Pani Ewa , uważam że jest dobrym stomatologiem !! Szkoda tylko że, ma dosyć odległe terminy, no i co jest dosyć istotne, jest dosyć droga.Ale za to na wizytę do niej, idzie się bez cienia strachu !!!Chyba musi być dobrą stomatolog, skoro ma takie długie terminy. Danuta F.
Ośrodek Dializ Nr 5 w Gryficach
Niechorska 27
Gryfice
Lekarz leczył moje zlamanie w kostce. Sam uraz nie był skomplikowany, tak więc pan doktor nie mogl sie wykazać zaawansowanymi umiejetnościami. Ale zakładał mi gips i zdjemowal. W czasie wizyt byl kompetentny i uprzejmy, cierpliwie odpowiadal na pytania. Sam doktor został mi polecony przez inną zadowoloną pacjetntkę i ja również polecam go szczerze.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "WITA - MED"
Dworcowa 21/1
Gryfice
Bardzo miłe zaskoczenie. Pani Doktor dokładnie zbadała, wysłuchała, przeprowadziła wnikliwy wywiad na temat schorzenia. Wytłumaczyła jak zaczynamy leczenie, wszystko rozpisała. Naprawdę lekarz z powołania. Polecam Panią Doktor.
Niepubliczny Zakład Stomatologicznej Opieki Zdrowotnej "STOMATOLOGIA - PROTETYKA"
Kościuszki 70B
Gryfice
lekarz godny zaufania potrafi wyciągnąć z najgorszego dołka potrafi ludziom szczerze pomóc polecam .
Miałam przyjemność być pacjentką Pana Doktora. Lekarz profesjonalny, kompetentny i bardzo uprzejmy. Przed zabiegiem wszystko mi wyjaśnił. Nie popędzał, miał dla mnie tyle czasu ile potrzebowałam. Pan doktor ponadto ma tak sprawną rękę, że w trakcie zabiegu nie czułam bólu. Efekt pracy dr Marosza przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Polecam!
Kościuszki 70B
Gryfice
Na pana Drewniaka złego słowa nie powiem, rzetelny, dokładny a do tego bardzo zabawny i „luźny” moja mama i siostry do niego chodziły i ja również postanowiłam i nie żałuję, polecam
Zakład Opieki Zdrowotnej 'MIL-MED"
Gryfice, ul. Ks. Ruta 8
Gryfice
Pani Magdalena jest pediatrą na medal, z ciepłym i wesołym podejściem do dziecka, mimo paniki rodziców jest w stanie sprawnie i kompleksowo zbadać dziecko (10 miesięcy) Dokładnie tłumaczy i prowadzi dialog z rodzicami, jest energiczna, kontaktowa a przede wszystkim ludzka. Dziękujemy za pomoc, w sytuacji kiedy innych kilku lekarzy powiedziało że mają już weekend.
Miły i bardzo cierpliwy lekarz, przede wszystkim potrafi słuchać, widać, że chce pomóc człowiekowi. Pacjentem Pana doktora na oddziale był mój tata. Podczas rozmów o stanie zdrowia taty, dostałam odpowiedź na każde z moich pytań. Pan doktor bardzo szczegółowo i zrozumiale wytłumaczył mi każde zagadnienie. Poziom empatii wobec pacjenta i rodziny niesamowity, dla mnie dotąd niespotykany. Swoją postawą Pan doktor przywrócił mi wiarę w ludzi w bardzo trudnym dla mnie …
Szybka i fachowa diagnoza. Życzliwe podejście. Pan profesor dokładnie mi wyjaśnił na czym polega moja choroba i dokładnie opisał przebieg operacij. Zabieg przebiegł bez komplikacij. Z czystym sumieniem polecam pana profesora oraz cały zespół kliniki neurochirurgi z Radomia.