lekarz Andrzej Bojda

Neurochirurg

Witkiewicza 10/7
59-220 Legnica

Bardzo dobry, pelen empatii chirurg, jako jedyny pochylił się nad moim problemem. Pan dr Andrzej Bojda jest bardzo rzetelnym i dociekliwym lekarzem. W moim przypadku postawił trafną diagnozę gdzie inni grali pileczka nabijajac swoja kieszen! Leczenie przyniosło pozytywne efekty i nieopisana ulge. Profesjonalizm pod wszystkimi względami oraz skuteczność leczenia’ szkoda niestety ze nie ma wielu takich lekarzy’ Bardzo Dziekuje i Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Edward

lekarz Krystyna Costa

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Bukowa 4
Legnica

Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem, z powołania. Okazało sie, że mam guzka w piersi, doktor zajęła się mną od a do z, czułam się zaopiekowana przed jak i po zabiegu. Naprawdę dawno nie spotkałam tak cudownego lekarza jakim jest Pani doktor.
Opinia dodana przez: Zuzanna

Wiesław Tupikowski

Chirurg onkolog

Najświętszej Marii Panny 14
59-220 Legnica

Pan doktor bardzo sprawnie i szybko załatwił igłową biopsję i od razu skierował do odpowiedniego oddziału. Polecam.
Opinia dodana przez: Kasia

mgr Agnieszka Grabarczyk

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychologiczny i psychoterapeutyczny PRP
ul. Św. Piotra 9/11
Legnica

Polecam, Pani Agnieszka pomogłą mi wyjść z ciężkiej sytuacji i zrozumieć siebie na nowo. Dzięki terapii zacząłem nowe życie. AT
Opinia dodana przez: Adam Tr
Dawno temu przez długi czas leczyłam u Pana Doktora zęby i uważałam go za najlepszego specjalistę. I co do fachowości - absolutnie uważam, że nie ma sobie równych, szczególnie w przypadkach trudnych. Ale.... pewnego razu, gdy się pojawiłam (a jak przyjechać musiałam z daleka i urlop specjalnie wziąć) Pan Doktor potraktował mnie okropnie. Nie wiem czy ktoś mu zrobił coś niemiłego, ale chyba mnie o to coś obwiniał. Nie chciał …

lek. dent. Marcin Pietrzycki

Chirurg stomatolog

Gabinet Stomatologiczny Mirosława i Marcin Pietrzyccy
59-220 Legnica

Miałam do usunięcia dwie ósemki chirurgicznie. Nie da się opisać strachu który mi towarzyszył siadając na fotel. Cięcie dziąsła, wiercenie w kości, dłutowanie zęba i szycie. Ale strach ma wielkie oczy, bo co się okazało usunięcie jednego zęba trwało niespełna 10 minut i o dziwo nic nie bolało !! Pan doktor przepisał mi leki przeciwbólowe po których również nic nie czułam. Na drugi dzień gdyby nie mała opuchlizna, zapomniałabym, że …

lekarz Piotr Behnke

Grabskiego 28
58-200 Legnica

Pana doktora Behnke znam od lat 90-tych. To wybitny praktyk, niezwykle skuteczny w odpowiednim diagnozowaniu chorób i zaburzeń psychicznych, jak i stosowaniu leczenia farmakologicznego. Jestem całkowicie przekonany , ze warto skorzystać z jego porady. Ma bogate doświadczenie profesjonalne. Mówiąc krótko : jeśli masz problem z psychiką ( a to nie wstyd ) zwróć się o pomoc do dr Behke. Piotr Dariusz Golecki

lekarz Bożena Kaszewska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Gałczyńskiego 25 lok. 2
59-220 Legnica

Polecam z całego serca! Byliśmy wczoraj na wizycie u Pani Doktor Bożeny Kaszewskiej. Doktor z powołania! Zbadała, wytłumaczyła, wysłała na kolejne badania, rozpoznania. Nie zmienimy Doktor na żadną inną! Kompetentna, miła Pani, podejście do dziecka, trafna diagnoza! Tylko polecać! 🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️
Opinia dodana przez: Nikola

dr n. med. Rafał Szymczak

Endokrynolog

Przychodnia w Jaśkowicach
Jaśkowice legnickie 37
59-221 Legnica

Uprzejmość,kompetencja, wyrozumiałość. Jestem pacjentką ponad 12 lat i nie zmienię na nikogo innego.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Beata Mikłaszewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " CARDIAMED"
Grunwaldzka 7
59-220 Legnica

Bardzo polecam Panią Dr Mikłaszewicz. To bardzo kompetentna i konkretna osoba. W sposób dokładny wyjaśniła mi moje pytania i poświęciła mi wystarczająco dużo czasu. W gabinecie czułam się komfortowo, dr to bardzo miła i ciepła osoba, godny polecenia lekarz.

lekarz Zofia Stempak-Pyrkosz

Pediatra, Wizyty domowe

gabinet
legnica
59-220 Legnica

Pani doktor to Lekarz z powolania. Bada dokładnie, cierpliwa. Leczyła moje dzieci Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Marta Trapszo-Myga

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Neuropsychiatrii Dziecięcej
ulica Asnyka 49/1-2
59-220 Legnica

Pani Doktor to wspaniały lekarz, bardzo kompetentna , rzetelna i sympatyczna z prawdziwym ludzkim podejściem do pacjenta . .To lekarz z powołaniem . Dziękuję i wszystkim polecam.
Opinia dodana przez: Sylwester

lekarz Marcin Wolski

ulica Diamentowa 5
59-220 Legnica

Polecam tego onkologa, choć jest młody i można by myśleć mało doświadczony. Jednak jego wiedza jest na wysokim poziomie, bardzo dobrze doradza leczenie, a w ciężkich chwilach wspiera. Jedynym mankamentem jest zaganianie i dość dużo obowiązków.
Opinia dodana przez: Kasia

Katarzyna Jurkiewicz

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Przychodnia Ogólnolekarsko-Stomatologiczna przy Spółdzielni Pracy Lekarzy Specjalistów i Stomatologów "VITA"
ulica Reymonta 7
59-200 Legnica

Podczas swojej wizyty (na N.F.Z.) u Pani Doktor Jurkiewicz, prosiłem o następujące informacje związane z psychopatią występującą w mojej najbliższej rodzinie : 1/ Czy istnieją testy pozwalające wykryć psychopatię ?. 2/ Czy istnieją leki lub psychoterapie dla psychopatów ? 3/ Czy każdy psychiatra zna się na psychopatii ? . 4/ Czy dla stwierdzenia lub wykluczenia cech psychopatycznych (dyssocjalnych) wystarcza tylko sam wywiad z diagnozowaną osobą i zbędne są wywiady w …
Opinia dodana przez: Franek

Piotr Ślusarczyk

Piekarska 7 lok. 314
59-220 Legnica

Najlepszy lekarz rodzinny którego znam ponad 20lat i serdecznie polecam Bardzo mi i moim dzieciom przez te lata pomógł ii pomaga do dziś

Marzena Kowalczyk-Barańska

praktyka prywatna pediatria
Mieszka I
59-220 Legnica

Pani doktor Marzena Kowalczyk-Barańska jest lekarzem bardzo wnikliwym. Do pacjentów - zarówno do dzieci, jak i do osób dorosłych, ponieważ jest również lekarzem rodzinnym - podchodzi z dużym zaangażowaniem. Nie tylko leczy objawy choroby, ale niezmordowanie szuka jej przyczyn, będąc żywo zainteresowaną wyleczeniem pacjenta. Jest przy tym zarówno rzetelna i konkretna, jak i delikatna. Pani doktor ma wspaniałe i bardzo życzliwe podejście do ludzi i już sama rozmowa z Nią …

lekarz Monika Kłapsia-Pawłów

Medycyna estetyczna

Gabinet Medycyny Estetycznej
Łukasińskiego 27a/4
Legnica

Profesjonalnie, zawsze miło, zawsze wytłumaczone, doradzone a nie narzucone. Jest efekt bez zbędnych zabiegów i kosztów. Wystarczy jasno określić oczekiwania. Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Cezary Lachowski

Dermatolog

Prywatna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Platanowa 17
59-220 Legnica

Brak rzetelności diagnozy, brak skierowania na podstawowe badania, wypisywanie leków (antybiotyki, maść, itp.) bez podstaw, tj. badań. Pan doktor spojrzał i już wiedział, że to trądzik i zapewne wynika z nierównego poziomu hormonów. Doktor wypisywał antybiotyki nie zważając na późniejsze konsekwencję, co więcej podjęta została decyzja o wykonaniu zabiegu laserem frakcyjnym CO2 2 razy, za nie małą kwotę. Błędna diagnoza wpłynęła na prywatne straty zdrowotne i finansowe. Po wykonaniu badań …
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Artur Zięba

legnica,ul.biegunowa
59-220 Legnica

bardzo dobry lekarz jeden z niewielu w Legnicy właściwe diagnozy i bardzo dobre podejście do pacjenta

dr Wojciech Kowalik

Neonatolog

szpital specjalistyczny
59-220 Legnica

Zdecydowanie polecam. Kompetentny, skrupulatny lekarz. Bardzo dokładnie zbadał dzieciątko, odpowiedział na wszystkie ważne dla mnie pytania, zwrócił uwagę na bardzo ważne kwestie dotyczące zdrowia maluszka.
Opinia dodana przez: Weronika