lekarz Jacek Mońka

"Dagmadent"
ul. Bohaterów Monte Cassino 3, Katowice

Bardzo sympatyczna lekarz ,wysłucha ,wytłumaczy co i jak ,od początku traktuje pacjenta po ludzku ,zajmuje się profesjonalnie każdym urazem

lekarz Monika Dzierżak-Mietła

ulica Tysiąclecia 92/87

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, pełna informacja o leczeniu i stanie aktualnego zdrowia, psychologiczne wsparcie pacjenta w czasie leczenia, dokładna informacja o profilaktyce po przeszczepie. LEKARZ,KTÓREMU PACJENT UFA.
Opinia dodana przez: Kazimiera Bielec

lekarz Małgorzata Franczak

Barbary 21

Pani doktor uprzejma kompetentna dokładnie bada przeprowadza wywiad. Tłumaczy przebieg choroby i leczenia. Skuteczna diagnoza. Opinia przydatna u specjalisty w szpitalu na Ceglanej. Lekarz z prawdziwego zdarzenia.

lek. med. Jerzy Wilgus

Chirurg plastyczny

NZOZ EUROKLINIKA

Miesiąc temu pan doktor przeprowadził u mnie operację powiększania piersi wraz z jednoczesnym ich podnoszeniem. Bardzo bałam się efektu gdyż czytając opinie wiem,że nie każdy pacjent jest usatysfakcjonowany efektami takich operacji narzekając głównie na blizny ale także i ogólnie na kształt nowych piersi. Opinie o panu doktorze też są różne. Decyzje o wyborze pana doktora pojęłam w 50% ze względu na dogodną lokalizację a w 50% kierując się uśrednieniem przeczytanych …
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Magdalena Biernat

Ginekolog położnik, Ginekolog

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Pani Doktor to osoba godna polecenia. Wykonuje szereg badań i poświęca wiele uwagi pacjentce. Kontakt mailowy wzorowy. Pani doktor ma też duże pokłady empatii, mimo że na brak pacjentek nie narzeka. Jest lekarzem, dla którego rzeczywiście liczy się dobro pacjenta. Wizyty są konkretne i w przyjaznej atmosferze. Zawsze można liczyć na pomoc. Kompleksowe podejście do leczenia. Byłam u wieku innych lekarzy, zanim trafiłam do Pani Doktor. Niestety, wcześniej nikt tak …

lekarz Michał Białożyt

Urolog

poradnia urologiczna
Strzelecka9

Świetny lekarz. Leczę się u dr Białożyta z bardzo dobrym skutkiem już od 15 lat. Po wykonanej przez doktora operacji odwiedzam Go regularnie co 6 miesięcy, zatem mam podstawy aby wyrazić opinię na Jego temat. Polecam!
Opinia dodana przez: Jacek

dr n. med. Arkadiusz Granek

Euroklinika
Stolarska 17

Trafiłam do doktora Granka z polecenia, niestety ja nikomu nie polecam tego lekarza.Zmarnowane pół roku kiedy mogłabym rehabilitować mój bark.Od poczatku nie byłam przekonana do doktora, ale zostałam u niego ze względu na znajomego, który go polecił.Jedyny kontakt jaki miałam z Grankiem odbywał się właśnie przez mojego znajomego, nawet dwie wizyty pół roku temu , które odbyły się w gabinecie w Pińczowie też odbyły się w obecności mojego znajomego.A to …

dr n. med. Maciej Wojtacha

Neurochirurg

centralny szpital kliniczny

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, wspaniały człowiek, empatyczny i wyrozumiały. Operacja w jego rękach przebiegła pomyślnie. Mogę polecić tego lekarza z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Ania Skubacz

mgr Aleksandra Paruzel-Czech

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Kościuszki 24 lok. 4

Bardzo kompetentna terapeutka. Z dużą wiedzą i umiejętnościami społecznymi. Miło wspominam i polecam każdemu kto z czymś sobie nie radzi

lekarz Andrzej Kaźmierczak-Koćwin

ulica Kijowska 47/10

Mam 83 lata. W kwietniu b.r. przywieziono mnie do Kliniki Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu – Górnośląskiego Centrum Medycznego im. prof. Leszka Gieca Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach z powodu poważnego w skutkach potrącenia na pasach przez samochód osobowy. Z powodu licznych złamań i obrażeń trafiłam pod opiekę Pana Doktora Andrzeja Kaźmierczaka – Koćwina, który zoperował moją złamaną nogę. Pan Doktor jest świetnym fachowcem, bardzo rzetelnie podchodzącym do swojej pracy …
Opinia dodana przez: Weronika Świerk

dr n. med. Małgorzata Kurkowska

Ginekolog położnik, RTG

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kościuszki

Bardzo polecam! Znam Panią Doktor 9 lat. Prowadziła moje dwie zagrożone ciąże. Gdyby nie ona nie wiem jak bym przez to przeszła! Super sprzęt, profesjonalizm i .... uśmiech oraz ludzkie podejście do człowieka:) Walczyłyśmy o moje pierwsze dziecko.. i do dziś pamięta imię mojej córki ,która kończy 8 lat:) POLECAM!!!
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Witold Miecznikowski

509-438-039
Paderewskiego 63

Świetny lekarz, bardzo pomógł córce w trakcie leczenia kolana po kontuzji sportowej. Doskonałe podejście, uśmiech i emaptia. Dobrze, że są tacy lekarze.

lekarz Damian Kocur

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Pełen profesjonalizm w pełnym słowie tego znaczenia. Wszystko było wyjaśnione co do leczenia i jego przebiegu. Pacjent jest na pierwszym miejscu a nie kasa żeby nabić jej jak najwięcej, a zabieg jest na ostatnim miejscu, leżeli zostaną wykorzystane wszystkie inne możliwość. Mało jest takich ludzi że Pan Doktor dał mi wiarę w uczciwych ludziach. POLECAM OBY Więcej Takich LUDZI
Opinia dodana przez: Jacek Janikowski

lekarz Łukasz Drozd

Klinika Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej Stachura&Drozd ‍
Generała Zygmunta Waltera-Jankego 275

To SPA nie dorównuje żadnemu innemu w Rzeszowie. Trafiłam tam przypadkiem, jak nocowałam w Hilton Garden Inn- recepcjonistka zaprosiła mnie do zwiedzenia (bo dopiero co otworzyli). Dlaczego jest takie wyjątkowe? Bo łączy ze sobą opcję relaksu z możliwością wykonania zabiegów hi tech, z czego oczywiście od razu skorzystałam. :) Dużo ciekawych sprzętów, bardzo miła obsługa- zwłaszcza własnie dr. Drozd! To bardzo dobry specjalista. Jak tylko nocuję w Rzeszowie, to nie …
Opinia dodana przez: K-rysia

dr n. med. Marek Seweryn

Hematolog

Klinika Hematologii i Transplantacji Szpiku

Najlepszy specjalista w województwie małopolskim i śląskim.Dba o swojego pacjenta nie tylko wiedzą ale i sercem .
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Seksuolog
                                       dr n. med. Adam Sipiński

dr n. med. Adam Sipiński

Seksuolog

Gabinet Lekarski
Mikołowska 45 lok. 9

Lekarz godny polecenia. Skuteczna terapia u męża. Wizyta w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Polecam
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Ortopeda
                                       lekarz Jakub Hawranek

lekarz Jakub Hawranek

Provita
ul. Żelazna

Bardzo dobry specjalista, dr konsultował mnie po kontuzji kolana ale również moją mamę czekającą na wstawienie endoprotezy. Za każdym razem byłem usatysfakcjonowany usługami doktora. Polecam

dr n. med. Jarosław Pawłowski

euromedic
kościuszki 92

bardzo dobry internista i fantastyczny kardiolog. Do tego przesympatyczny człowiek. praqcuje w renomowanej Klinice Euromedic, jeździ na staże do Włoch, przyjaźni sie z Profesorami z USA i Włoch, czego trzeba więcej. Do tego podoba mi się. Anna

lekarz Krzysztof Zaorski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10

Lekarz z doświadczeniem, wywiad bardzo szczegółowy z omówieniem każdego punktu, badanie dokładne, wyjaśnienie możliwych przyczyn przedstawione na 1 wizycie. Po wizycie wyszłam z jasnym nakreśleniem przypadku, planem na dalsze leczenie i umówionymi wizytami. Polecam

lekarz Helena Dziedzic

Centrum Medyczne "BETAMED"
Mikołowska 100A/802

Helenka Dziedzic --- lekarz wspaniały , wrażliwy, uczynny pełny empatii. POSIADA DUŻE DOŚWIADCZENIE, WYKONUJE KOMPLEKSOWE BADANIA NA KTORYCH SIĘ ZNA. Nie zamyka się na nowości medycyny , słucha i podejmuje działania ,które kontroluje. Życzymy zdrowia !!!