przywrócił moją nadzieję w lekarzy-ich podejście do pacjenta
przywrócił moją nadzieję w lekarzy-ich podejście do pacjenta
Trafiłam do pana doktora nie z polecenia , nie prywatnie .Poprostu dostałam skierowanie do poradni i poszłam. Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem do mnie osobiście i zawodowo.W skrócie napisałabym tak : profesjonalny , konkretny i kompetentny , przy czym przezabawne poczucie humoru . Weszłam do gabinetu ma miękkich nogach ze strachu a wyszłam śmiejąc się.Jeżeli ktoś chce fachowej porady to jak najbardziej polecam pana doktora.
Super lekarz!!! Naprawdę gorąco polecam!!! Nie zmieniłabym go na żadnego kolwiek innego.
lekarz, który potrafi leczyć bardzo dobry specjalista godny polecenia innym
lekarz, który potrafi leczyć bardzo dobry specjalista godny polecenia innym
Wspaniały lekarz. Wprowadza luźną atmosferę, ma dużo zrozumienia dla pacjenta i wzbudza zaufanie. Byłam u niego na wizycie na NFZ, a poswięcił mi dużo czasu i zajął się mną kompleksowo. A do tego jest przesymaptycznym lekarzem ze świetnym poczuciem humoru! Poleciłam go już dwóm moim znajomym i też nie żałują!
Jestem dawna pacjentką Pana Doktora. Cieszę się że do Niego kiedyś trafiłam i jestem Mu bardzo wdzięczna za wszystko co dla mnie zrobił. Bardzo szybko postawił prawidłową diagnozę (inni lekarze mieli wiele wątpliwości), zajął się mną wyjątkowo i bezinteresownie. Wykonał w szpitalu bardzo trudny zabieg (5 godz.) - udany, czuwał całą noc po zabiegu mimo, że nie miał dyżuru to został dla mnie. Podkreślam niczego nie oczekiwał (jak to bywa z dzisiejszymi lekarzami). Wszyscy następni lekarze laryngolodzy dziwili się tak wspaniałymi efektami tej operacji. Rzeczywiście, w kontakcie jest specyficzny- taki humorystyczny, niekiedy wydaje się dziwny, ale to nieważne. To naprawdę bardzo dobry lekarz diagnosta i chirurg. Będę Mu wdzięczna do końca życia. Pozdrawiam Panie Doktorze!
Najlepszy laryngolog- prawdziwy lekarz z powołania.
Najlepszy laryngolog- prawdziwy lekarz z powołania.
Wspaniały lekarz,konkretny... jestem mu bardzo wdzięczna.
Wspaniały lekarz,konkretny... jestem mu bardzo wdzięczna.
Nie rozumiem skąd te zarzuty. Wydaje mi się, że osoby które złożyly wizytę u dr.Lewandowskiego, a nie są zadowolone, traktują lekarzy jak Bogów, ktorzy muszą cudownie uleczyć pacjenta z choroby. Chodzę od dziecka do doktora Lewandowskiego, nigdy nie potraktowal mnie nieprzyjemnie, zawsze poświęcał dużo czasu, na wesolo przyjmuje pacjentów, aby nie wpędzać ich w niepotrzebny stres. Zamiast zrzucać winę na lekarzy, trzeba dbać o siebie, bo takie oszczerstwa do dobrej współpracy między lekarzem a pacjentem nie zachęcają. Według mnie Dr. Lewandowski to lekarz kompetentny i z powołaniem i życzę mu jak najlepiej!
Panie Doktorze! Tak trzymać!
Doktor przesympatyczny,wspaniały z poczuciem humoru.Kompetentny i co najważniejsze,najważniejszy jest dla niego pacjent.Wizyta pomimo często nieprzyjemnych zabiegów przebiega w miłej,niestresującej dla pacjenta atmosferze.Wszystko co dotyczy leczenia jest na bieżąco tłumaczone i pacjent nie czuje się ogłupiały i niedoinformowany.Doktorze tak mało jest teraz takich wspaniałych lekarzy jak Pan.Życzę dużo zdrowia i serdecznie pozdrawiam.