Dietetyka Kliniczna Strelau
Światowida 47/32
Och, ile ja już osób wysłałam do Anety Strelau! Niezwykle empatyczna, mądra i słuchająca pacjenta osoba. Profesjonalistka, która zwraca uwagę zarówno na badania jak i preferencje smaku, nie zakuwa w ciasne kajdany restrykcji i ograniczeń, a daje mądre wskazówki jak jeść smacznie, z apetytem, zdrowo, jak słuchać swojego organizmu. Mi pomogła w ibsulinoopornosvi, hashimoto + prowadzi przy cukrzycy typu II.
Na KAŻDEJ wizycie znajdzie coś pozytywnego - postęp nawet ...
Centrum Medyczne Treningu Osobistego i Dietetyki EGO dr n. med. Anna Lewitt
Al. W.Witosa 31
Mokotów, Warszawa
Wiele osób słysząc o dietach, wizytach u dietetyka, ćwiczeniach na siłowni automatycznie widzi przed oczami osobę otyłą walczącą z nadwagą.
Jest to bardzo błędne myślenie - osoby chude mające problemy ze swoja psychika (anoreksja, bulimia czy tez inne choroby powstrzymujące od normalnego funkcjonowania i obcowania z jedzeniem), czy tez osoby nadmiernie szczupłe z natury, które maja problem z akceptacja swojej sylwetki potrzebują pomocy specjalistów.
Od 7 lat zmagam ...
Gabinet Dietetyczny Joanna Wasiluk (Dudziec)
Ul. Głębocka 56
Współpracuję z Panią Joanną online i bardzo sobie chwalę. Dieta przynosi efekty a kontakt internetowy jak najbardziej mi pasuje. Pani dietetyk zawsze odpowie na moje wątpliwości a jadłospisy układa pod mój dzień pracy. Jem to co lubię i jak lubię a chudnę :)
Poradnia Dietetyczna JeszFresh
ul. Obrzeżna 5
Ursynów, Warszawa
Z usług poradni JeszFresh.pl i Pani Aleksandry Kilen-Zasiecznej korzystaliśmy wraz z małżonką w ramach oferty dla par.
Jest to dietetyk zdecydowanie godny polecenia. Nie tylko z cierpliwością odpowiadała na wszystkie nasze pytania, a było ich sporo, lecz również przepisy które dla nas przygotowała okazały się smaczne i relatywnie łatwe w przygotowaniu. Z tego powodu część z potraw na stałe weszła do naszego jadłospisu i po stopniowym zwiększaniu kaloryczności ...
Ce-Ce Beauty Clinic
ul. Sułkowicka 2/4 (róg ul. Belwederskiej)
Współpracuje z Panią Anną dłuższy czas i uważam, że jest to naprawdę kompetentna osoba. Fachowo podchodzi do zagadnień dietetycznych. Dieta oraz przepisy, są proste i szybkie do przygotowania, a przede wszystkim skuteczne. Polecam, bo warto!
Poradnia Rodzinna Powiślańskiej Fundacji Społecznej
Mokotowska 55
Od zawsze miałam problem z wagą - w ciągu pół roku udało mi się schudnąć ... uwaga - 30 kg!!! polecam, polecam, polecam! dieta była czystą przyjemnością, Pani Ania zmobilizowała mnie do ćwiczeń. Wizyta bardzo przyjemna, profesjonalne badanie i wywiad dietetyczny. Nigdy nie wrócę do starego stylu życia. Udało się!
Centrum Dietetyczne MonVita
Al. Jerozolimskie 119 "A" lok. 27
Śródmieście, Warszawa
Pani Monika przygotowała nam smaczny plan dietetyczny, który uwzględniał nie tylko nasze preferencje, co lubimy jadać częściej, a co mniej, ale także był dostosowany do naszego rytmu dnia i wszystkich zajęć, które wpływają na pory posiłków. Przemiła atmosfera podczas wizyty i super podejście dietetyczne do dzieci.
Dietetyka Kliniczna Strelau
Światowida 47/32
Polecam panią Patrycję z całego serca! Bardzo rzetelna, nieoceniająca i empatyczna dietetyk! Dzięki jej wiedzy i zaangażowaniu zrzuciłam bez problemu ponad 10 kg! Menu proste, smaczne i bez zbędnych zakupów i udziwnień - nawet moi współpracownicy z ciekawością zaglądali do talerza, a domownicy podjadali. Pani Patrycja w bardzo przystępny i zrozumiały sposób wytłumaczyła zagadnienia, które budziły moje wątpliwości - w taki sposób, że bez problemu podążało się za jej radami. ...
Pani doktor przemiła wizyta była długa pani doktor wysłuchała następnie sama przedstawiła mi zasady wszystko wytłumaczone jasno w tym wszystkim zabrakło mi jedynie dogłębniejszego odniesienia się do mojej choroby podczas rozmowy ( ale torta jak najbardziej już jest dopasowana) polecam z całego serca :)