{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg dziecięcy

lek. dent. Beata Świątkowska

Chirurg dziecięcy, Chirurg stomatolog

Stomatolog Beata Świątkowska
Ignacego Krasickiego 30/84

Bardzo bardzo POLECAM uslugi Pani doctor. Prawdziwy wspanialy SPECJALISTA! Profesionalne podejcie, uprzejmosc i zupelnie bezinteresowna dorada, godna zaufania i powierzenia wszelkich prac. :) A wiem o czym mowie, bo mam juz w przeszlosci szereg nieprzyjemnych doswiadczen ze stomatologia ! Zbyt późno trafiłam w ręce doktor Świątkowskiej! wielka strata! Powodzenia w pracy zawodowej. Dziekuje za SUPER porade i opinie.
Opinia dodana przez: Joanna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg onkolog
                                       dr n. med. Zbigniew Plewa

dr n. med. Zbigniew Plewa

Instytut Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Dermedik
Wybickiego 42/2

Polecam. Pan Doktor Plewa jest bardzo empatyczną i ciepłą osobą. Chciałabym zarekomendować doktora . Pomógł mi z problemem. Wykonał u mnie spektakularną metamorfozę , za która jestem szalenie wdzięczna .Patrząc na stan przed , a teraz po zabiegu abdominoplastyki Mój brzuch jest nie do poznania i jestem przeszczęśliwa 🥰🥰 Dziękuje i pozdrawiam cieplutko
Opinia dodana przez: Aneta

lek. med. Wojciech Król

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Chirurgia Naczyń
Kapelanka 17

Doskonaly specjalista cieply człowiek zoperowal obie nogi jestem zadowolona po zabiegu nogi jak nowe bardzo ładnie wyglądają moge z czystym sumieniem polecić tak doskonałego lekarza
Opinia dodana przez: Sylwia Pieczarska
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ortopeda
                                       dr n. med. Adam Zawojski

dr n. med. Adam Zawojski

Chirurg ortopeda

Centrum Medyczne Chabrowa
Chabrowa 29/1

Lekarz godny polecenia! Ma ogromną wiedzę. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta! Polecam w 100 %.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg onkolog
                                       dr n. med. Diana Hodorowicz-Zaniewska

dr n. med. Diana Hodorowicz-Zaniewska

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

U Pani doktor leczę się w SCM clinic i z pełnym przekonaniem, polecam tę lekarkę wszystkim pacjentom, którzy szukają nie tylko fachowej pomocy medycznej, ale także wsparcia i zrozumienia w trudnym czasie choroby. Miałam ogromne szczęście, że trafiłam do tak wspaniałego specjalisty.
Opinia dodana przez: Zuza
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Okulista
                                       dr n. med. Michał Orski

dr n. med. Michał Orski

Okulista, Chirurg

COMO Centrum Okulistyki
Kątowa 10

Wspaniały lekarz. Doktor Orski uratował moje prawe oko robiąc skomplikowaną operację zaćmy wikłającej i podwichniętej. Bardzo dziękuję i z całego serca polecam!
Opinia dodana przez: Dorota
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg stomatolog
                                       lek. stom. Tomasz Dohnal

lek. stom. Tomasz Dohnal

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Centrum Zdrowego Uśmiechu
Miłkowskiego 3

Ogromnie polecam dr Tomasza Dohnala. Jest bardzo dobrym, sympatycznym, bardzo cierpliwym lekarzem, nawet w trudnych momentach pracy ze mną. Moje zęby były zaniedbane, osłabione i wymagały długiego leczenia. U dr Tomasza leczyłam zęby zachowawczo, kanałowo, protetycznie, miałam również wykonywane zabiegi chirurgiczne. Na koniec przeszłam metamorfozę uśmiechu. Polecam. Jestem bardzo zadowolona! :)
Opinia dodana przez: Natalia

lek. med. Mariusz Urban

Lekarz sportowy, Ortopeda

Centrum Ortopedyczno-Rehabilitacyjne ARTROMED
ulica Reymonta 22

Właśnie wróciłam po wizycie u dr Urbana i jestem zachwycona jego podejściem do pacjenta. Pan dr wszystko dokładnie mi wytłumaczył, poświęcił mi dużo czasu i podniósł mnie na duchu. Pan dr jest doskonałym fachowcem a równocześnie jest sympatyczny, z dużym poczuciem humoru. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. stom. Maciej Opach

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Chyba najlepszy lekarz u jakiego kiedykolwiek byłem jeśli chodzi o podejście do pacjenta. Kompetentny, komunikatywny. Rzetelnie omówiona i wykonana ekstrakcja ósemki.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Leszek Bolt

dr n. med. Leszek Bolt

Centrum Medyczne CHIRURGIA NACZYŃ
Kapelanka 17/9

Pan Doktor to znakomity specjalista, który łączy fachową wiedzę z wyjątkową empatią. Jego zaangażowanie, spokój i serdeczne podejście sprawiają, że nawet trudny czas choroby staje się łatwiejszy do zniesienia. To lekarz, któremu można w pełni zaufać.
Opinia dodana przez: Lidia
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Bohdan Pawlicki

dr n. med. Bohdan Pawlicki

Chirurg ogólny, Urolog

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Targowa 5/1

Syn ma problemy z żylakami powrózka nasiennego.Mielismy różne wątpliwości i pytania związane z koniecznością operacji.Pan doktor telefonicznie nas wysłuchał i udzielił porady, polecił dobrego chirurga.Jestesmy mu wdzięczni,bo wykazał zrozumienie dla naszych etycznych dylematów (badanie nasienia).Polecamy gorąco doktora.

lekarz Roman Kuśnierczyk

Chirurg naczyniowy

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Nie lubię gloryfikować lekarzy bo także popełniają błędy ale w przypadku Pana dr Romana Kuśnierczyka mogę powiedzieć tylko jedno Wirtuoz chirurgii przez duże W. Poza tym bardzo przystępny sposób bycia w kontakcie z pacjentem.
Opinia dodana przez: Grzegorz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lek. med. Anna Aseńko

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Mimo młodego wieku zdecydowałam się wykonać u Pani doktor plastykę powiek dolnych. Zabieg zmienił moje życie, wreszcie pozbyłam się mojego największego kompleksu, worków pod oczami. Wszystko robiłam prywatnie w SCM estetic w Krakowie, na konsultacjach Pani doktor była bardzo rzeczowo i wszystko dokładnie mi wytłumaczyła. Zabieg bez komplikacji, szybko mi się zagoiło.
Opinia dodana przez: Julia
                                       dr n. med. Rafał Pabiańczyk

dr n. med. Rafał Pabiańczyk

Chirurg plastyczny, Medycyna estetyczna

Face and Body Institute
Starowiślna 4/1

U doktora Pabiańczyka powiększałam piersi w SCM clinic. Zdecydowałam się na niego ze względu na bardzo dobre opinie i nie zawiodłam się. Efekt w 100% mnie zadowala, piersi są jędrne, równe no i podstawa widocznie większe. Czas po zabiegu był praktycznie bezbolesny, to miłe zaskoczenie, bo chyba bólu bałam się najbardziej. O samym lekarzu powiem jeszcze, że jest bardzo profesjonalny, jasno tłumaczy i odpowiada na pytania. Polecam.
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Dariusz Kotulski

Chirurg ogólny, Ortopeda dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Wysokiej klasy specjalista w chorobach ortopedycznych .Polecam. Postawił syna na nogi -dosłownie.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Pawelch59@gmail.com
                                       dr n. med. Kazimierz Cieślik

dr n. med. Kazimierz Cieślik

Chirurg plastyczny

CAMI Estetyczna Chirurgia Plastyczna i Laseroterapia
ul. Feliksa Konecznego 2/4U

W trakcie wizyty zaufanie do kompetencji była duża, bo zdecydowałam się na zabieg, ale po zabiegu niestety wszystko się zmieniło, poświęcony czas- tyle ile trzeba było- nic więcej, godny polecenia- być może, gdy nie będzie się królikiem doświadczalnym, tłumaczenie choroby i leczenia - to co w wypisie, kompleksowość podejścia- za pieniądze możne być ( zabiegi prywatne), uprzejmość - ok w trakcie wizyt wzbudza zaufanie, jednak co innego wizyta co innego …
                                       lekarz Robert Małek

lekarz Robert Małek

Chirurg plastyczny

Chirurg plastyczny, powiększanie piersi, botoks korekcja nosa - Chirurgia plastyczna Robert Małek
Tuchowska 6B/5

Witam wszystkich forumowiczów. Dziś mija 16 dni od mojej korekty nosa. Jako, że sama szukałam wielu odpowiedzi w internecie, na forach, poszukując odpowiedniego lekarza, pomyślałam, że było by fajnie jakby był ktoś kto opisał całą swoją „przygodę”, bo sama bym chciała przed swoją operacją coś takiego przeczytać ;-) Mój nos od zawsze był garbaty. Tzn może nie od zawsze, ale na pewno od okresu dojrzewania. Obecnie mam 25 lat. Nos …
Opinia dodana przez: kopciuszek

prof. dr hab. n. med. Piotr Skotnicki

ulica Kozienicka 17a

Wielcy ludzie tego świata mają większe prawo nawet do bycia antypatycznymi, bo dali od siebie dużo więcej dobrego niż znaczna większość z nas, a codziennie muszą się z nami konfrontować. Serdecznie polecam prof Skotnickiego.

lekarz Maciej Łabęcki

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Dziwią mnie negatywne opinie na temat pana doktora Łabędzkiego. Na każdej wizycie zarażał opanowaniem, odpowiadał na moje pytania i opowiadał na czym będzie polegała trudna operacja. Jestem już po niej i czuję ogromną wdzięczność do Pana Doktora i całego zespołu Oddziału Chirurgii Ogólnej Szpitala Rydygiera.
Opinia dodana przez: Ania