Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Małgorzata Winter Gabinet Kardiologiczny
Żmigrodzka 83 lok. 502
Polecam wszystkim bardzo gorąco! Zarówno ja jak i mój tata byliśmy u dr Winter. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie ma porównania z poprzednimi wrocławskimi kardiologami, u których byłam. Dalece od nich odbiega na wszystkich płaszczyznach!
Jestem nowym pacjentem Pana doktora. Od czasu pierwszej diagnozy zajmuje się mną i choroba bardzo szczegółowo. Po wizytach u wielu lekarzy wskazał właściwą diagnozę oraz leczenie. Cały okres bardzo interesował się moim przypadkiem. Jest nie tylko bardzo dobrym lekarzem, ale i człowiekiem. Jestem bardzo wdzięczny i każdemu polecam Pana doktora. Jestem szczęśliwy ze na niego trafiłem. Wszystkie zlecone badania potwierdziły diagnozę. Dziękuje.
Bujwida 31 lok. 8
Pani doktor jast kompetentnym kardiologiem, dokladnie tlumaczy przebieg choroby, jest lekarzem godnym zaufania i bardzo wyrozumialym.Jestem pacjentka 65 letnia i nigdy nie spotkalam takiego lekarza, ktory zwraca uwage na wszystkie problemy zdrowotne. Informuje o niezbednych terapiach pomocnych w innych schorzeiach niz kardiologiczne. Wspanialy specjalista!