lekarz Jacek Pucz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Myślenicach
ulica Szpitalna 2
32-400 Myślenice

Lekarz z ogromną wiedzą , doświadczeniem i zaangażowaniem. Świetny chirurg . Pełen profesjonalizm , a także życzliwość.

Marcin Niekra

Chirurg stomatolog

al. Grunwaldzka 212 (Company House

Profesjonalny, empatyczny doktor. Polecam! Natomiast szczególne podziękowania kieruję do asystentki doktora - Pani Ani, która zawsze gdy tylko pojawiła się sytuacja awaryjna (np. odklejony retainer) znajdowała czas w grafiku na wizytę w gabinecie - dzięki czemu wrócić do normalnego funkcjonowania. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Dominik

lekarz Bartosz Sławiński

PCZ
F. Ceynowy
Kartuzy

W 2024 r. mialam usuniecie faldu brzusznego u Pana doktora Sławińskiego jestem bardzo ale to bardzo zadowolona bardzo polecam i dziekuje Panu i całemu zespolowi za pomoc przed i po operacji

dr Paweł Nawrocki

Szpital Wojskowy w Gliwicach
Gliwice

Bardzo dobry chirurg, super podejście do pacjenta, przed operacją wytłumaczył mi jak to będzie robione, miałem duże obawy bo to moja czwarta operacja przepukliny brzusznej. Ale w końcu mój brzuch wygląda tak jak powinien, czyli bez widocznej "PIŁKI" na brzuchu. Operację miałem w listopadzie 2025
Opinia dodana przez: Mirosław

mgr Andrzej Tyczyński

Przychodnia
Aleja Wolności 1A
63-500 Ostrzeszów

Bardzo kompetentny lekarz. Szybka diagnoza. Miły konkretny. Najlepsza opieka. Polecam Pana Doktora w 100% .

dr n. med. Michał Paliga

Stefana Batorego 18
Bytom

Bardzo sympatyczny lekarz. Wszytsko wytlumaczone, szybko i sprawnie. Duze doswiadczenie zawodowe. Polecam

lekarz Krzysztof Klawonn

Chirurg ogólny, Ortopeda

os. Kopernika 5/12
83-200 Starogard Gdański

Miałam wyznaczony termin kwalifikacji do operacji stawu biodrowego. Przyjął mnie Pan Dr Krzysztof Klawonn i po zbadaniu, oraz krótkiej rozmowie, zostałam zaskoczona wyznaczonym terminem. Tego dnia dostałam długo wyczekiwane skierowanie do Sanatorium. Nie wiedziałam jaką podjąć decyzję. Pan Dr Krzysztof Klawonn ma świetne podejście do pacjenta. Jest bardzo miły i życzliwy. Oznacza się wysoką kulturą osobistą i szacunkiem do drugiego człowieka. Miałam świadomość, że trafiam na wspaniałego i wyjątkowego specjalistę …
Opinia dodana przez: Teresa K.

dr n. med. Marek Tramś

Chirurg ogólny, Ortopeda

Szpital Lux Med
Puławska 455

Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Opinia dodana przez: krzysztof

lekarz Karol Wesołowski

Centrum Zdrowia SALUS
Zielona 8
76-200 Słupsk

Bardzo kompetentny lekarz. Kolonoskopia przeprowadzona w miłej atmosferze. Osoba konkretna i fachowa dzięki czemu badanie sprawnie i bezboleśnie przeprowadzone. Godny polecenia

lekarz Janusz Gardeła

Dworcowa 1d (Medicus 2)
Jastrzębie-Zdrój

Wielki człowiek to cud że do niego trafiłem . Naprawdę uratował mi życie . Wielki szacu to za mało. Szczegółowo wyjaśnia co jest, jaki będzie przebieg leczenia. Wysoka kultura osobista. Każdemu życzy żeby tylko trafiali na takich lekarzy
Opinia dodana przez: Zenon

lekarz Mirosław Melaniuk

Chirurg naczyniowy

Gliniana 32
Lublin

Szczerze odradzam wizyt u tego Pana. Jest osobą opryskliwą. Nie słucha absolutnie pacjentow. Nie chce wiedzieć z czym się pacjent zgłasza. Poniżając pacjenta, udowadnia mu że to co mówi pacjent jest nieprawdą. Jak dla mnie to źle wybrany zawód. Zero empatii i kompetencji.

dr n. med. Maciej Miernik

SPSK1
SIEDLECKA 2
Police

W przychodni chirurgicznej Lancet usunięto mi włókniaka. Wszystko odbyło się szubko i sprawnie. Zabieg który przeprowadził dr Miernik był prawie bezbolesny a jednocześnie odczułem pewną dozę empatii ze strony Pana doktora i personelu medycznego. Jestem bardzo zadowolony i serdecznie dziękuję Aleksander
Opinia dodana przez: Aleksander

prof. dr hab. n. med. Piotr Terlecki

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Lublin

Wielkie podziękowania dla Pana doktora za pomyślną operację dzięki której mój ojciec wrócił do zdrowia.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Adam Szendorowicz

Chirurg dziecięcy, Ortopeda

Wojewodzki Specialistyczny Szpital Dzieciecy
Olsztyn

Jestem pod olbrzymim wrażeniem kontaktu z lekarzem. Absolutnie godny polecenia - rzeczowy, konkretny, świetny specjalista. Mimo pandemii bardzo spokojny i uprzejmy - znalazł czas, aby wytłumaczyć mi konieczność przeprowadzenia operacji dziecka i zaraz po niej przyszedł, żeby poinformować mnie, że wszystko przebiegło zgodnie z planem.

lekarz Wiesław Nowobilski

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Zdecydowałam się na gastroskopię w klinice Dobosz i nie żałuje. Bardzo sprawnie poszło. Lekarz na początku wydawał się „nie do rozmowy” ale spróbowałam rozluźnić atmosferę i było lepiej. Po badaniu było już bardzo miło co do rozmowy. Nie jest „wylewny” w rozmowie ale bardzo dokładny i tłumaczy jak zrobić żeby badanie przebiegło szybko, uspokajał i przypominał w czasie badania jak oddychać itd. Jeśli będę musiała wykonać jeszcze raz badanie zdecyduję …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Krzysztof Pietruszka

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

ulica Zielona 6/1
58-560 Jelenia Góra

Fantastyczny lekarz . Nie spotkałem się jeszcze nigdy żeby lekarz poświęcał tyle czasu pacjętowi . Nie spogląda na zegarek jeśli trzeba to wizyta trwa i pół godziny. Wykazuje ogromne zainteresowanie problemem szuka jak najlepszego rozwiązania żeby pomóc . Dziękuję z całego serca Panie doktorze. Oby więcej takich lekarzy . Pozdrawiam serdecznie Andrzej Szymański
Opinia dodana przez: Andrzej Szymański

lekarz Piotr Wojtasik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Chciałbym bardzo podziękować za uratowanie życia mojej żonie. Przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii na temat dr. Wojtasika i przynajmniej w ten sposób wyrazić wdzięczność za ponad 2 miesiące udanego leczenia, dwóch operacji i wspaniałej opieki pooperacyjnej. Muszę również wspomnieć o zespole pielęgniarek na oddziale Chirurgii Ogólnej i Onkologicznej. Opieka z ich strony również zasługuje na wielkie podziękowania i uznanie. Gdyby tak przebiegało leczenie we wszystkich szpitalach to z pewnością …
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Tomasz Kozarski

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
45-418 Opole

Z pełnym przekonaniem polecam doktora Kozarskiego. Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromny profesjonalizm, wiedzę, oraz doświadczenie. Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił, cierpliwie odpowiadał na każde pytanie i przedstawił jasny plan leczenia co dało mi poczucie bezpieczeństwa i zaufania. Zabieg został przeprowadzony bardzno sprawnie z najwyższą starannością. Mimo stresu czułam się zaopiekowana a podejście lekarza było spokojne, empatyczne i pełne szacunku do pacjenta. Rekowalescencja przebiegła bez komplikacji. Na szczególne uznanie zasługuje …
Opinia dodana przez: Alina

prof. dr hab. n. med. Marcin Kozakiewicz

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Szpital Św.Rodziny
łódź

W wyniku przeprowadzonej przez prof. Kozakiewicza na WAM operacji jednoszczękowej (!) sparaliżował mi on prawą połowę twarzy(!!!). Co gorsza, wbrew procedurom i powszechnym w literaturze dobrym praktykom odstąpił od jakiejkolwiek diagnostyki czy terapii - nie udzielił mi żadnej pomocy! Nawet nie zszedł do mnie po operacji, gdy wiadomo było, że nerw twarzowy został uszkodzony! Nigdy nie wykazał grama zainteresowania moim stanem zdrowia, mimo iż błagałem wielokrotnie o pomoc: o podanie …
Opinia dodana przez: Matt Bear

lekarz Urszula Zimoń

Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
44-200 Rybnik

Lekarz i Anioł tak można określić Panią Doktor w dwóch wyrazach. Lekarz bo pełen profesjonalizm, pomimo lekkiego stresu wynikającego z konieczności usunięcia niefrasobliwego błędu kolegów z innego szpitala podjęła się wyzwania aby naprawić powstałą dla mnie niedogodność i uciążliwość. W sposób jasny i klarowny otrzymałem informacje na temat czekającego mnie zabiegu, jego sposobu przeprowadzenia i oczekiwanego bólu po zabiegu. Anioł bo podejście do pacjenta było iście anielskie, spokojne, wyważone i …
Opinia dodana przez: Henryk