CENTRUM STOMATOLOGICZNE POLDENT PRZYMORZE
Jagiellońska 36 F
Pani dr Popiołek jest lekarzem bardzo wyczulonym na odczucia pacjenta. Dokładnie tłumaczy problem i nie boi się go rozwiązać. Szybko-skutecznie-bezboleśnie. Stosuje materiały z bardzo wysokiej półki. Miałem do czynienia z wieloma dentystami, ale od wielu lat ja i moja rodzina jesteśmy pacjentami Pani dr Popiołek i każdy z nas potwierdza, że Pani dr Hania Popiołek jest osoba wrażliwą, bardzo kompetentną i lubi swój zawód. POLECAM WSZYSTKIM
Gabinety przy Kowalskiej
Kowalska 5/1
Pani Lekarz bardzo miła. Wysłała mnie na dodatkowe badania, dopiero wtedy zapisała leki. Niestety przyjmuje w przychodni na niskim poziomie o nazwie endomed, ta przychodnie odradzam.
al. Grunwaldzka 121 lok. 1
Najlepszy lekarz okulista, jakiego dane mi było spotkać. Pani Doktor jest niezwykle kompetentna (jestem długoletnią pacjentką i zawsze byłam właściwie zdiagnozowana),skupiona na problemie, ale wrażliwa na potrzeby pacjenta, zawsze miła i uśmiechnięta. Wymarzony lekarz nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych.
CORDIMED
ul. Biała 7A
Wspaniały człowiek i lekarz, przy którym czuję się bezpiecznie. Dbająca o pacjenta, tłumacząca. Opiekuje się mną i moja rodzina laryngologiczne wiele lat. Dziękuję.
Serdecznie polecam Panią Doktor Annę Siewruk-Kalicką i Doktora Macieja Cherka. Oboje wykazali się ogromnym profesjonalizmem, delikatnością oraz pełnym zaangażowaniem. To lekarze, którzy dbają o pacjenta na każdym etapie badania, nie stawiając swojego ego na pierwszym miejscu, lecz koncentrując się w pełni na komforcie i potrzebach chorego. Dzięki ich pilności i skrupulatności wynik otrzymałam już po 4 dniach, w niedzielę! Jestem niezwykle wdzięczna za tak sprawną i troskliwą opiekę.
Pan dr Będkowski przyjął mnie na "cito" porobił mi dokładne badania z których wyszło początek zaćmy, ustalił wartość szkieł do okularów.Zapisał krople i inne suplementy,po miesiącu lub dwóch jak skończą się leki wrócę na wizytę kontrolną aby zobaczyć jakie są skutki leczenia. Polecam Pana doktora jest godny polecenia
Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy
Grunwaldzka 68
Jeżeli wizyta u lekarza w ogóle może być przyjemna to ta była. Pan doktor Somnicki jest jednym z niewielu lekarzy (niestety) który po prostu rozmawia z pacjentem a nie traktuje jak kolejny przypadek medyczny. Cieszę się, że trafiłem na tak dobrego specjalistę.
Moim skromnym zdaniem jest to najlepszy albo jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Gdańsku. Moja żona otrzymała fantastyczna pomoc od Pani dr.Katarzyny, a ja wczoraj od Pani dr.Magdy Nie mogę pominąć Pani Beaty z która miałem pierwszy kontakt. Pełny profesionalizm oraz bardzo miła i serdeczna osoba. Polecam serdecznie gabinet Pani dr. Katarzyny.
Z wielkim uznaniem obserwuję zaangażowanie Profesora w funkcjonowanie Kliniki w Bydgoszczy. Warunki lokalowe na dzień dzisiejszy panujące w Bydgoszczy są trudne dla pacjentów i wymagają od lekarzy ponadstandardowego wysiłku. Mimo wielu przeszkód pacjent może podejść do Profesora i spytać o nurtującego go problemy. Gołym okiem widać zaangażowanie i dążenie do godnego dla pacjentów procesu leczenia.
Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118
Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)
Specjalistyczne Gabinety Lekarskie MeaMedica
aleja Grunwaldzka 74
Wspaniały, bezinteresowna i kompetentny Doktor Michał Dubowik. Bardzo skupiony na swojej pracy i konkretny. Wizyta na NFZ przebiegła bardzo rzeczowo i zakończyła się zabiegiem. Trafna, ekspresowa diagnoza Pana Doktora zakończyła 3 krotne, powracające zapalenie trzustki. Bardzo dziękuję Doktorze.
Rehabilitacja, Fizjoterapia, Ortopedia, Neurologia - Centrum Medyczne Rehika
Subisława 28
Rewelacyjny lekarz,wszystko dokładnie wytłumaczy, bez pośpiechu, z uśmiechem,i tak że pacjent czuje się bezpiecznie..polecam z całego serca!
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7
Trudno w kilku słowach strescic opinię. Pani dr jest przede wszystkim cudownym człowiekiem. Taki kontakt z pacjentem ma już sam w sobie działanie uzdrawiające. Bezpośrednia, empatyczna, życzliwa, mająca czas dla pacjenta. Widać, że ten zawód to jej pasja i powołanie. Lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem i śmiało mogę stwierdzic, że to cud, że do niej trafiłam. Jestem bardzo wdzięczna. Życzę Pani doktor wszystkiego co …