lekarz Tomasz Bartoszewicz

Parandowskiego 15

Przeczytałam inf portalu dotyczącą rzetelności wystawiania opinii i z największa szczerością nie polecam tego lekarza! Choruję na fibromialgię, ale ten temat został kompletnie pominięty podczas wizyty u dr T. Bartoszewicza! Najprawdopodobniej lekarz ten nie ma najmniejszego pojęcia na czym polega ta choroba i jak trudno jest z nią żyć. Może jest dobrym chirurgiem, ale na pewno nie posiada odpowiedniej wiedzy ,a podejmując się zbadania mnie oświadcza, ze jestem zdrowa! :)....marzę …
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Bożena Świeczkowska-Feiz

Chirurg stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRIMA-DENT Filia Nr 3
Króżańska 20

Nie polecam tej dentystki. Mam zastrzeżenia zarówno do leczenia, jak i do zachowania tej stomatolog. Nie będę tu wchodził w szczegóły. Szczegółowo opiszę to w skardze do Rzecznika Praw Pacjenta i do Rzecznika Odpowiedzialności Zawodowej Lekarzy przy Izbie Lekarskiej.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Goutam Chourasia

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Wczorajsze zachowanie lekarza było karygodne i niedopuszczalne. Dnia 31 marca 2022 r. trafiłam na SOR w Szpitalu przy ul. Borowskiej we Wrocławiu ze złamanym nadgarstkiem. Został mi założony gips. W dniu wczorajszym ponownie zgłosiłam się na SOR z powodu spuchniętych i zsiniałych palców na zagipsowanej ręce. Jak tylko zostałam wezwana, Dr Chourasia nawet nie zapytał czy mam czucie w ręce oraz czy mnie boli, a jedynie zarzucił, że nie ćwiczę …
Opinia dodana przez: Wiktoria

lekarz Jerzy Jabłecki

Kocha 8

W sierpniu został wykonany zabieg usuniecie gangliona. Mimo stosowania się do zalecien lekarza ganglion powrócił ponowie w tym samym miejscu ze zdwojoną siłą.
Opinia dodana przez: Xxx

lekarz Sławomir Krok

Spółka Partnerska Lekarzy Przychodnia "ZDROWIE" - Anna Graczyk-Duda, Ewa Raczyńska, Andrzej Walorski, Roman Wróbel
ulica Szpitalna 13
49-200 Grodków

Typowy przykład jaki nie powinien być lekarz. Bardzo nieprzyjemny, opryskliwy bez empatii, traktuje pacjenta z góry. Kompletnie nie czuć powołania – nie polecam. Radzę omijać szerokim łukiem

dr n. med. Mariusz Sykała

Chirurg dziecięcy

Sporna 16 (Wielkopolskie Centrum Zdrowia Dziecka)

Masakra nie polecam!!! Kompletny brak kompetencji, brak profesjonalizmu. Popełnił błąd do którego nie potrafi się przyznać.

lek. dent. Tomasz Janikowski

Chirurg stomatolog

Aleja Lipowa 66
84-240 Reda

Dla mnie pan był sympatyczny, aż zaczął działać... Brutalnie zrobione znieczulenie nie zwazajac, ze wciska metalem opuchniete miejsce a ja probuje zabrac jego reke z buzi, (a na codzien uwielbiam dentystow i nie czulam nigdy kiedy kluli).... Znieczulenie nawet bez stanu zapalnego nie zaczyna dzialac w 5sekund, a ten od razu rozcinal dziaslo do dlutowania...w dalszym ciagu na sile wbrew mnie... Samo rwanie konkretnie, ale ta osemka wyjatkowo prosto na …
Opinia dodana przez: Trauma

lekarz Tadeusz Wójcik

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Operował mojego tate z drugim chirurgiem w szpitalu JONSCHERA, Nie wykonali podstawowych badań, ale wykonali operacje. Pan Wójcik również nie pomyślał o diagnostyce za pomoca USG, Tomografu ;/ po otwarciu okazalo sie, ze moj tata potrzebuje chirurgow naczyniowych bo jest krwawienie i moze byc saczacy tetniak lub krwiak po urazie nerki i wtedy podjeto decyzje o przewiezieniu. Potraktowano mojego tate jak fantoma na ktorym moga sobie cwiczyc i probowac co …
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Włodzimierz Klonowski

ulica Medyczna 8/122
09-400 Płock

Obiektywnie....nawet ,,0" to za wysoka ocena!!!! Uprzejmość i podejście do pacjenta totalne dno!!!! Odradzam zdecydowanie ---- szukajcie pomocy gdzie indziej ...... strata czasu, nerwów i zdrowia!!!!!

lekarz Wojciech Czuba

Chirurg dziecięcy

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Nie byłam usatysfakcjonowana z wizyty. Nie zostałam poinformowana o stanie przepukliny mojego kilku miesięcznego dziecka, kazano mi umówić się na kolejną wizytę za miesiąc, gdzie po tym czasie mogę zostać wysłana z dzieckiem na operację ze zwiększonym ryzykiem niż jakby odbyła się w późniejszym czasie. Wizyta była szybka, bez tłumaczeń oraz wywiadu. Nie podważam absolutnie kompetencji lecz uważam, że zostałam totalnie zignorowana.

lekarz Janusz Winiarski

Armii Krajowej 1 m. 55
98-200 Sieradz

Zero kompetencji ,rana z ciałem obcym potwierdzone zdjęciem rtg i zostałem odesłany bez interwencji do domu ,żeby się zrosło i za miesiąc położyć się na szpital żeby usunąć obce ciało … na innym sorze od razu usunięto z rany ciało obce
Opinia dodana przez: Rafal

lekarz Nikolaj Lambrinow

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Konstytucji 3-go Maja 82
58-540 Karpacz

Przyjeżdżam na SOR z dzieckiem, które ma złamaną kość śródręcza a on mnie pyta dlaczego nie poszłam z tym do rodzinnego. Gdy szorstko odpowiadam co o tym myślę, z łaską wypisuje skierowanie na RTG.

lekarz Wiesław Radziszewski

ul. Jana Matejki 28/4
87-100 Toruń

Pan doktor jest nieuprzejmy, traktuje pacjenta przedmiotowo, nie wyjaśnił przebiegu zabiegu chirurgicznego, pan doktor pracowal w pośpiechu.rowniez był nieprzyjemy do asystujących mu pielęgniarek, liczy się tylko kolejny pacjent.

lekarz Tomasz Micorek

Szpital Powiatowy
aleja 1000-lecia 13
32-300 Olkusz

Witam.Miałem ostatnio zabieg usunięcia żylaka jednej nogi.Bałem się tego zabiegu, zwlekałem ale ileż można to odciągać.Pan Tomasz M stwierdził że nie ma się czego bać.Niestety jak się okazało po zabiegu zostało go jeszcze drugie tyle do usunięcia na łydce .Więc pytam pana Tomasza M dlaczego go zostawił?(na wizycie kontrolnej trwającej 1 minutę) co mi odpowiedział?.Cytuje:Leżał pan na plecach i nie miałem dostępu .A co jeżeli ktoś ma tylko żylaki na …

lekarz Marcin Nowak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczne Gabinety "Poli-Med"
ulica Żywiecka 71
43-300 Bielsko-Biała

Pan doktor to typowy przedstawiciel budżetówki. Pacjent dla niego to kolejna niezbyt mile widziana osoba. Nie jest w stanie wykrztusić z siebie ani dzień dobry ani do widzenia. Impertynent o dużym ego. Badanie było "na państwówce" może dlatego. Niemiły, arogancki, wszystko załatwiane w biegu byle sztuka się zgadzała. Przed badaniem /kolonoskopia/ nie poświecił ani jednego! zdania jak się zachować. Na uwagę mu zwróconą z pretensjami ze ma marnego pacjenta. Zdecydowanie …
Opinia dodana przez: jan

lekarz Arkadiusz Krupowies

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica Puchacza 6

Lekarz niekompetentny, zero jakiejkolwiek kultury i empatii do drugiego człowieka. Przyszłam z problemem pojawiających się pajączków i mocno widocznych żył. Jestem młodą osobą, u mnie w rodzinie jest to genetyczne, dlatego chciałam zacząć przeciwdziałać na wstępie pojawiających się zmian. Lekarz zlekceważył mnie.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Hieronim Grochowski

Biała 2
26-670 Pionki

Omijać szerokim Łukiem tego "lekarza". Zamiast ratować, śpi. Bierze dyżury w szpitalu, żeby się wyspać. Nie udzielił pomocy mojej umierającej Mamie, bo spał!

lekarz Janusz Sztompka

ZESPÓŁ PORADNI "ZDROWIE"
ulica Zielona 2A
99-200 Poddębice

Ordynarny, nieuprzejmy, bez podejścia do pacjenta. Przy wypisie pytając o zalecenia zostałam wyproszona z gabinetu. Trafiłam z ostrą trzustką i najprawdopodobniej potraktował mnie jak alkoholiczkę. Nikt nie udzielił mi informacji co mogło być tego przyczyną. Nie polecam zdecydowanie tego oddziała z takim lekarzem. Tragedia.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Jarosław Uchman

Skierniewicka 15
96-200 Rawa Mazowiecka

Nie polecam!! "Pan DOKTOR" traktuje pacjentów przedmiotowo i lekceważąco. Nie polecam wizyt publicznych (nie wiem jak prywatnie) u "PANA DOKTORA", gdyż okazać się może, że nic nie znaczący "plebs", przychodzący w sytuacji nagłej do szpitala, "znajduje swoje miejsce". Panie doktorze chylę czoła przed Pana edukacją, z pewnością jako jedyny ma Pan tak iście prestiżowy zawód, który nakazuje Panu "pokazanie" pacjentom, jak niewiele znaczą jako ludzie!!!

lekarz Przemysław Dobko

Mostnika 3
77-100 Bytów

Porażka. Bylem u niego na wizycie w Chojnicach i powiedział mi ze nie moge pracowac fizycznie i 120 zl. Wizyta ok 5 min. Nie ma sensu do niego chodzic.
Opinia dodana przez: Artur