{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Okulista
                                       dr n. med. Piotr Kanclerz

dr n. med. Piotr Kanclerz

Przychodnia Lekarska Hygeia Gdańsk
ul. Jaśkowa Dolina 57

Denerwowałam się wizytą, ale już po pierwszych słowach pana doktora stres minął. Najpierw przeprowadził dokładny wywiad potem wykonał badania. Stwierdził więcej problemów, ale on zajmie się najbardziej uciążliwym. Zrobił to tego samego dnia. Dał mi nadzieję, że kolejny zabieg jeszcze poprawi mój komfort życia. 😁Już jest lepiej, a minęło dopiero dziesięć dni od wizyty. Jestem mu bardzo wdzięczna, polecam pana doktora jest konkretny i ma dużą wiedzę.
Opinia dodana przez: Danuta
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg dziecięcy
                                       dr n. med. Marcin Łosin

dr n. med. Marcin Łosin

Chirurg dziecięcy

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas

Polecam Pana Doktora Marcina Łosina. Pan doktor operował moją nastoletnią córkę Anię, u której wykryto dużą torbiel na nadnerczu. Operacja, ze względu na wielkość zmiany, nie należała do łatwych, jednak dzięki Panu Doktorowi i personelowi chirurgii dziecięcej UCK, operacja zakończyła się pomyślnie bez żadnych komplikacji i dotkliwych skutków ubocznych. Doceniam również sposób komunikacji ze mną - w 10 zdaniach Pan Doktor jasno opowiedział o operacji, jej przebiegu, metodzie i wyjaśnił, …
Opinia dodana przez: Marta mama Ani
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg onkolog
                                       dr n. med. Tomasz Polec

dr n. med. Tomasz Polec

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

MORENOVA KLINIKA
Stanisława Lema 2

Na poziomie. Z odpowiednim podejściem i kulturalna rozmową. Atmosfera bezpieczeństwa, pełen luz. Polecam wszystkim oczekującym fachowej pomocy.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Otolaryngolog
                                       lekarz Jakub Piątkowski

lekarz Jakub Piątkowski

Otolaryngolog, Lekarz medycyny estetycznej

Centrum Medyczne POLMED
ulica Startowa 1

Serdecznie dziękujemy za przeprowadzoną operację mojej mamy, usunięcie ości ryby usadowionej w bardzo niebezpiecznym miejscu w gardle. Pan doktor bardzo precyzyjnie i z wielką intuicją lekarską wyjął tą ość i uratował życie mojej mamy. Mama wraca do zdrowia, czuje się coraz lepiej i bardzo dziękuje, że Pan Doktor uratował jej życie. Mama gratuluje mu umiejętności i życzy wszelkich sukcesów w zawodzie lekarskim. Oby w naszym kraju było jak najwięcej takich …
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Dietetyk
                                       mgr Sylwester Kłos

mgr Sylwester Kłos

Dietetyk, Trener

Sports-Med
Ul. Uphagena 28, 80-237

Z Panem Sylwestrem nawiązałam współpracę 1,5 mies temu. Po urodzeniu drugiego dziecka miałam problem ze zrzuceniem pozostałości po ciąży.Na początku sądziłam,że współpraca on-line to jakaś ściema, ale mąż mnie namówił(nie mam czasu na jeżdżenie na spotkania) i spróbowałam.Gościu jest rewelacyjny!!!!!!!!!: kompetentny,dyspozycyjny non stop-czy to tel.,czy e-mil-nawet w nocy odp na e-maile, nie wiem jak on to robi, ale chyba wcale nie śpi?,wczuwa się w problem i co najważniejsze potrafi słuchać. …
Opinia dodana przez: Bożena
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Stomatolog
                                       lek. dent. Magda Brona-Teżyk

lek. dent. Magda Brona-Teżyk

Stomatolog, Medycyna estetyczna

Uniwersyteckie Centrum Stomatologiczne Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Dębowa 1A

Mogę gorąco polecić panią doktor Magdę!!!! Rewelacja, bardzo kompleksowe podejście do mojego problemu, a co najważniejsze już widzę różnicę! Zdecydowałam się na mezoterapię igłową osoczem i preparatami. Pani doktor świetnie wszystko wytłumaczyła, że doskonale wiem co mi wstrzykuje. Bardzo dba o to by pacjent wiedział jak najwięcej o danych preparatach które używa!. Profesjonalne podejście, bardzo miła i potrafi uspokoić gdy się człowiek boi. Zabiegi bezbolesne, bo pani doktor używa świetnego …
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Dietetyk
                                       mgr Wiktoria Kreft

mgr Wiktoria Kreft

Dietetyk

Sports-Med
Ul. Uphagena 28, 80-237

Długo szukałam dietetyka w Trójmieście, szukałam głównie poprzez strony internetowe. Panią Wiktorię Kreft poleciła mi moja lekarka. Weszłam na strone Sports-Med, bardzo mi się podobała i były w niej zawarte logiczne informacje. To taka młoda osoba, a już ma takie ogromne doświadczenie w zawodzie. Pierwsza wizyta trwała godzinę i naprawdę była bardzo dokładna, Pani Wiktoria wypytała mnie na prawdę dokładnie o to co jem, o to dlaczego podjadam, jakie mam …
Opinia dodana przez: Roksana
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Internista
                                       lek. med. Grzegorz Korejwo

lek. med. Grzegorz Korejwo

Internista, Nefrolog

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Gdyby nie doktor Grzegorz Korejwo to ja bym już nie żył. Kilkakrotnie wyciągał mnie z ciężkich opresji chorobowych.
Opinia dodana przez: Szymon
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Internista
                                       dr n. med. Krzysztof Szyndler

dr n. med. Krzysztof Szyndler

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Wspaniały lekarz, cierpliwy, pełen miłości, ciepła, mądrości,lekarz z powołania, poświęca tyle czasu ile potrzeba dla każdego pacjenta bez wyjątku, po prostu przemiły człowiek Dziękuję i polecam
Opinia dodana przez: Jadwiga

Katarzyna Wieczorek

Psycholog, Psychoterapeuta

Fundacja Wspierania Rodzin Przystań
Kartuska 40/5

Terapia pomogła mi wyjść z kryzysu. Dziękuję. O.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina

dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina

Chirurg plastyczny

Perfect Medica
Kołobrzeska 63D

Witam, Pani doktor wykonywała u mnie w październiku zabieg mastopeksji piersi. Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Skutecznie wyleczyła mnie z kompleksów. Wyszło super. Na tę chwilę pozostały śladowe blizny, ale jeszcze nie ma nawet roku. Przepięknie. Dziękuję Pani Doktor:)))

lek. dent. Dorota Cudnik

PRODENT Garnizon
ul. A. Słonimskiego 1/65

Wizyta z dzieckiem 2 letnim odbyła się w miłej i bezstresowej atmosferze. Pani doktor ktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Potrafiła odpowiednio przygotować malucha na borowanie zęba mówiąc i tłumacząc co będzie się pokolei działo. https://www.4udentalclinic.pl/
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Okulista dziecięcy
                                       lek. med. Magdalena Sildatke-Bauer

lek. med. Magdalena Sildatke-Bauer

Okulista dziecięcy, Okulista

Perfect Medica
Kołobrzeska 63D

Wspaniała osoba. Pradziwy lekarz z powołania. Widać, że zna sie doskonale na swojej pracy. Super podejście do dzieci. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Ania

dr n. med. Eliza Wasilewska

Alergolog, Pediatra

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne - Szpital Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Chciałabym się z panią skontaktować ale nie mam jak ponieważ ostatnio byłam na wizycie we wrześniu i przyjmowała pani w klinice laifemedical w Gdańsku ..a potrzebuje jak najszybszego kontaktu czy ktoś by mógłby mnie poratować nr telefonu do pani doktor? Była bym wdzięczna z góry dziękuję .
Opinia dodana przez: Monika Zasada

lekarz Maciej Pawlak

plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)

Najlepszy z najlepszych! Wiedza i doświadczenie, konkretna i szybka diagnoza. Wszystkie obawy wytłumaczone. Polecam serdecznie.

lek. med. Wojciech Zapaśnik

plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)

Jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej : lekarza Wojciecha Zapaśnika . Pomógł mi przedłużyć życie w lepszym zdrowiu i dał siłę patrzeć w przyszłość . Dziękuję !
Opinia dodana przez: Teresa Sz.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg szczękowo twarzowy
                                       dr n. med. Adam Michcik

dr n. med. Adam Michcik

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Przychodnia stomatologiczna Alfa Dent
POMORSKA 18H/2/3

Bardzo przyjemny stomatolog z dobrym podejściem do pacjenta. Mój problem został załatwiony nadzwyczaj szybko i bezboleśnie. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, który dokładnie wie co robi. Spokojnie można polecić z ręką na sercu.
Opinia dodana przez: Tomasz

lek. med. Joanna Bobryk

PRODENT Garnizon
ul. A. Słonimskiego 1/65

Pani to dentysta ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Jest lekarzem, który ry nie tylko jest zaangażowany w swoją pracę, ale również bardzo kompetentnym, który szuka najlepszych rozwiązań w danym przypadku. Poza tym nade wszystko dba o komfort pacjenta podczas wizyty oraz przyjazna atmosferę. Polecam każdemu . https://www.4udentalclinic.pl/

lek. med. Izabela Pietruczuk

Ortodonta

PRODENT Gdańsk Madison
ul. Rajska 10

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pani doktor jest osobą konkretną i rzeczową ą a przy tym empatyczną. Polecam z całego serca. https://www.4udentalclinic.pl/

dr n. med. Witold Dudziński

plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)

Bardzo dobry specjalista, wzbudza zaufanie. Kompleksowo zajął się moim problemem. Polecam serdecznie.