dr Iwona Pałyga

świętokrzyskie centrum onkologii
Kielce

Dziś miałam konsultację u Pani Doktor. Wizytę oceniam bardzo dobrze.Pani Doktor jest osobą kompetentną, bardzo miłą,kulturalną i zaangażowaną w pomoc pacjentowi. Polecam wizytę w tym gabinecie.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Kornelia Hasse-Lazar

Gabinet Prywatny
ul. Jana Śliwki 58
Gliwice

Przesympatyczna pani doktor i najważniejsze bardzo dobry specjalista. Jestem pod opieką pani doktor od początku mojej choroby i czuję się bardzo zaopiekowana. Polecam

lekarz Iwona Erd

Endokrynolog, Internista

ulica Długopolska 2
32-087 Zielonki

Jestem pod wrażeniem Pani Doktor. Jest sumienna, dokładna, w rok zmniejszyliśmy dawkę eutyroxu z 125 na 75. Tarczyca zaczęła pracować. Ponieważ jestem dość zajętą osobą, pani doktor zleca mi kontrole badania, ja wysyłam jej e-mailem i potem dzwoni do Mnie i telefonicznie konsultujemy wynik.
Pani Profesor jest niezwykle miłą i kompetentną Osobą.Bardzo szybko i trafnie postawiła diagnozę, z czym poprzednia endo nie poradziła sobie przez kilka miesięcy.Zawdzięczam Jej powrót do normalnego życia i wiem że już zawsze będzie moim Lekarzem. Dokładnie objaśnia chorobę i proces leczenia, dzięki czemu wzbudza zaufanie, na które w pełni zasługuje. Podczas wizyty poświęca bardzo dużo czasu, a także bezinteresownie tłumaczy wyniki badań nie związane z endokrynologią. Jest Lekarzem z …
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Łukasz Cieszyński

Endokrynolog, Internista

ENDOMED
ul. Subisława 24, Opolska 5

Bardzo dobry specjalista. Udziela odpowiedzi na zadawane pytania i służy radą .Dobre podejście do pacjenta. Godny polecenia.

Sylwia Szpak-Ulczok

Klinika Nova
Kłosowa 7
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Chodzę do Pani doktor już pół roku i czuję że jestem w dobrych rękach. Odpowiedni dobór leków i dawki sprawił, że TSH z prawie 5 zeszło do 3. Czuję, że moje samopoczucie jest coraz lepsze, a objawy niedoczynności są coraz mniej uciążliwe. Bardzo polecam, Pani doktor wie co robi:)

dr n. med. Elżbieta Petriczko

Endokrynolog dziecięcy

Magnolia
Klonowica 34/1

Z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor innym rodzicom. Zaufałam internautom i zdecydowałam się na wizytę u pani doktor i był to pierwszy raz kiedy opinie o lekarzu zgodziły się z rzeczywistością :)

lekarz Małgorzata Lange-Ratajczak

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Os. Piastowskie

Byłam na wizycie u dr Lange. Po rozmowie tego samego dnia miałam biopsję. Miła, kompetentna lekarka. Do stałam jej namiary z polecenia (zadowolona koleżanka). Płatność była w okienku, dostałam paragon ( os. Piastowskie w Poznaniu ).

dr n. med. Iwona Jagielska

Endokrynolog, Ginekolog

Szpital im. Biziela
Bydgoszcz

Pani doktor spełniła moje oczekiwania jako lekarz prowadzący ciążę. Dzięki jej spokojnemu podejściu do tematu przechodziłam ciążę bezproblemowo.

dr n. med. Krystyna Mizan-Gross

Indywidualna Specj.Praktyka Lekarska
ul.Chrobrego 6

Bardzo konkretne podejście do pacjenta. Wyczerpująca informacja i polecam wszystkim znajomym. Dostaję podziękowania za polecenie:)

lekarz Halina Kamińska

ulica Chopina 26/3

Pani dr Halina Kamińska to Człowiek - Anioł. O niezwykłej empatii, która akurat nie musi przejawiać się w nadmiernym wielosłowiu (czyt. gadulstwie - czego oczekują niektóre pacjentki), tylko na rzetelności, profesjonalnym (i indywidualnym) podejściu do swojej pacjentki. Nie chciałabym, aby "powiało" patosem, ale Panią Dr cechuje przede wszystkim RZETELNOŚĆ WYKONYWANEGO ZAWODU! Ja leczę się już kilka lat, jednakże kiedy pojawił się niedawno pewien problem - od razu Mój Anioł - …
Opinia dodana przez: Lucyna

lek. med. Maciej Majcherczyk

Endokrynolog, Lekarz rodzinny

ulica Zdrowia 1
43-370 Szczyrk

Moim zdaniem dr Majcherczyk jest bardzo kompetentnym, a jednocześnie uprzejmym i kulturalnym lekarzem. Kompleksowo podchodzi do problemów pacjenta, bez problemu odpowiada i tłumaczy kiedy mam jakieś wątpliwości. Trafiłam do niego z polecenia znajomych, ale po kilku wizytach sama potwierdzam, że to lekarz godny polecenia. Odpowiada mi także organizacja pracy gabinetu i recepcji - wszystko poukładane, logiczne, uprzejma Pani na recepcji - to także ważne.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Anna Piotrowska-Świrszcz

Mediva
Sienna 86/84

Pani doktor jest nie tylko doskonałym lekarzem, ale również cudownym człowiekiem. Trafiłam do niej z zapaleniem tarczycy, mój stan był opłakany, sposób w jaki się mną zajęła, życzliwość, oddanie i poświecenie, a przede wszystkim zainteresowanie sprawiły że po bardzo długim leczeniu nie ma u mnie śladu przebytej choroby. Będę wdzięczna do końca życia tej drobnej, cudownej kobiecie i zawsze polecam ją innym znajomym.

lekarz Halina Koperda

Endokrynolog, Pediatra

ulica Sportowa 4/6
37-700 Przemyśl

Bardzo miła Pani Doktor! Wizyta przebiegła bardzo miło i profesjonalnie. Pani Doktor dokładnie przeprowadziła wywiad oraz badanie jak również wszystko na spokojnie wytłumaczyła. Podejście do 3letniego dziecka ekstra! Po kolei tłumaczyła córce co będzie robić dzięki czemu dziecko w ogóle się nie stresowało a wręcz uśmiechała się do Pani Doktor i wyszła dumna z naklejkami oraz dyplomem dzielnego pacjenta. Bardzo polecam Panią doktor! ;)

lekarz Maria Gacek

KK Anestezjologia
Słowackiego 12/1

Pani doktor Maria Gacek to lekarz godny polecenia,bardzo dokładna,rzetelna i sympatyczna.Poświęca pacjentowi czas bez patrzenia na zegarek
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Dorota Żaczek

Salus
Szpitalna 46
99-300 Kutno

Jestem zachwycona, przemiła osoba, tłumaczy wszytsko bardzo dokładnie, nie pospiesza, nie wygania. Zna się na rzeczy, odpowiada na wszytskie pytania, nie było problemu żebym się z nią skontaktowała (po wizycie również odpowaidała na smsy dot. badań). Przemiła kobieta!
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Bożena Fagas

Łomżyńska 50 lok. a
85-863 Bydgoszcz

Byłam u p.doktor z córką. Fantastyczny lekarz i człowiek. Udało się uregulować wyniszczające organizm córki krwawienia. Ciepła, empatyczna, kompetentna. Polecam każdej matce, której córka ma problemy natury ginekologicznej.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Bożena Brzostowska

Endokrynolog, Pediatra

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Na modzie się nie zna, a na leczeniu tym bardziej. A o endokrynologi to pewnie czytala tylko w gazecie.. Lekarz jasnowidz.. zero badań, wróży z gwiazd choroby, wymyśla niestworzone rzeczy, nie wypisuje skierowań i ze zwolnieniami ma problem, łaskę robi ze wszystkim.. Śmieją się z niej specjaliści. Będąc pod jej opieką wszystkie badania trzeba robić samemu prywatnie, bo ona nie widzi potrzeby. Ponad 20 lat u niej, ani razu nie …
Opinia dodana przez: pacjent
Piszę tę opinię, ponieważ nigdy w życiu nie spotkałam się z tak skrajnym brakiem szacunku wobec drugiego człowieka i pacjenta. Z profesorem miałam styczność całkowicie przypadkowo, jednak ta jedna sytuacja wystarczyła, aby pokazać poziom jego podejścia do ludzi. Po zobaczeniu mojego skierowania oraz powodu jego wystawienia profesor z oburzeniem stwierdził: „Pani ma niby tę chorobę? Wie pani, jak wyglądają osoby z taką chorobą? Pani jej nie ma”. Jest to skrajnie …

lekarz Joanna Pokrzywnicka

PERPEDES
Armii Krajowej 33 lok. 1
80-819 Gdynia

Pełen profesjonalizm. Dzięki pani doktor jestem po raz drugi w ciąży. Tak oddanego, pelnego empatii, kompetentnego lekarza nigdy nie spotkałam w swoim życiu.