lekarz Rafał Żurawski

Sanitas
Dworcowa 110
85-000 Bydgoszcz

25 września br. dr. Rafał Żurawski przeprowadził mi artroskopię prawego kolana w Nowym Szpitalu w Świeciu. Operacja przebiegła bez żadnych komplikacji przy znieczuleniu od pasa w dół oraz w narkozie. Na drugi dzień już chodziłem po szpitalnych korytarzach przy pomocy dwóch kul, natomiast po dwóch tygodniach, po wizycie u Pana doktora w Inowrocławiu, odstawiłem kule, chociaż Pan doktor przestrzegł, że w razie dyskomfortu powinienem jeszcze ich używać, jeśli nie dwóch, …
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Maciej Harat

Długa 17/3
85-034 Bydgoszcz

Pan Profesor Maciej Harat to dużej klasy specjalista w dziedzinie radiologii ,który bez użycia skalpela potrafi zlikwidować zmiany rakowe i wyleczyć pacjenta .Potrafi rozmawiać z pacjentem i cierpliwie wyjaśniać zmiany chorobowe i sposoby wyleczenia.Jego pozytywne nastawienie do tak ciężko chorych pacjentów pozwala im walczyć z nadzieją na wyleczenie.Wspanialy specjalista z super podejściem do do osób dotkniętych ciężkimi przypadkami,Oby takich lekarzy było jak najwięcej...

lekarz Michał Rakoca

ulica Połczyńska 4/144
85-711 Bydgoszcz

Bardzo kompetentny, spokojny i życzliwy lekarz. Skrupulatnie zdiagnozował chorobę u Mamy. Cierpliwie udziela wszelkich informacji.Polecam!

lekarz Bartłomiej Małkowski

ul. Chłodna 5/7
85-354 Bydgoszcz

Godny polecenia świetny urolog podejście profesjonalne jako lekarz jak również jako człowiek wchodzi do pierwszej ligi
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Bogusław Godek

Anestezjolog

85-010 Bydgoszcz

BARDZO dobry lekarz merytorycznie a do tego empatyczny I komunikatywny.Jestem bardzo zadowolony I wdzięczny że poprawił mój stan zdrowia.DZIĘKUJĘ Witold Machalewski

dr Wojciech Banach

NZOZ Przychodnia "Łomżynska"
Łomżyńska 51A
85-865 Bydgoszcz

Podziękowania za profesjonalną i fachową opiekę ortopedyczną. Diagnozy oraz leczenie przeprowadzane są z pełnym zaangażowaniem i dbałością o każdy szczegół, co przekłada się na skuteczność terapii. Precyzyjne wyjaśnienia dotyczące stanu zdrowia oraz procesu leczenia pomagają w zrozumieniu problemu i przyczyniają się do szybszej regeneracji. Zastosowane metody leczenia oraz indywidualne podejście do każdego przypadku dają poczucie bezpieczeństwa i komfortu. Zaangażowanie i troska o pacjentów są widoczne na każdym etapie opieki, co …
Opinia dodana przez: Wiktor

dr n. med. Krzysztof Komorowski

Endokrynolog, Internista

Modrzewiowa 14 lok. 36
85-636 Bydgoszcz

Bardzo dobry,kompetentny,punktualny lekarz ,o ..właściwym podejściu do pacjenta.gorąco polecam.Gdyby wszystcy lekarze tacy byli świat byłby wspaniały.

lek. dent. Janusz Chmielowiec

ul. Kujawska 48/11
85-031 Bydgoszcz

Profesjonalne podejście do pacjenta ! Ratuje każdy ząb . Polecam z całego serca leczę żeby u pana doktora już 35 lat 🙂

dr n. med. Józef Mierzwiński

Laryngolog dziecięcy

Larmedica - Centrum Chirurgii Laryngologicznej
Dworcowa 39
85-009 Bydgoszcz

Świetny specjalista, tłumaczy dokładnie co robi i dlaczego, cierpliwy do dzieci, ma do nich dobre podejście. Bardzo dobry lekarz, godny polecenia.

lekarz Tomasz Ładniak

Melchiora Wańkowicza 1
85-792 Bydgoszcz

Gdyby wszyscy lekarze byli tacy jak Pan Doktor to świat byłby wspaniały. To skarb dla nad - Pacjentów, dzieki doktorowi moja nerwica sie zmniejszyła bo wytłumaczył mi szczerze od serca ze moje objawy są zupełnie normalne, podczas gdy sądziłem ,iż są patologią. Dziekuje z całego serca.
Opinia dodana przez: Dominik

dr n. med. Jakub Szmytkowski

Szpital Uniwersytecki im. dr. A. Jurasza
ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz
85-094 Bydgoszcz

Wspaniały lekarz. Wszystko spokojnie i dokładnie wytłumaczył, usunął całą tarczycę i czuję się bardzo dobrze. Operacja odbyła się w listopadzie 2012r.
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Jacek Szopiński

dr n. med. Jacek Szopiński

Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz

Jestem po dziesięciu operacjach, w tym dwóch przepukliny. Jestem trudną pacjentką z licznymi alergiami. W grudniu 2023 r przeszłam rozległą operację przepukliny. Pan doktor Szopiński zrobił to bardzo fachowo, dobrał odpowiednie i skuteczne leczenie, które trwało do tej pory. Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i opiekę, którą mnie Pan Doktor otoczył. Przez ten cały okres czułam się zaopiekowana i spokojna, ponieważ ufałam Panu Doktorowi w 100%. Pan doktor Jacek Szopiński …
Opinia dodana przez: Maria

Piotr Bartoszyński

Ginekolog położnik, Ginekolog

Bydgoszcz

Świetny lekarz, szczegółowo tłumaczy wszystko, odpowiada na pytania. ma specyficzny charakter, trochę narzeka ale jestem zadowolona.

dr n. med. Sebastian Grzyb

Neurochirurg

Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz

Mąż obecnie po operacji kręgoslupa.Pan dr S.Grzyb prowadził od początku jego przypadek.Bardzo życzliwy, uprzejmy empatyczny i służył swoją wiedzą na każdym etapie,tj.wizyt, po operacji, podejscie w pelni profesjonalne i kompleksowe.W lipcu br będzie miał kontrolne badania.Mamy nadzieję, że wszystko będzie ok.Lekarza polecamy jak najbardziej. Dziękujemy również personelowi na oddziale neurochirurgii szpitala w Toruniu i Panu rehabilitantowi za opiekę i pomoc. Zbigniew S.

lekarz Konrad Stopa

Radiolog

Gabinety Specjalistyczne Podmiejska 13
ul. Podmiejska 13/28-29
Bydgoszcz

Dawno nie spotkałam tak kompetentnego, a zarazem życzliwego i empatycznego lekarza. Panie doktorze...Dziekuję:)
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Paweł Grzelakowski

Kardiolog

10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką - SPZOZ
Powstańców Warszawy 5
85-681 Bydgoszcz

Wybrałem pana doktora z rankingu dla mojej mamy i się nie zawiodłem. Chodziło o nadciśnienie, bóle serca itp. Pan doktor przeanalizował stan chorobowy oraz dotychczas zażywane leki przepisane przez innego lekarza, które nie przynosiły pozytywnego skutku. Część z nich kazał odstawić i coś tam jeszcze zapisał. Stan zdrowia po nowej kuracji jest zdecydowanie lepszy. To też o czymś świadczy: http://www.iwsz.wp.mil.pl/pl/1_127.html

lekarz Izabela Fadel

Sue Ryder
Rentgena
Bydgoszcz

Wielokrotnie odwiedzałam psychologa i słyszałam , że już taka moja natura , że się tak wszystkim przejmuje. W końcu z polecenia trafiłam do Pani Doktor. I SZOK ! Doktor wysłuchała i POMOGŁA. Już na następny dzień poczułam poprawę. Byłam wyciszona ale nie otępiała. Po 2 m-cach zaczęłam się uśmiechać. Polecam Pania Doktor z całego serca.

Przemysław Stężała

Gabinet lekarski
85-094 Bydgoszcz

Bardzo dobre podejście lekarza do pacjenta. Zawsze ma czas dla pacjenta. Pełny profesjonalizm od wstępnego badania po zabieg operacyjny. LEKARZ Z POWOŁANIA !

lek. med. Lucyna Łosińska

AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
85-790 Bydgoszcz

serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
Opinia dodana przez: Stanisława

dr Maciej Koszałkowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Bieńkowski
ulica Lęborska 7
85-728 Bydgoszcz

W dniu 03.10.2013r. w CITOMED Toruń poddałam się operacji usunięcia zaćmy lewego oka.Zabieg ten wykonał wspaniały lekarz Pan Doktor Maciej Koszałkowski. Jestem zachwycona niezwykle serdecznym traktowaniem każdego pacjenta, z których każdy przeżywa wielki stres. Bardzo się cieszę,że miałam szczęście być pacjentką tak wielkiego profesjonalisty i tak przemiłej osoby. Z całego serca życzę Panu Doktorowi wielu sukcesów w perfekcyjnie wykonywanym przez Pana zawodzie lekarza. Życzę wszystkim,którzy potrzebują pomocy dla swoich oczu,aby …
Opinia dodana przez: Elżbieta