lek. dent. Barbara Tałałaj

Samarytanka 25b

Profesjonalny, uprzejmy i dokładny stomatolog. Dobre podejście do dzieci i dorosłych. Stanowczo polecam

lek. dent. Karolina Lipska

NZOZ Poradnia Konsultantów Stomatologicznych
ulica Miła 6

Stomatologia zachowawcza na najwyższym poziomie. Rzeczowa i konkretna. Jakość usług jak to u Niemca - wszystkie plomby pomimo upływu czasu ciągle na miejscu. Polecam i do następnej wizyty!

lek. dent. Agnieszka Sicińska

CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Nowowiejska 37

Chciałbym podzielić się moim doświadczeniem po wizycie u doktor implantolog Agnieszki Sicińskiej. Jestem po konsultacji która przebiegła znakomicie, rzeczowo. Pani doktor wyjaśniła mi jakie mam możliwości odzyskania zębów i szczegółowo opisała zabieg. Otrzymałem także 2 kosztorysy z różnymi możliwościami odbudowy utraconych zębów. Zdecydowałem się na zabieg. Czekam teraz na dzień zabiegu bez obaw. Serdecznie polecam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Mateusz

dr n. med. Mieczysław Śmigielski

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Szpital Mazovia
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 47/u15

Badanie naszego dziecka szczegółowe, ale lekarz bardzo niemiły, kpiący, nie pozwalał dojść do słowa. Była to wizyta prywatna w Mazovii. Ciekawe jak pan doktor zachowuje się na wizytach państwowych... Fachowość w wykonywaniu zawodu to nie wszystko. Kultura osobista i traktowanie z godnością drugiego człowieka jest bardzo pożądanym dodatkiem, a tego niestety nie było. Ogólnie nie polecam. Ogromny niesmak niegrzecznym zachowaniem lekarza po wizycie pozostał mi i mężowi do dzisiaj.
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Jakub Radziszewski

Chirurg onkolog

ul.Roentgena

Dzięki Panu profesorowi żyję już ponad 16 lat,tyle minęło od profesjonalnie przeprowadzonej operacji przez cudownego Człowieka-lekarza .Bardzo dzlęmuję

prof. dr hab. Jacek Kowalczewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Specjalistyczna Przychodnia Rehabilitacyjna i Lecznicza "ORTO"
ul. Opaczewska 43 lok.125 (I piętro)

Szpital dr Grucy w Otwocku spędziłem tam ogółem przeszło dwa miesiące miałem trzy operacje. Endoproteza biodra oraz endoproteza kolana dwie operacje na nodze. Gdyby nie lekarze z tego właśnie szpitala miałbym krótko mówiąc przesrane życie ponieważ w 2016 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu na wskutek czego miałem złamaną nogę (kłykieć) i rękę. mój "wspaniały" szpital w Oleśnicy wsadził mi nogę na 3 miesiące i temat zamknięty po trzech miesiącach okazało się …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Mohammad Omidi

Bardzo fachowa otrzymalam pomoc a jestem duzym tchorzem ale juz mi Pan dr.usunal wielkiego guza na plecach i przyznam szczerze mam jeszcze szwy ale nic nie bolalo i nie boli .Wspanialy lekarz polecam kazdemu kto sie boi ja sie juz nie boje .
Opinia dodana przez: irena
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Adrian Tokajuk

dr n. med. Adrian Tokajuk

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Narodowy instytut onkologii
Roentgena 5

Wspaniały chirurg płuc Adrian Tokajuk empatyczny doświadczony pomocny. Byłam operowana przez Pana doktora. Godny polecenia.

lek. dent. Sylwia Skarżyńska

Słowackiego 53a

Najlepszy stomatolog!! Super podejście do człowieka, poświęca max czasu. Wszystko dokładnie tłumaczy.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg plastyczny
                                       dr Maciej Charaziński

dr Maciej Charaziński

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

ProMediOn Klinika Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej Warszawa
Kazimierza Wóycickiego 4

Opinia będzie długa ale dla osób, które szukają specjalisty z dobrym podejściem do pacjenta myśle, że warto przeczytać. Rzekomy ,,profesjonalista” posiada zerowe podejście i zrozumienie problemów pacjenta, który w tym fachu spotyka się głównie z osobami posiadającymi kompleksy. Pan doktor może jest ,fachowcem ale napewno nie dobrym psychologiem co w tej dziedzinie jest równie ważne. Swoim podejściem, brakiem chęci wysłuchania drugiej strony (podczas wizyty miałam możliwość powiedzenia jedynie 2 słów …

lekarz Piotr Zakrzewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Najlepszy ortopeda, którego do tej pory spotkałam. A miałam kontakt z wieloma. Kilka lat temu miałam artroskopię kolana (PRZED - wiele wizyt u różnych ortopedów). A ostatnio złamane kolano po wypadku i trafiłam na szczęście do dr. Piotra Zakrzewskiego. Od 1 wizyty już było czuć zaangażowanie i profesjonalizm. Pęlna szczegółowa diagnoza ze strony Doktora i skierowanie na operację, a po operacji całościowa opieka, wszystkie kontrolne badania, skierowanie na rehabilitację oraz …
Opinia dodana przez: LK

lek. dent. Elżbieta Kozieł

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B

Do pani doktor przychodzę od ponad 20 lat. Miła, ciepła osoba. Mój CUDOTWÓRCA. Uratowała mi wiele zębów. Bardzo kompetentna osoba. PASJONAT. Lekarz z powołania. Tylko u niej w gabinecie czuję się bezpieczna. Wszystkie leczone zęby przez panią doktor są nadal w dobrej kondycji nawet korona, którą mam już ponad 20 lat. Gabinet profesjonalnie i nowocześnie wyposażony - na najwyższym poziomie. To prawda, że są kolejki i czasem opóźnienia. Trudno się …
Opinia dodana przez: Malgorzata