Zabrze

lekarz Jacek Zimecki

Szpital Miejski w Zabrzu Spółka z o.o.
Zamkowa 4
41-700 Zabrze

Jestem po pierwszej wizycie u Pana Doktora. Owszem, trzeba trochę poczekać na swoją kolej, więc warto zarezerwować sobie więcej czasu, ale! W zamian za cierpliwość otrzymujemy serdeczne, empatyczne podejście do pacjenta. Pan Doktor ze spokojem i najwyższą kulturą wysłuchuje swoich pacjentów. Cierpliwie i zrozumiale wszystko tłumaczy. Bardzo kompetentny. Stawia trafne diagnozy i robi wszystko aby pacjentowi pomóc. Ja dziękuję za pomoc i serdecznie polecam Pana Doktora innym.
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Maria Krzemień

Nasze Zdrowie
Floriana 2-4
41-800 Zabrze

Świetny lekarz chodzę do niej z córką która jest po ciężkich przejściach tyłu lekarzy u których byliśmy to mam wrażenie że umieli tylko receptę wypisywać za opłacona wizytę. Z p.doktor jest inaczej jeździmy do Sierpca nie płacimy a wizyta profesjonalna na piątkę z plusem😊

dr n. med. Ilona Skoczylas

Kardiolog

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Pani doktor zajmowała się moją mamą Nie spotkałem jeszcze takiego lekarza,o takiej wrażliwości ,empatii a jednocześnie tak profesjonalnego Bardzo dziękuję Pani Doktor Ps Jeśli ktoś nie ma odwagi podpisać się pod swoją opinią to lepiej niech jej nie dodaje ,zwłaszcza tak bardzo krzywdzącej
Opinia dodana przez: Marek Żmudka

lekarz Zbigniew Olczak

Radiolog

Klinika Chirurgii Szczękowo-Twarzowej
3-go Maja 13-15
41-800 Zabrze

Pan doktor to świetny specjalista z doskonałym podejściem do dzieci. Korzystam z jego wiedzy, umiejętności juz 3 lata. Od czasów, kiedy syn był nieświadomy badania po czasy, kiedy stanowczo nie chciał współpracować! Pan doktor był zawsze cierpliwy i wyrozumiały. Ja polecam go z całego serca!

lekarz Aldona Stachura

Chirurg plastyczny

Szpital Specjalistyczny SANVIMED
Stanisława Moniuszki 78
41-807 Zabrze

Labioplastyka. To był mój drugi zabieg. Poprzedni przeprowadzony w innej klinice. Chciałam mocno ściąć wargi mniejsze, ponieważ wystawały za wargi większe, wyrównać je oraz zredukować fałdy wokół łechtaczki. Zabieg przeprowadzany był razem z ginekologiem lek. med. est. Efekt? wargi od połowy długości w dół zostały całkowicie wyrżnięte. Na górze jeszcze zostały ich resztki, ścięte nierówno — jeszcze większa asymetria niż przed zabiegiem. Co więcej, zostały dwie wypustki zaraz pod łechtaczką, …

lekarz Danuta Ziarko

ulica Gagarina 29/23
41-818 Zabrze

Jak dla mnie świetna lekarka, godna polecenia każdemu- od kobiet które planują pierwszą wizytę u ginekologa po prowadzenie ciąży. Miałam przyjemność być pod opieką Pani Danuty w trakcie ciąży, byłam zaopiekowana i pewna kompetencji Pani doktor. Każde badania były wyjaśnione, USG zawsze było robione, wszystkie wątpliwości były tłumaczone i rozwiane. Pomoc otrzymywałam na każdej płaszczyźnie i w każdym etapie ciąży. Serdecznie również chcę jeszcze raz podziękować.

dr hab. n. med. Ewa Nowalany-Kozielska

NZOZ SILESIA
ulica Wolności 124
41-800 Zabrze

Pani profesor, jest wybitnym kardiologiem, możliwość leczenia się u pani profesor, sprawia, że jako pacjent czuję się bezpiecznie.Konkretne badania, dobry dobór leków. Polecam każdemu kto potrzebuje konsultacji kardiologicznej.
Opinia dodana przez: Jacek Michalski

Piotr Gorczyca

Psycholog

fenix zabrze ul grunwaldzka 46
św. Urbana 18b lok. 4
41-800 Zabrze

Jest trochę specyficzny, ale nie ma co się dziwić, jeśli ma codziennie do czynienia z tyloma niezwykłymi pacjentami. W dodatku wciąż prowadzi działalność naukową. Jest kierownikiem katedry psychiatrii na Wydziale Lekarskim ŚUM i czeka go profesura tytularna. Człowiek niezwykle pracowity, wręcz pracoholik. Na spotkaniach sprawia wrażenie wciąż zmęczonego. Co do kompetencji. W skali od 1 do 5 daję mu solidną czwórkę. Idealny nie jest, ale potrafi dobrze dobrać leki. Potrafi …
Opinia dodana przez: Marcin
Bardzo dobry lekarz. Przede wszystkim - słucha pacjenta, można z nim o wszystkim porozmawiać, nie zbywa swoich pacjentów. Bardzo miły człowiek, polecam.

lekarz Leszek Wojsa

ulica Kowalska 14/1
41-800 Zabrze

Przeczytałam tą negatywną opinię wyżej i muszę napisać swoją bo absolutnie się nie zgadzam. Dr Wojsa to bardzo dobry lekarz, leczę się od lat ja i wiele moich koleżanek i wszystkie jesteśmy zadowolone. Zawsze trafna diagnoza, kiedy trzeba szczegółowe badania, ceny bardzo umiarkowane a jednocześnie można przyjść z NFZ. Nie trzeba długo czekać, doktor oddzwania jeśli nie może odebrać. Atmosfera komfortowa , pacjentka w pełni poinformowana o możliwościach różnych metod …

lekarz Barbara Jezierska-Krupa

Gabinet Lekarski Pediatryczny
Łangowskiego 8
41-800 Zabrze

Niestety opinie które widnieją są prawdą. Lekarka zakręcona- w swoim świecie. Nie zainteresowana małym pacjentem Oraz jego losem. Żeby wiedzieć co leczyć to myślę że jakiś wywiad jest potrzebny a ta pani przepisuje leki jak leci. Na chybił trafił i za 5 dni przyjść jak się nie polepszy. Rodzicu omijaj szerokim łukiem jeśli zdrowie Twojego dziecka jest dla Cb ważne .
Opinia dodana przez: Zofia

lek. med. Jerzy Foremny

Roosevelta 81
41-800 Zabrze

Lekarz z bardzo solidną wiedzą, tłumaczący wszystko dokładnie i bez pośpiechu. Na każde pytanie odpowiedź wyjaśniająca co i dlaczego. Bardzo miły człowiek. Otrzymaliśmy razem z mężem wyjaśnienia stanu zdrowia a także na co zwrócić uwagę i co monitorować. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Anna Gleixner

ulica Ks. Wajdy 4/3
41-800 Zabrze

Nie polecam usług Pani Doktor. Nie potrafi wyjaśnić diagnozy, interpretować testów wykonywanych przez komputer. Podczas wizyty sama przyznała się do braku wiedzy, co jest zaskakujące. Ocenia sytuację pacjenta stereotypowo, wrzucając do jednego worka wszystkich z daną diagnozą. Chyba brakuje tutaj umiejętności społecznych, bo nie rozumie zgłaszanych problemów. Pozwala pacjentowi się samodiagnozować - diagnoza jest taka, jak zasugeruje pacjent. Nie potrafi poświęcić bardzo krótkiego czasu dla pacjenta, pomimo małej kolejki i …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Lucjan Kępa

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM"
Szczęść Boże 1
41-800 Zabrze

Bardzo dobry lekarz, o wysokiej kulturze osobistej. Jest wybitnym specjalistą w zakresie boreliozy. Przy podejrzeniu tej choroby warto skorzystać z jego doświadczenia.

lekarz Maria Jeżewska

Dermatolog

Hagera 41
Zabrze

Ja niestety nie mam dobrego zdania...Pani doktor owszem miła, nawet bardzo ale już do niej nie wrócę, przyszedłem z zdiagnozowaną grzybicą palucha stopy prawej, palec zniekształcony po usunięciu, bardzo brzydki..przedstawiłem Pani doktor wynik badania- Flussarium spp-2+ obfite. Rada lekarza? nie trzeba lekarstw po prostu ''zapuścić'' paznokieć i go obciąć....oczywiście to nie pomogło, do tego miałem sporo brodawek na stopach Pani dr, zaleciła mrożenie ale jakby mnie wystraszyła-,że to jest BARDZO …
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Jakub Wasilewski

szpital rejonowy
41-800 Zabrze

Bardzo dobry fachowiec a do tego miły i uczynny człowiek. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Tomasz Gorycki
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Marzenna Gubała-Kacała

Chirurg dziecięcy

Centrum Medyczne "Silesiana" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Szybowa 2A
41-808 Zabrze

Jestesmy pod opieka pani doktor juz 5 miesiac. Jest osoba niezwykle ciepla, zawsze ma czas i cierpliwosc zeby porozmawiac z rodzicami, a co najwazniejsze jest swietnym lekarzem, pod jej nadzorem naczyniak naszej corki z ogromnych rozmiarow stal sie ledwo widoczny. Moge ja polecic calym sercem. Jestesmy bardzo wdzieczni! Mala pacjentka Zuzia Ballion z rodzicami:)
Opinia dodana przez: Agata

Andrzej Dłubak

Szpital
Wolności 338B
41-800 Zabrze

Byłam u wielu ginekologów i nikt nie spojrzał na moje dolegliwości tak holistycznie jak dr. Dłubak. Jestem pewna, że jestem w dobrych rękach, przychodząc tam na wizytę. Do doktora chodzi od wielu lat moja mama, pomagał jej z różnymi zmianami bardzo skutecznie. Moja siostra również dzięki leczeniu mogła szczęśliwie zajść w ciąże. Mam wielkie zaufanie do tego specjalisty i polecam go każdemu.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Teresa Porwisz-Jagoda

Franciszkańska 26a/6
41-819 Zabrze

Lecze sie u Pani dr od 2000r i chcialabym miec takich wszystkich lekarzy. Zawsze dobra diagnoza i trafione leki . Leczy sie rowniez moja mama i corka ktora w Anglii leczyla sie pol roku bez efektu a dr Porwisz od razu postawila diagnize z dobranymi lekami i jakos pomoglo do dnia dzisiejszego. Pozdrawiam Marzena
Opinia dodana przez: Marzena

dr n. med. Elżbieta Adamowicz-Czoch

Buchenwaldczyków 33 lok. 2
41-800 Zabrze

bardzo kompetentny lekarz .W rozmowie z pacjentem interesuje się wszystkimi problemami zdrowotnymi.Tłumaczy istotę choroby oraz sposób leczenia.Podczas badania zauważyła u mnie problem onkologiczny ,iuż jestem po leczeniu.Na każdej wizycie pacjent dostaję konsultacje do innych specjalistów u których się leczy w tym do lekarza rodzinnego,