św. Anny
Barska 16/20
Bardzo dobry specjalista, z empatycznym podejściem do pacjenta. Pomógł mi po tym jak inny lekarz spartaczył swoją pracę. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną empatie pomoc i doprowadzenie do porządku bałaganu który był we mnie.
Lilla Dent
Rakietników 17 lokal 1
Jest to osoba, bardzo profesjonalna, w pełni godna zaufania, na prawdę kochająca swój zawód!!! Moja rodzinka jest wierna Pani doktor od lat.
Lechicka 1B/8
U Pani doktor konsultowałem wyrwanie trzech ósemek. Dwie wyrwałem, a jedną zostawiliśmy ze względu na mozliwe powikłania. Polecam, widać fach w ręku i lata doswiadczeń.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Lekarska WolaDentalPark
ulica Mroczna 5a
Wspaniała,bardzo kontaktowa i uśmiechnięta stomatolog.Prawdziwy fachowiec w swojej dziedzinie.Świetny kontakt z dziećmi.Natychmiastowa pomoc ,bez kolejki w sytuacji kryzysowej-bardzo silny stan zapalny został opanowany bardzo szybko.Bardzo dziękuję 😍❤️
LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)
Wspaniały człowiek, wspaniały lekarz. Pamięta pacjenta, tłumaczy spokojnie, poświęca czas. Ma się poczucie bezpieczeństwa co w diagnostyce nowotworu jest chyba najważniejsze. Nie naciąga na wizyty prywatne , proponuje badania na NFZ. Polecam z całego serca.
W mojej ocenie - bardzo profesjonalna Pani Doktor. Jest przesympatyczna - dba o kontakt z Pacjentem i dobro dla niego. Przed założeniem aparatu, kilkukrotnie przekładała termin ze względu na jak najbardziej odpowiednie przygotowanie (scaling, wypełnienie ubytków, szyna relaksacyjna), co bardzo się opłaciło. Każda wizyta przebiega w przyjaznej atmosferze, Doktor jest zawsze otwarta na pomoc w awaryjnych sytuacjach (np. odklejenie zamka) Polecam bardzo! W moim rankingu - specjalista nr. 1!!! Nie …
Oddział XII Międzylesie
Dzieci Polskich 20
Świetny lekarz i wspaniały człowiek. Operował mojego synka (blizna praktycznie niewidoczna). Może trochę zabiegany ale niezwykle uprzejmy i sympatyczny (a to rzadka cecha u lekarza). Super podejście do pacjentów i rodziców. Trafiliśmy na niego przypadkiem a okazał się strzałem w dziesiątkę. Jak najbardziej polecam doktora Tomasza!
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Ja również byłem operowany przez dr n. med. E. Szpakowskiego i jestem bardzo zadowolony z tej operacji. Czuję, jakbym dostał nowe życie. Doktor wraz z zespołem uratował mi życie. Przeszedłem operację w sierpniu br. metodą Davida z remodelingiem zastawki. Ze szpitala wyszedłem w dobrym stanie praktycznie bez powiklań. Powoli wracają mi siły i liczę, że jeszcze wrócę do sportu jak z czasów sprzed operacji. Całemu zespołowi, a przede wszystkim doktorowi …
ul. Boremlowska 35/32
Bardzo uprzejma leczenie nienaganne szybko bardzo dobre podejście do dzieci miła atmosfera.¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!
Po pierwszej wizycie mojej córki (7 lat) byłam panią doktor zachwycona, ale na tym radość się skończyła: 1. przy każdej wizycie było opóźnienie w kolejce co najmniej pół godziny, chcąc ominąć nudne czekanie (bo co niby ma do zrobienia 7 latek czekając 30-40-50 minut na wizytę, a czasem musiała brać że sobą jeszcze maluszka półrocznego, bo nie było z kim zostawić) jednego (i to już był ostatni u tej pani) …
Lecznictwo Zamknięte
Niekłańska 4/24
Do Pana doktora trafiliśmy z synem ze słamaniem kości piszczelowej. Byliśmy dopisani jako dodatkowi pacjenci. Pan doktor przyjął nas przed czasem, przed wszystkimi pacjentami. Nie czuliśmy pośpiechu, wręcz przeciwnie. Pan doktor był miły, konkretny i kompetentny. Polecam tego specjalistę.
Byłem pacjentem Pani Doktor, entuzjazm, profesjonalizm, zaangażowanie i wiedzą oraz odwaga w nowoczesnych technologiach medycznych pozwalają czuć siew pełni zaopiekowanym pacjentem. Pani doktor obok medycyny ukończyła również studia z biologii. Pani Doktor zawsze uśmiechnięta zaraża uśmiechem innych. Polecam i dziękuję Psni doktor za piękny uśmiech.
Bardzo spóznione,ale bardzo serdeczne podziękowania dla Pani Doktor Inez Prokurat.Dzięki Pani Doktor mogłem wrócić do normalnego funkcjonowania.Fachowe podejście do pacjęta,delikatność przy zabiegach i poczucie humoru,gwarantują pełną satysfakcję. Pomoc stomatologiczna na najwyższym poziomie .Gorąco polecam
Rejonowa Białołęka
Milenijna
Od ponad 15 lat korzystam z usług Pani Agnieszki. Zawsze działa profesjonalnie i z uśmiechem na twarzy. Wie kiedy boli i jak na to zaradzić. Nigdy się nie zawiodłem. Polecam
SZPZLO Warszawa - Rembertów
Dwóch Mieczy
😢bardzo, bardzo szkoda że pan doktor Marek Olewiński ,wspaniały człowiek , wspaniały chirurg juz nie pracuje w Mińsku Mazowieckim 😭.Przed 4 laty uratował mi życie (operacja jelita grubego na „ostro”)-zajal się mną jak matką Dziekuje panie doktorze.Wdzięczna pacjentka Joanna 🙂
Centrum Onkologii - Instytut
rengena5
Pan Profesor to najlepszy w Polsce specjalista od nowotworów tkanek miękkich, co potwierdzają opinie innych lekarzy tego fachu jak i internetowych forów i grup, pełnych wypowiedzi od wyleczonych pacjentów. Cieszę się, że i mnie został polecony i w błyskawiczny sposób wyleczył mnie z rzadkiego przypadku, o którym inni lekarze nie słyszeli, nie chcieli się douczyć. Pan Profesor to nadczłowiek, lekarz z powołania, znakomity chirurg i psycholog, co sprawia, że człowiek …
Mnie zabrakło podania ceny leczenia przez lekarza, uważam że powinien poinformować jaki jest koszt. Ja niestety byłam zaskoczona po wizycie i jak przyszło do płacenia to mało nie zemdlałam (prawie 500zł.) Wystarczyło abym została uprzedzona, a co gdybym nie miała przy sobie takiej sumy?