Jestem absolwentem wydziału Technologii Żywności i
Żywienia Człowieka Zachodniopomorskiego Uniwersytetu
Technologicznego w Szczecinie. W zawodzie czynnie
pracuje od 2004 roku. Jestem członkiem Polskiego
Towarzystwa Badań nad Otyłością oraz aktywnym
uczestnikiem wielu szkoleń i programów poświęconych
zdrowemu odżywianiu. Jestem również autorem licznych
publikacji w prasie ogólnopolskiej i magazynach
poświęconych zdrowiu i zdrowemu, racjonalnemu
odżywianiu.
Jako propagat…
Do Pana Dominika trafiłam z dużą nadwagą i złym stanem zdrowia. Szczególnie wyróżniał się cholesterol, który był bardzo wysoki. Na pierwszym spotkaniu otrzymałam wyczerpujące informacje dotyczące produktów, które są dozwolone, a które zakazane. Oprócz tego, zalecenia co do ilości posiłków oraz aktywności fizycznej. Otrzymane diety są znakomicie przygotowane. Posiłki są bardzo smaczne. Serdecznie dziękuję za ogromne wsparcie jakie otrzymuję na każdej wizycie, co przekłada się na poprawę samopoczucia i motywuje mnie do działania, Pan mgr Dominik Konecki jest bardzo empatyczną osobą, posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Na każdym spotkaniu wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania i analizuje wyniki przeprowadzonego badania. Pana Dominka szczerze polecam. Czuję się zaopiekowana. Panie Dominiku dziękuję.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Jesteśmy dopiero na początku współpracy, ale pierwsze wrażenia mam bardzo pozytywne. Konsultacje odbywają się w atmosferze zrozumienia, a plan działania jest dopasowany do mnie i realny do zrealizowania. Dużym wsparciem jest empatyczne, nieoceniające podejście Pana Dominika.
Przyszłam do dietetyka ze złymi wynikami badania SIBO. Dieta jest w drugim tygodniu, a już widzę dużą poprawę - po jedzeniu nie boli mnie brzuch i czuję się lepiej. Jadłospis jest dobrze dopasowany i łatwy do stosowania. Polecam z czystym sumieniem.
Godny polecenia lekarz. Profesjonalny, zaangażowany, ciepły i empatyczny z dużą wiedzą i doświadczeniem. Specjalista godny polecenia
Do p. Dominika chodzę od początku listopada (wizyty co ok. 3 tyg.). Od tego czasu schudłam 7 kg; czuję się świetnie. Ten dietetyk jest nie tylko profesjonalny, zaangażowany i sympatyczny, ale przede wszystkim widzę, że dopasowuje dietę do człowieka, a nie człowieka do diety. Jeśli mówię, że czegoś nie lubię (tak było np. z odżywkami białkowymi), to nie namawia, tylko proponuje coś w zamian. A poza tym jest zwyczajnie i po ludzku wyrozumiały dla różnych słabostek (lampka szampana w Sylwestra, kawałek tortu we własne urodziny) ;) Widać, że p. Konecki jest na bieżąco z najnowszymi wytycznymi oraz z nowymi technologiami (apki wspomagające odchudzanie - liczenie kalorii, kroków itp.). No i nie jest to "dietetyk z tiktoka" ;), tylko gruntownie wykształcony człowiek. A przy tym motywuje i podkreśla, że jest zawsze dostępny między wizytami (można napisać maila, jeśli pojawiają się jakieś pytania w trakcie stosowania diety). Podsumowując: polecam p. Dominika, bo efekty mówią same za siebie.
Diagnoza licznych alergii u naszego 7-letniego syna okazała się dużym wyzwaniem - zarówno zdrowotnym jak i organizacyjnym. Pan Dominik bardzo rzetelnie przeanalizował wyniki badań oraz dokumentację medyczną, a także przeprowadził szczegółowy i wnikliwy wywiad. Otrzymane zalecenia były precyzyjne, kompleksowe i uwzględniały nie tylko produkty, których syn nie toleruje, ale również jego preferencje smakowe oraz inne wymagania zdrowotne i ogólne ( np. treningi kilka razy w tygodniu). Pan Dominik pomógł mi na nowo nauczyć się gotować i odnaleźć się w nowej sytuacji dietetycznej w taki sposób, aby zmiany były dla dziecka …
Pan Dominik pomógł mi na nowo nauczyć się gotować i odnaleźć się w nowej sytuacji dietetycznej w taki sposób, aby zmiany były dla dziecka jak najmniej odczuwalne. Jego podejście jest bardzo wspierające i motywujące — pomaga uporządkować cały proces i regularnie dodaje energii do działania i sprawczości podczas cotygodniowych konsultacji telefonicznych.
Dodatkowo przekazał mi dwa bardzo wartościowe przepisy na chleb bezglutenowy bez drożdży, które okazały się niezwykle praktyczne i z których korzystam na co dzień.
Bardzo polecam współpracę z Panem Dominikiem, szczególnie - zagubionym w nowej żywieniowej rzeczywistości- Mamom małych alergikow.
Trafiłam do mgr Koneckiego z powodu ciągłego od kilku miesięcy zmęczenia, wypadania włosów. Nie miałam siły, energii. Niestety do tej pory nikt z lekarzy nie był mi wstanie pomóc. Bałam się, że to może nowotwór. Dopiero Pan Dominik przeprowadził ze mną bardzo obszerny wywiad, zlecił bardzo szczegółowe badania. Dodatkowo bardzo mnie uspokoił, przekazał bardzo pozytywną energię. Otrzymałam na następnej wizycie bardzo szczegółowe zalecenia, suplementacje oraz został wysłany na mail indywidualny plan diety. Efekt po 14 dniach przerósł moje oczekiwania a w kolejnych tygodniach minęły wszystkie dolegliwości. Dieta była bardzo smaczna i prosta. Jestem bardzo wdzięczna. Pan dietetyk po za tym, że ma bardzo dużą wiedzę, to ma też w sobie bardzo dużo ciepła, serdeczności. Uśmiechnięty, pogodny człowiek. Widać, od pierwszej wizyty, że bardzo chał mi pomóc. Poświęcił mi podczas wizyty bardzo dużo czasu oraz opowiedział na wszystkie moje pytania, wątpliwości. Naprawdę zebrał bardzo szczegółowy wywiad. Polecam Pana Dominika z całego serca.
Dziekuje za poswiecony czas i diete dopasowana do zalecen innych lekarzy. Serdecznie polecam kazdemu skorzystanie z uslug Pana Dominika Koneckiego.
Bardzo polecam Pana Dominika! Bardzo szczegółowo i pieczołowicie podszedł mojej sprawy. Otrzymałem kompleksową usługę której potrzebowałem. Na Diecie czuję się zaopiekowany oraz że robię postępy w procesie chudnięcia.
Serdecznie dziękuję Panu Dominikowi za ogromne wsparcie, jakie otrzymałam podczas naszej współpracy. Po analizie moich wyników oraz objawów, z którymi się zgłosiłam, Pan Dominik zaproponował trafną suplementację uzupełniającą niedobory oraz szczegółowe zalecenia żywieniowe, które w krótkim czasie przyniosły wyraźną poprawę samopoczucia. Dzięki modyfikacji diety, zwiększeniu ilości płynów oraz uważności i dostępności Pana Dominika poczułam realną zmianę i odzyskałam poczucie, że jestem prowadzona w sposób przemyślany i bezpieczny. Doceniam nie tylko wiedzę i profesjonalizm, ale także empatię, spokój i sposób tłumaczenia, który daje poczucie zrozumienia i zaopiekowania. Z pełnym przekonaniem mogę …
Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że pomoc Pana Dominika była dla mnie bardzo ważna i skuteczna. Dziękuję za zaangażowanie, czas i indywidualne podejście.